[Aktualności] RIDE - Suzuki GSX-R szaleje w Szwajcarii
• Strona 1 z 1
[Aktualności] RIDE - Suzuki GSX-R szaleje w Szwajcari
Dyskusja na temat: RIDE - Suzuki GSX-R szaleje w Szwajcarii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
RIDE - Suzuki GSX-R szaleje w Szwajcarii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
RIDE - Suzuki GSX-R szaleje w Szwajcarii
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zakończyło się smutno, ale filmik fajny. Myślałem ze Szwajcaria jest ekopieprznięta i motocykle bez lusterek i Lambo sa spychane do rowu przez policję. U nas po zimie (kiedykolwiek się skończy) trzeba poczekać aż drogowcy się wykażą i połatają wszystkie kratery impaktowe.
<br><hr>Valhalla
<br><hr>Valhalla
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co ci sie smutno zakonczyloKomentatorzy napisał(a):Zakończyło się smutno, ale filmik fajny. Myślałem ze Szwajcaria jest ekopieprznięta i motocykle bez lusterek i Lambo sa spychane do rowu przez policję. U nas po zimie (kiedykolwiek się skończy) trzeba poczekać aż drogowcy się wykażą i połatają wszystkie kratery impaktowe.
<br><hr>Valhalla<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No wideo ok krajobraz drogi motocykle wszystko super ale ta końcówka jest nie za fajna.LwG<br><hr>motosport93
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi się zakończenie podobało.Komentatorzy napisał(a):Zakończyło się smutno, ale filmik fajny. Myślałem ze Szwajcaria jest ekopieprznięta i motocykle bez lusterek i Lambo sa spychane do rowu przez policję. U nas po zimie (kiedykolwiek się skończy) trzeba poczekać aż drogowcy się wykażą i połatają wszystkie kratery impaktowe.
<br><hr>Valhalla<br>
Kamerka odpadła i całkiem fajne ujecie wyszło. Z resztą cały filmik mistrzowsko zmontowany

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a tam Pitolisz Boczo, gdyby nie uszczelniacze zawieszenia to właśnie bym latał bo jest w plusie i słonko daje aż miło! Drogi w miarę czyste w moim mieście wiec trzeba tylko chcieć i móc i mozna latać
<br><hr>krycio

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo nigdy Cię nie podejrzewałem o skłonności do sadyzmu i czerpanie satysfakcji z dręczenia innych...Aaa jeszcze jedno.Czy ostatnie zdanie miało nas zachęcić do jednoosobowej czynności seksualnej w trakcie oglądania filmiku ...
<br><hr>marian65

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości