Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
Dyz!o91 napisał(a):No tez zauwazylem ze ubylo troche
Kaai - wlasnie zauwazylem ze ponownie masz 5 warnow ;o kiedy zes znow sie dorobil co? ;D
na tym forum nie możesz nic. jeśli moderator prowokuje mówiąc userowi, że 'może kiedyś będzie cię stać na nowe opony' a ty poweisz coś podobnego w stosunku do niego, dostajesz warna. chociaż to jest prawda. ale wiecie jak jest. multum ludzi, którzy w polsce żebraliby pod sklepem bo się do niczego nie nadają, ale wyjeżdżają za granicę, pracują tam za najniższą stawkę (która i tak wynosi te 7 euro powiedzmy) i zgrywają potem wielkich kozaków. nie mam tu nikogo konkretnego na myśli, opisuję po prostu te popularne zjawisko, z którym każdy się na pewno spotkał.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Angler a co Ty zarabiasz na tym?:P żebyś zaraz rachunku mi nie podesłał
froeverfree czekam

froeverfree czekam

Ostatnio edytowano 25/3/2013, 20:39 przez dziewczyna855, łącznie edytowano 1 raz
Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
Ja staram sie byc neutralny ale wiem o co Ci chodzi, rozumiemKaai napisał(a):Dyz!o91 napisał(a):No tez zauwazylem ze ubylo troche
Kaai - wlasnie zauwazylem ze ponownie masz 5 warnow ;o kiedy zes znow sie dorobil co? ;D
na tym forum nie możesz nic. jeśli moderator prowokuje mówiąc userowi, że 'może kiedyś będzie cię stać na nowe opony' a ty poweisz coś podobnego w stosunku do niego, dostajesz warna. chociaż to jest prawda. ale wiecie jak jest. multum ludzi, którzy w polsce żebraliby pod sklepem bo się do niczego nie nadają, ale wyjeżdżają za granicę, pracują tam za najniższą stawkę (która i tak wynosi te 7 euro powiedzmy) i zgrywają potem wielkich kozaków. nie mam tu nikogo konkretnego na myśli, opisuję po prostu te popularne zjawisko, z którym każdy się na pewno spotkał.

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
ale przecież tyle tam ludzi...hm...az jutro posiedzę i sprawdzę czy faktycznie da rade tak jak piszesz suhy-19
a tymczasem czekają na mnie "Synowie Anarchii" yeahhhh....Dobranoc

a tymczasem czekają na mnie "Synowie Anarchii" yeahhhh....Dobranoc

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak