[turystyka] MotoPolska 2012 - Od morza aż do Tatr
• Strona 1 z 1
[turystyka] MotoPolska 2012 - Od morza aż do Tatr
Dyskusja na temat: MotoPolska 2012 - Od morza aż do Tatr
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MotoPolska 2012 - Od morza aż do Tatr
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MotoPolska 2012 - Od morza aż do Tatr
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ciekawa i tajemnicza wyprawa. coz sie stako z osiemsetpiecdziesieciomaosmioma kilometrami? 21*215=4515<br><hr>j.k.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podróż jak najbardziej fajna, ale podpisy pod zdjęciami to zlewka na czytelników. "Rynek w ...". "Chata w ...". "Dwór w ...". "Molo w ...". To takie trudne? Dla ułatwienia podaję, że "..." oznacza nazwę miejscowości, w której zrobiono zdjęcie. Dla zainteresowanych: "Letni krajobraz" to Pałac Opatów w Oliwie od strony ogrodu francuskiego. "Lotos" to port rybacki i przystań jachtowa w Helu. Widać różnicę? Wydaje się, że tylko jeden podpis "ubrudzona Honda" jest sensowny, bo oddaje treść zdjęcia. Wielkich nadziei nie mam, ale może kogoś, tak jak mnie, wkurzy samozadowolenie z odwalonej chały. W końcu to jest publikacja na portalu podobno świetnym.<br><hr>szachownica
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dni na moto było 17. Dni wolnych do sredniej nie wliczalem:)<br><hr>SpinioKomentatorzy napisał(a):ciekawa i tajemnicza wyprawa. coz sie stako z osiemsetpiecdziesieciomaosmioma kilometrami? 21*215=4515<br><hr>j.k.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety na tagowanie zdjec nie mam wyplywu. Najlepszym rozwiazaniem byloby umieszczenie zdjec bezposrednio w relacji, wtedy nie bylo by problemu.<br><hr>SpinioKomentatorzy napisał(a):Podróż jak najbardziej fajna, ale podpisy pod zdjęciami to zlewka na czytelników. "Rynek w ...". "Chata w ...". "Dwór w ...". "Molo w ...". To takie trudne? Dla ułatwienia podaję, że "..." oznacza nazwę miejscowości, w której zrobiono zdjęcie. Dla zainteresowanych: "Letni krajobraz" to Pałac Opatów w Oliwie od strony ogrodu francuskiego. "Lotos" to port rybacki i przystań jachtowa w Helu. Widać różnicę? Wydaje się, że tylko jeden podpis "ubrudzona Honda" jest sensowny, bo oddaje treść zdjęcia. Wielkich nadziei nie mam, ale może kogoś, tak jak mnie, wkurzy samozadowolenie z odwalonej chały. W końcu to jest publikacja na portalu podobno świetnym.<br><hr>szachownica<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czyli gratulacje dla Redakcji. Ciebie pozdrawiam i gratuluję fajnej wyprawy. Dzięki za cenne informacje w tekście.<br><hr>szachownicaKomentatorzy napisał(a):Podróż jak najbardziej fajna, ale podpisy pod zdjęciami to zlewka na czytelników. "Rynek w ...". "Chata w ...". "Dwór w ...". "Molo w ...". To takie trudne? Dla ułatwienia podaję, że "..." oznacza nazwę miejscowości, w której zrobiono zdjęcie. Dla zainteresowanych: "Letni krajobraz" to Pałac Opatów w Oliwie od strony ogrodu francuskiego. "Lotos" to port rybacki i przystań jachtowa w Helu. Widać różnicę? Wydaje się, że tylko jeden podpis "ubrudzona Honda" jest sensowny, bo oddaje treść zdjęcia. Wielkich nadziei nie mam, ale może kogoś, tak jak mnie, wkurzy samozadowolenie z odwalonej chały. W końcu to jest publikacja na portalu podobno świetnym.<br><hr>szachownica<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety na tagowanie zdjec nie mam wyplywu. Najlepszym rozwiazaniem byloby umieszczenie zdjec bezposrednio w relacji, wtedy nie bylo by problemu.<br><hr>Spinio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość