Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Ooooo takie konkrety to ja lubie
bardzo chetnie.skorzystam ale jak ceplej bedzie.a cooo tam 

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
froeverfree całą gamę mam nalewek. Każda wprawdzie z serii prototypowej, ale jednak. Między innymi: Trejos devynieros (w tym roku ruszą pracę nad bliższa oryginału wersją), sercowa, leśniczego i coś co czego nzawy już nie pamiętam. Całkiem przyjemne nalewki ziolowe. Ostatnia (sercowa chyba) całkiem niezła wyszła, rumianek przełamany resztą ziół i miodem.
-
Angler - Bywalec
fzr na męskie spotkania to sutkinis jest dobry. 50% mocy, wszystko jest git, póki się pije, jak się wstanie od stołu to trzeba w 10min. do łóżka trafić, później może być konieczne holowanie. Najgorszy efekt uboczny - kac następnego dnia, nawet bez przedawkowania występuje.
-
Angler - Bywalec
W tym roku biorę się za nalewki własnej roboty
Jak na razie żadna ziołowa mi specjalnie nie przypadła do gustu, ale spróbować można
Kac morderca

Jak na razie żadna ziołowa mi specjalnie nie przypadła do gustu, ale spróbować można

Kac morderca

-
froeverfree - Świeżak
Moja babcia robi co roku nalewki wiśniowe i z malin, jednym słowem : MNIAM
są wyśmienite, a jak winogron juz zaczyna dojrzewać, to wino domowej roboty z białych i czarnych gron
tak więc jak coś, to możecie czuć sie zaproszeniu na domowe wino gronowe 

-
fzr - Bywalec
Kurza stopa ile modzenia z tym przodem od gsxr'a . Tera górna półka musi być wiercona pod rizery i na to nie seryjny licznik . Wszystko byłoby piknie ale wiecie jak to te uniwersalne liczniki ... jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego . Do tego zdecydowana większość ma odczyt prędkości z magnesu zmocowanego na kole , jak w rowerze :/
-
amahay - Stały bywalec
froeverfree ziołowe trunki mają to do siebie, że nie każdemu smakuje ich specyficzny smak, ale jak się trafi ze składnikami, to jest bomba. A dobra ziołowa nalewka, może uratować także przed przeziębieniem, a i przed tłustym obiadem wspiera wątrobę.
Ostatnio edytowano 20/3/2013, 18:08 przez Angler, łącznie edytowano 1 raz
-
Angler - Bywalec
Uważaj, bo jeszcze skorzystam z zaproszenia, a winko lubię
Dlatego mówię, że jak na razie mi nie spasowały.

Dlatego mówię, że jak na razie mi nie spasowały.

-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
amahay napisał(a):Kurza stopa ile modzenia z tym przodem od gsxr'a . Tera górna półka musi być wiercona pod rizery i na to nie seryjny licznik . Wszystko byłoby piknie ale wiecie jak to te uniwersalne liczniki ... jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego . Do tego zdecydowana większość ma odczyt prędkości z magnesu zmocowanego na kole , jak w rowerze :/
To zainwestuj i kup AIM MXL
Fzr i reszta wiecie ze jest taki temat jak kacik alkoholika

Ostatnio edytowano 20/3/2013, 18:28 przez suhy-19, łącznie edytowano 1 raz
-
suhy-19 - Moderator
Taaa.. Wyobraź sobie że ja przez 24 godziny kułam nazwy i kraje pochodzenia alkoholi i jedzenia regionalnego..
Skoro ciebie boli głowa, to nie wiem jak ja jutro na takim kacu wstanę 

-
froeverfree - Świeżak
suhy-19 napisał(a):amahay napisał(a):Kurza stopa ile modzenia z tym przodem od gsxr'a . Tera górna półka musi być wiercona pod rizery i na to nie seryjny licznik . Wszystko byłoby piknie ale wiecie jak to te uniwersalne liczniki ... jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego . Do tego zdecydowana większość ma odczyt prędkości z magnesu zmocowanego na kole , jak w rowerze :/
To zainwestuj i kup AIM MXL
Fzr i reszta wiecie ze jest taki temat jak kacik alkoholikaa z win standardowo polecam amarene
Fajny ale za dużo informacji i za duży .
Potrzebuję albo czegoś drobnego ale czytelnego , mającego funkcje jak w normalnym , miejskim motocyklu i w czarnej obudowie

-
amahay - Stały bywalec
Dostałem SMS-a od wiosny że w tym roku nie przyjdzie

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl