Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
fzr napisał(a):Suchy czy ty to Mateusz S ? bo coś mi tak chodzi po głowienatomiast froeverfree - nie znalazłem Cię w wyszukiwarce
(otwórz link)
Widze ze nie daje ci to spokoju

-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):fzr napisał(a):Suchy czy ty to Mateusz S ? bo coś mi tak chodzi po głowienatomiast froeverfree - nie znalazłem Cię w wyszukiwarce
(otwórz link)
Widze ze nie daje ci to spokojua jak bys poprzegladal troche forum to bys wiedzial ze mam na imie krzysiek
W końcu mogę spać spokojnie

-
fzr - Bywalec
NO tez prawda sa rozni raperzy akurat Chada mysli ze jest gitem.. a HH nie skonczyl sie w 2000 roku wedlug mnie jest coraz wiecej nowych raperow ktorzy tez cos tam wniesliBoshi napisał(a):Polski HH to był w latach 2000 - prawdziwy HH teraz większość kasa kasa kasa... No niech mi ktoś powie co prezentuje sobą ten pseudo raper Chada? ... Śpiewa o mordobiciu, narkotykach i innych bzdetach bo podoba się to małolatom?.. Próbuje robić z siebie wielkiego gangstera.. Już nie wspomnę o tym całym RPK,- ciemna strefa , hahahaha, kupa robiona dla pieniędzy i pod gimbazę.. Myślą, że jak posłuchają tekstów o mordobiciu, narkotykach i cholera wie czym jeszcze to gangsterami zostaną

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
cycu_rsko No tak z tylnym napędem jest zabawy co nie miara.
Miałem Bm-ke ale tak po mieście nie latałem 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
suhy-19 napisał(a):Jak tak bardzo chcesz to za 0.7 moge ci podeslac kilka linkow do profili kolezanek z forum no chyba ze wolisz komentowac zdjecia kolegow
Uspokój Ty się..aczkolwiek ciekawa jestem czy faktycznie bys znalazł

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
amahay napisał(a):któreś polecasz
Polecam Miura La Sportiva, buciki nie do zdarcia, szarpie w nich od trzech lat (amatorsko 2, 3 razy w miesiącu z przerwami) Ich wadą jest dość wysoka cena, ale odwdzięczają się długą żywotnością. Ogólnie La sportiva to ceniona marka wśród wspinaczy. Wcześniej wypożyczałem buty, były to Rock Pillars model moab, jest to tańsza alternatywa, zapewniająca równiez sporo przyczepności, jednak są strasznie niewygodne, co do trwałości nie mogę się wypowiedzieć. Buty wspinaczkowe należy koniecznie przymierzyć, niektóre modele są przeznaczone dla ludzi z wąskimi stopami i jeśli Twoja noga przypomina wiosło nawet celowanie w większy rozmiar nie pomoże, działa to w obie strony.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
fzr napisał(a):Tor Lublin znowu aktywny, wprawdzie to nie to co poznań, ale.... z braku laku i to dobre
ps. suhy na jaki adres te 0,7 podesłać?
Mogę ci maila podesłać

-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
power_bit napisał(a):amahay napisał(a):któreś polecasz
Polecam Miura La Sportiva, buciki nie do zdarcia, szarpie w nich od trzech lat (amatorsko 2, 3 razy w miesiącu z przerwami) Ich wadą jest dość wysoka cena, ale odwdzięczają się długą żywotnością. Ogólnie La sportiva to ceniona marka wśród wspinaczy. Wcześniej wypożyczałem buty, były to Rock Pillars model moab, jest to tańsza alternatywa, zapewniająca równiez sporo przyczepności, jednak są strasznie niewygodne, co do trwałości nie mogę się wypowiedzieć. Buty wspinaczkowe należy koniecznie przymierzyć, niektóre modele są przeznaczone dla ludzi z wąskimi stopami i jeśli Twoja noga przypomina wiosło nawet celowanie w większy rozmiar nie pomoże, działa to w obie strony.
Oko . Dzięki , wezmę pod uwagę , niebawem podejmę wybór

-
amahay - Stały bywalec
Angler a jaką masz tą nalewkę
?
Fzr a masz jeszcze tą babciną szarlotkę
?
Ha, widzisz Suhy, ma się to coś

Fzr a masz jeszcze tą babciną szarlotkę

Ha, widzisz Suhy, ma się to coś

-
froeverfree - Świeżak
suhy-19 napisał(a):Mi za 0.02l to by sie nawet **** z fotela ruszyc nie chcialo
Wymagajacy kolega

Froeverfree żeś ochoty narobiła

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
Gdzieś mi się tu poniewiera jeszcze likier cytrynowy i brzoskwiniowy
Koleżanko, masz ochotę to wpadaj

Koleżanko, masz ochotę to wpadaj

-
froeverfree - Świeżak