Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Polski HH to był w latach 2000 - prawdziwy HH teraz większość kasa kasa kasa... No niech mi ktoś powie co prezentuje sobą ten pseudo raper Chada? ... Śpiewa o mordobiciu, narkotykach i innych bzdetach bo podoba się to małolatom?.. Próbuje robić z siebie wielkiego gangstera.. Już nie wspomnę o tym całym RPK,- ciemna strefa , hahahaha, kupa robiona dla pieniędzy i pod gimbazę.. Myślą, że jak posłuchają tekstów o mordobiciu, narkotykach i cholera wie czym jeszcze to gangsterami zostaną 

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Ooo przeoczyłem, elegancko, dodatkowy dział zrobi trochę porządek a Wam robotę przy przenoszeniu tematów
To jeszcze usuńcie kropkę, która jest na końcu nazwy nowego działu.
A gdzie się podziała masa tematów z cyklu "którą 500 wybrać"?
Przecież sporo osób korzysta z szukajki. Teraz trzeba będzie to od nowa klepać?
Chyba nie jesteś na bieżąco z młodymi wilkami, którzy wypływają co jakiś czas.
Poza tym zawsze inaczej wspomina się rzeczy, na których się wychowałeś, bo łączą się z masą innych pozytywnych wspomnień.
Chada nie jest wykładnikiem HH i tu masz rację, wiele nie prezentuje, Ciemnej Strefy i Bonusów AGD nie komentuję, bo szkoda gadać, ale nie uważam, że robią to dla hajsu. W tym rzecz, że nawet Ci których płytą bym się nie podtarł zazwyczaj robią to z czystej zajawki a, że mają inne spojrzenie na świat niż my to inna kwestia.

To jeszcze usuńcie kropkę, która jest na końcu nazwy nowego działu.
A gdzie się podziała masa tematów z cyklu "którą 500 wybrać"?
Przecież sporo osób korzysta z szukajki. Teraz trzeba będzie to od nowa klepać?
Boshi napisał(a):Polski HH to był w latach 2000 - prawdziwy HH
Chyba nie jesteś na bieżąco z młodymi wilkami, którzy wypływają co jakiś czas.
Poza tym zawsze inaczej wspomina się rzeczy, na których się wychowałeś, bo łączą się z masą innych pozytywnych wspomnień.
Boshi napisał(a):teraz większość kasa kasa kasa... No niech mi ktoś powie co prezentuje sobą ten pseudo raper Chada? ... Śpiewa o mordobiciu, narkotykach i innych bzdetach bo podoba się to małolatom?.. Próbuje robić z siebie wielkiego gangstera.. Już nie wspomnę o tym całym RPK,- ciemna strefa , hahahaha, kupa robiona dla pieniędzy i pod gimbazę.. Myślą, że jak posłuchają tekstów o mordobiciu, narkotykach i cholera wie czym jeszcze to gangsterami zostaną
Chada nie jest wykładnikiem HH i tu masz rację, wiele nie prezentuje, Ciemnej Strefy i Bonusów AGD nie komentuję, bo szkoda gadać, ale nie uważam, że robią to dla hajsu. W tym rzecz, że nawet Ci których płytą bym się nie podtarł zazwyczaj robią to z czystej zajawki a, że mają inne spojrzenie na świat niż my to inna kwestia.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon, to, że nie słucham HH nie znaczy, że nie ogarniam totalnie go, i tak, oglądałem pierdylion wywiadów etc, z raperami i z tym, że są źródłem prawdy w polsce, się zgodzę. z mediami wiemy jak jest.
btw, w cyprze spasowali z tymi % od ludzi.
PKB w cyprze do 17mld, a rosyjska kasa w tych bankach = 150mld (wg TVN), pralnia pieniędzy jak to nazwali:D
btw, w cyprze spasowali z tymi % od ludzi.
PKB w cyprze do 17mld, a rosyjska kasa w tych bankach = 150mld (wg TVN), pralnia pieniędzy jak to nazwali:D
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Od czasu do czasu poslucham troche HH, dlatego sie wypowiem, ze wszystko zalezy od odbiorcow i markjetingu.
Czym jest prawdziwy hip hop? Niczym i wszystkim, jak chce posluchac czegos z przekazem i ograniczona zasobnoscia wulgaryzmow to wlacze sobie Łonę z mojego rodzimego miasta lub Ostrego, a dla bansu mam Gurala.
Wszystkim ktorzy troche sa zainteresowani w temacie, polecam program żywyrap, dostepny na jutubie. Kolesie ktorzy go wygrali, naprawde potrafia fajnie nawijac i dostali kontrakt na plyte.
Czym jest prawdziwy hip hop? Niczym i wszystkim, jak chce posluchac czegos z przekazem i ograniczona zasobnoscia wulgaryzmow to wlacze sobie Łonę z mojego rodzimego miasta lub Ostrego, a dla bansu mam Gurala.
Wszystkim ktorzy troche sa zainteresowani w temacie, polecam program żywyrap, dostepny na jutubie. Kolesie ktorzy go wygrali, naprawde potrafia fajnie nawijac i dostali kontrakt na plyte.
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Ostrego też czasami przesłucha, jeden z lepszych raperów. A właśnie jakaś małolata wrzuciła bóg wie co to jest w ogólę? regee? hip hop, czy może mieszane style muzyki ?
o sorka panowie, link mi się pomylił, Zbuku ujdzie oczywiście..
Tu ten syf..
http://www.youtube.com/watch?v=qOOxzJbSuac

o sorka panowie, link mi się pomylił, Zbuku ujdzie oczywiście..
Tu ten syf..
http://www.youtube.com/watch?v=qOOxzJbSuac
Ostatnio edytowano 20/3/2013, 00:04 przez Boshi, łącznie edytowano 1 raz
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
power_bit napisał(a):amahay napisał(a):Kto z was chodzi na ściankę wspinaczkową ?
Bywam czasami na ściance, nauczyć Cie podwójnej 8-mki?
Nie no wszystko ogarniam poza firmami butów . Nie wiem nawet w czym wybierać . Chodzę na ściankę od dzieciaka i starczyły mi z decatlonu niebieski produkt za 100 zł no ale ile można ? Nie wiem które są dobre a które nie . Szukam inspiracji

-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):power_bit napisał(a):amahay napisał(a):Kto z was chodzi na ściankę wspinaczkową ?
Nie no wszystko ogarniam poza firmami butów . Nie wiem nawet w czym wybierać . Chodzę na ściankę od dzieciaka i starczyły mi z decatlonu niebieski produkt za 100 zł no ale ile można ? Nie wiem które są dobre a które nie . Szukam inspiracji
Kubota i każda ściana Twoja

-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):amahay napisał(a):power_bit napisał(a):amahay napisał(a):Kto z was chodzi na ściankę wspinaczkową ?
Kubota i każda ściana Twoja
Ten co pomocny ...

-
amahay - Stały bywalec
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
power_bit napisał(a):amahay napisał(a):Nie no wszystko ogarniam poza firmami butów . Nie wiem nawet w czym wybierać
Boreal
Five ten
La Sportiva
Rock Pillars
i jeszcze kilak innych..
Tenkju .
To jak jesteśmy w temacie to jeszcze powiedz czy któreś polecasz , czy jeden pies byle którejś z tych firm .
-
amahay - Stały bywalec
Kto mnie tak przewiezie autem? Swoją drogą hardkorowy koleś takie cuda w centrum miasta
http://www.youtube.com/watch?v=ViOtWYq-hrk

http://www.youtube.com/watch?v=ViOtWYq-hrk
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Suchy czy ty to Mateusz S ? bo coś mi tak chodzi po głowie
natomiast froeverfree - nie znalazłem Cię w wyszukiwarce
(otwórz link)

-
fzr - Bywalec