sport do 15tys
• Strona 2 z 2 • 1, 2
finowski napisał(a):Piszesz że chcesz moto za 15 tysiaka a potem pytasz a dwójkę z 2002r. w r6, ogarnij się trochę co chcesz kupić
Ja sie tylko podpialem pod temat tego typa, zeby nie zasmiecac forum nowym tematem ktory mozna wyczerpac w pare postow. Kiedys myslalem o 636 03-04 ale zycie zweryfikowalo moje plany.
- Futro
- Świeżak
ZX6R B1H jest dość wysoka. Do modelu 2003-04 mam obniżenie. 3-4cm niżej.Jakbyś kupił ten model to pisz do mnie jeśli będzie Ci za wysoka. Chętnie odsprzedam. Sprawdzone w poprzedniej 636.
U pan z Kolonii Dojlidy patrzyłeś te motocykl tzn. u Roberta?
http://www.rkmotocykle.pl/
On ma moto z ubezpieczalni, ale chyba sprzedaje tak jak sprowadził i nie picuje. Nie wiem jednak czy nie taniej wyjdzie kupić dobry sprzęt. Malowanie sporta u dobrego fachmana to jednak droższa sprawa za komplet pewnie około 2000pln do 2500pln plus naklejki. Z tego co patrzyłem obecnie na allegro wszystkie zx6r zx6rr z lat 03-04 są malowane nawet ten najdroższe. W końcu jak wersja RR i rama na to wskazuje to nie 636 bo to już inny model.
Mam zdjęcia swojej 636 w podpisie więc możesz sobie obejrzeć czy starszy model ci nie podpasuje. 05-06 jest na pewno wygodniejsza ma exup i kilka kuca więcej no i wydech pod spodem.
U pan z Kolonii Dojlidy patrzyłeś te motocykl tzn. u Roberta?
http://www.rkmotocykle.pl/
On ma moto z ubezpieczalni, ale chyba sprzedaje tak jak sprowadził i nie picuje. Nie wiem jednak czy nie taniej wyjdzie kupić dobry sprzęt. Malowanie sporta u dobrego fachmana to jednak droższa sprawa za komplet pewnie około 2000pln do 2500pln plus naklejki. Z tego co patrzyłem obecnie na allegro wszystkie zx6r zx6rr z lat 03-04 są malowane nawet ten najdroższe. W końcu jak wersja RR i rama na to wskazuje to nie 636 bo to już inny model.
Mam zdjęcia swojej 636 w podpisie więc możesz sobie obejrzeć czy starszy model ci nie podpasuje. 05-06 jest na pewno wygodniejsza ma exup i kilka kuca więcej no i wydech pod spodem.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości