Zobacz wątek - [KUPIĘ] Yamaha Fazer FZ6 od 2004r.
NAS Analytics TAG

[KUPIĘ] Yamaha Fazer FZ6 od 2004r.

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

[KUPIĘ] Yamaha Fazer FZ6 od 2004r.

Postprzez TransFeR » 14/3/2013, 23:24

Witam.!
Chcę kupić Yamahe FZ6 od 2004r.
WARUNKIEM rozpatrzenia oferty jest czarny silnik, tzn nie srebrny ;) Kolor baku itp obojętne. Chcę czarny bo moim zdaniem wygląda nieporównywalnie lepiej niż srebrny.

StreszczÄ™ mojÄ… przygodÄ™ z motocyklami:
Zaczynałem od motorynki, później przesiadłem się na simsona, jeździłem nim 2 lata po czym kupiłem Yamaha DT 80 i przerobiłem na cross'a. Sprzedałem i kupiłem Full Cross'a Yamahe YZ 125ccm. Każdym z motocykli jeździłem około 2 lata.
Sprzedalem 2 lata temu żeby kupić samochód. Teraz mam pracę oraz studiuję i chcę kupić motocykl który będzie mi służył na dojazdy na uczelnie 60km w weekend.
Bardzo ceniÄ™ sobie wyglÄ…d motocykla.
CZy FZ6 to dobry wybór?

Pozdrawiam i czekam na oferty!
TransFeR
Świeżak

Postprzez caca100 » 17/3/2013, 21:34

Fz6 dobra maszyna, bardzo oszczędna, czarny silnik to tylko wygląd, a jeżeli naprawdę zależy Ci na pewnym niezawodnym motocyklu w ładnym stanie/oryginalnym lakierze to może zobacz mojego http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-fazer-600-M3521043.html Zapraszam do oględzin motocykl naprawdę czysty, zadbany i pewny.

pozdrawiam
caca100
Świeżak

Postprzez TransFeR » 23/3/2013, 23:06

Podbijam ;]
TransFeR
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê