Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Seba_Er5 również bardzo szybko pożegnałem się z tym forum. Ludzie są tak przemądrzali że w głowie się nie mieści. Nie polecam.
Co do moto nie masz wrażenia że Europejskie moto są lepiej wykonane? większą wagę przykładają do każdego detalu. Jeszcze jak byłem w Polsce pokusiłem się o odwiedzenie salonu Sikory w B-B gdzie na własne oczy mogłem porównać S1000RR 2011 , ZX-10R 2011 i Firebladego 2011 i miałem nieodparte wrażenie że Kawa i Honda wyglądają jak niskobudżetowe moto przy BMW.
Co do moto nie masz wrażenia że Europejskie moto są lepiej wykonane? większą wagę przykładają do każdego detalu. Jeszcze jak byłem w Polsce pokusiłem się o odwiedzenie salonu Sikory w B-B gdzie na własne oczy mogłem porównać S1000RR 2011 , ZX-10R 2011 i Firebladego 2011 i miałem nieodparte wrażenie że Kawa i Honda wyglądają jak niskobudżetowe moto przy BMW.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Black-Ghost napisał(a):"wrider" nitro na pewno nie, ale widać że ten motocykl najlepiej sobie radzi z całej stawki. Zresztą Identyczna sytuacja była w SBK. Też nikt nie potrafił nadążyć za Aprilią i BMW. Ciekaw jestem co będzie na Aragon. Jeszcze miesiąc trzeba czekać
No trzeba czekać, ale przedsmak już mieliśmy i Kawasaki na pewno będzie dalej mocne.(przynajmniej zx6r).Gorzej jest z MotoGp, bo pierwszy wyścig dopiero w kwietniu, a tam też jest kilka "ciekawych" niewiadomych.
Co do forum mojekawasaki to też mam tam konto(od nie dawna) i naprawdę jest pomocne.Z racji tego ,że nastawiłem się na szpeja od zielonych.
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Wrider patrząc na sezon wstecz na Aragon w SBK na pewno mocne będzie BMW i Aprilia reszta to niewiadoma. MotoGP nie oglądam prawie w ogóle bo mi się nie podoba. Co do forum to mi pomogło tylko w taki sposób że kupiłem Dychę od forumowicza nic więcej.
-
Amahay dawaj foto
Mirek, chyba nie mam szczęścia do piersi z kurczaka. Pamiętasz jak w Niemojowie dostałem pierś z kością? Dziś w Broaster Chicken w Kłodzku dostałem tak samo... A dziewczyna twardo obstawała, że tak ma być. Przyznała mi rację dopiero wtedy, jak powiedziałem jej, żeby złapała się za cycka i sprawdziła, czy czuje tam jakieś kości
Oczywiście wszystko było kulturalnie i na wesoło. Pomyłka szybko została zażegnana i w ramach rekompensaty dostałem zniżkę 

Mirek, chyba nie mam szczęścia do piersi z kurczaka. Pamiętasz jak w Niemojowie dostałem pierś z kością? Dziś w Broaster Chicken w Kłodzku dostałem tak samo... A dziewczyna twardo obstawała, że tak ma być. Przyznała mi rację dopiero wtedy, jak powiedziałem jej, żeby złapała się za cycka i sprawdziła, czy czuje tam jakieś kości

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
wrider wiadomo że zawsze lepiej kupić coś od forumowicza czy znajomego niż od kogoś obcego. Nie patrzyłeś za czymś w DE?
-
Nie...patrze tylko w Polsce.Ale nic ciekawego jeszcze nie trafiłem, a jak już coś się trafi to choler*** daleko.
Przykładowo ta zx6r http://otomoto.pl/kawasaki-zxr-ninja-zx ... 55008.html wydaję się bardzo ok, ale mam do niej prawie 500km ; /
Przykładowo ta zx6r http://otomoto.pl/kawasaki-zxr-ninja-zx ... 55008.html wydaję się bardzo ok, ale mam do niej prawie 500km ; /
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
fajny
ale miejsce hardcorowe... ja to patyk jestem wiec w takim miejscu jak by mi po zebrach jezdzil to hmm... ;D

-
nabudi - Bywalec
"Gdzie jest Krzyż" Amahay czyżbyś należał do partii PiS-u?? 

-
Kurde gdyby nie praca to bym sobie wydziabał rękawy
Tak w ogóle to gdyby nie to, że boję się, że za x lat mi się może znudzić to już dawno bym sobie coś wrzucił.
Ile się taka dziara goi? Wyrobię się przed latem?

Tak w ogóle to gdyby nie to, że boję się, że za x lat mi się może znudzić to już dawno bym sobie coś wrzucił.

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
lol amahay ze niby ty masz 180 i 60 kg xD ? i to twoje foto
? ja mam podobne wymiary i wygladam 5x chudziej :p

-
nabudi - Bywalec
Vergon napisał(a):Kurde gdyby nie praca to bym sobie wydziabał rękawy
1-4 tygodnie gojenia .
Tam jest napisane Stay Gold .
nabudii to najs

Ostatnio edytowano 14/3/2013, 20:44 przez amahay, łącznie edytowano 1 raz
-
amahay - Stały bywalec
Kaai napisał(a):myjni to chyba ta firma nie ogarnia, widuje tego busa od jakichś 3miesięcy, dzień w dzień taki uwalony, DHL, UPS jeżdżą czyste
Pewno nie ma czasu. Myślisz, że mój Peugeot lepiej wygląda? Ostatnio koleżanka z biura wyrysowała mi kilkanaście kwiatków, serduszek, "love" i tym podobnych wzorków

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator