O co ta burza?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
O co ta burza?
Tak jak w temacie ciągle dostaje jakieś bóle/żale od userów w sprawie tego tematu: viewtopic.php?t=86191
Ktoś jest mi w stanie to wyjaśnić??
Ktoś jest mi w stanie to wyjaśnić??

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Pewnie w temacie adminów aż huczy... Teraz senek ma całe forum przeciw sobie.
-
No konkretnie przygrał w kulki. Aż byłem w szoku o co mi ludzie tak tyłek trują, wchodzę na forum a tu taka burza. I jak można wywnioskować z wypowiedzi userów to nie pierwsza taka akcja "Suhy-19" też tego doświadczył.
-
nie zgadzam się Grzegorz.
nie pochwalam numeru Seweryna, bo to zagranie na poziomie Szymona w stosnku do konia, nie mniej trzeba patrzeć na całokształt.
poza tym nie można podchodzić na zasadzie, bo userzy szemrzą.
ostatnio szemrali odnośnie Mariusza (BG), teraz Seweryn a jutro kto?
nikt z nas nie jest nieomylny, doskonały, kazdy ma lepsze i gorsze dni, co choć nie powinno to jednak wpływa na pracę.
poza tym trzeba było czytać po kolei posty Nabudi - nie ukrywam, ze były prowokujące.
nie pochwalam numeru Seweryna, bo to zagranie na poziomie Szymona w stosnku do konia, nie mniej trzeba patrzeć na całokształt.
poza tym nie można podchodzić na zasadzie, bo userzy szemrzą.
ostatnio szemrali odnośnie Mariusza (BG), teraz Seweryn a jutro kto?
nikt z nas nie jest nieomylny, doskonały, kazdy ma lepsze i gorsze dni, co choć nie powinno to jednak wpływa na pracę.
poza tym trzeba było czytać po kolei posty Nabudi - nie ukrywam, ze były prowokujące.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Gdyby Seweryn zabrał głos a nie chował się jak mysz pod miotłą mógł bym mieć wątpliwości. Wystarczyło jego jedno zdanie: "Przepraszam, poniosło mnie" A teraz będzie szum jakich mało. Nie pamiętam żeby większa część userów miała ten sam avatar. Aż jestem ciekaw co z tego wszystkiego wyjdzie. Krzychu co do Nabudi-ego fakt chłopak ma swój świat, mimo prowokujących postów to powód aby usuwać mu konto i tuszować całą sprawę? Mnie też Kaai prowokuje na każdym kroku a jakoś nadal błąka się po tym portalu.
-
BG apeluję o rozsądek, mam wrażenie że próbujesz się odgryźć na Senku za to że ostatnio skrytykował twój styl moderowania. Mówię o twoim poście w którym stwierdziłeś że ankieta nie wygląda zbyt dobrze. a później doszedłeś do wniosku że forum bez ludzi to nie forum, tylko czy to nie ty całkiem niedawno chciałeś banować wg zasady JE*AĆ KARAĆ NIE WYRÓŻNIAĆ w wolnych chwilach prześladować???
Panowie postawię sprawę jasno:
ALBO MY BĘDZIEMY SIĘ TRZYMAĆ RAZEM I JAKOŚ OGARNIAĆ TO FORUM WG TYCH SAMYCH ZASAD, ALBO BĘDIZE TU TAKA SAMA ROZPIERDUCHA JAK W POLSKIM RZĄDZIE.
dodam że nie widzę sensu aby funkcję moderatora sprawowała osoba konfliktowa która z najmniejszego powodu będzie gotowa prowadizć awantury i starać się za wszelką cenę niszczyć wrogów nawet we własnych szeregach.
dodam że tym postem oficjalnie prosze Administratorów o rozpatrzenie tego czy BG dalej powinien sprawować funkcję moderatora. to nic osobistego BG nie mam nic do twoich postów ani do Ciebie, jednak tój styl moderowania nie podoba mi się i dlatego zgłąszam to do administracji. Po prostu wg mnie moderując zachowujesz się jak kowboj w westernie napierniczając do przeciwników wg własnych zasad i uznania.
Panowie postawię sprawę jasno:
ALBO MY BĘDZIEMY SIĘ TRZYMAĆ RAZEM I JAKOŚ OGARNIAĆ TO FORUM WG TYCH SAMYCH ZASAD, ALBO BĘDIZE TU TAKA SAMA ROZPIERDUCHA JAK W POLSKIM RZĄDZIE.
dodam że nie widzę sensu aby funkcję moderatora sprawowała osoba konfliktowa która z najmniejszego powodu będzie gotowa prowadizć awantury i starać się za wszelką cenę niszczyć wrogów nawet we własnych szeregach.
dodam że tym postem oficjalnie prosze Administratorów o rozpatrzenie tego czy BG dalej powinien sprawować funkcję moderatora. to nic osobistego BG nie mam nic do twoich postów ani do Ciebie, jednak tój styl moderowania nie podoba mi się i dlatego zgłąszam to do administracji. Po prostu wg mnie moderując zachowujesz się jak kowboj w westernie napierniczając do przeciwników wg własnych zasad i uznania.
Ostatnio edytowano 11/3/2013, 21:25 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
-
melvin - PierwszyOkrutny
jesli moge oddac glos w dyskusji to ja jestem za pozostawieniem admina senkowi, jednego mozemy byc pewnie, wiecej tego samego bledu juz nie zrobi a wiec bedzie zachowywal obiektywizm i zimna krew.
Jak to mowia specjalisci od zarzadzania, to taki szczegolnie kosztowny rodzaj szkolenia
w ramach pokuty moze mniec wpisanego jednego warna
co Twojego postu melvin ....... wstrzymuje sie od glosu, opinii czy innej wypowiedzi na temat BG
Jak to mowia specjalisci od zarzadzania, to taki szczegolnie kosztowny rodzaj szkolenia

w ramach pokuty moze mniec wpisanego jednego warna

co Twojego postu melvin ....... wstrzymuje sie od glosu, opinii czy innej wypowiedzi na temat BG
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Leff zostałem wychowany w taki sposób aby mówić co mi leży na wątrobie a nie dusić to w sobie i obrabiać komuś dupę za plecami, więc wolę tu wypowiedzieć się na temat BG a nie sypać adminowi PW
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
ja juz swoje powiedzialem na ten temat a, ze nie mam nic nowego do dodania to sie powstrzymuje od dalszych komentarzy - zwyczajnie nie chce sie powtarzac.
tak przy okazji, bardzo podoba mi sie haslo " JE*AĆ KARAĆ NIE WYRÓŻNIAĆ w wolnych chwilach prześladować" i dobrze oddaje zapedy BG
tak przy okazji, bardzo podoba mi sie haslo " JE*AĆ KARAĆ NIE WYRÓŻNIAĆ w wolnych chwilach prześladować" i dobrze oddaje zapedy BG

Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Nie mam nic do senka, sporo z nim przegadałem na GG. Ale sam negował takie zachowanie w moim kierunku a postąpił jeszcze gorzej. Nabudii zna moje zdanie i jest świadom że senka nikt nie zdegraduje do stopnia zwykłego usera. Na forum spędzam sporo wolnego czasu i widzę że takiej burzy dawno nie widziałem, nawet jak Kaai płakał o warna.
Senekkorzenna a raczej senek to nie nas powinieneś przeprosić a publicznie nabudii-ego. Za pewne cała ta farsa by ucichła.
Senekkorzenna a raczej senek to nie nas powinieneś przeprosić a publicznie nabudii-ego. Za pewne cała ta farsa by ucichła.
-
nie publicznie, to da pożywkę trolom a autorytet admina/moda zostanie zachwiany, niech mu na pw wyjaśni temat i może sprawa rozejdzie się po kosciach, Senek przetrzymaj ze 2 miechy jako mod a później pewnie przywrócą co admina (oby).
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):nie publicznie, to da pożywkę trolom a autorytet admina/moda zostanie zachwiany, niech mu na pw wyjaśni temat i może sprawa rozejdzie się po kosciach, Senek przetrzymaj ze 2 miechy jako mod a później pewnie przywrócą co admina (oby).
Myślę że wrzucasz wszystkich do jednego worka. Weź pod uwagę że wstawili się za nabudii-m userzy dość aktywni na forum (nie trole jak to nazwałeś) Którzy za pewne korzystają również ze sklepu scigacz.pl

Co to tego co napisałeś w moją stronę: Jeśli Administracja uzna że nie jestem potrzebny jako moderator zawsze mogę wrócić do Vip-a i tak nie mam żadnych korzyści z ogarniania tego bajzlu.

-
akurat pisząc trole miałem na myśli troli, a nie wartościowych userów, bo ci za pewnie nie będą szukali kolejnego pretekstu do siania zamętu na forum, a krzykacze pokroju użytkownika Kaai na pewno będą mieli z tego pożywkę.
co do Ciebie to cieszę się że nie odebrałeś tego jako personalny atak.
btw. lipa skoro nic nie masz z funkcji moda, myślałem że każdemu dali służbową octawię i 600l paliwa na miesiąc za funkcję moda
co do Ciebie to cieszę się że nie odebrałeś tego jako personalny atak.
btw. lipa skoro nic nie masz z funkcji moda, myślałem że każdemu dali służbową octawię i 600l paliwa na miesiąc za funkcję moda

-
melvin - PierwszyOkrutny
spokojnie....
stane między młotem a kowadłem
zgadzam się zarówno z tezą, że forum to ludzie i bez ludzi nie bedzie istnieć jak i z tezą" JE*AĆ KARAĆ NIE WYRÓŻNIAĆ w wolnych chwilach prześladować"
dlaczego: Piotr pamiętamy wszakże zabawy icid'a i landryssa jak również postepki Szafy (chyba, że ci przypomnieć)
pamiętam też nie będąc aktywnym uczesnikiem forum jaka sieczka była uprawiana z ciągłym warnowaniem, banowaniem i kasowaniem postów i wówwczas forum chulało, chyba na zasadzie że każda reakcja tworzy kontrreakcję.
rozwijając myśl - inaczej wejdą nam nam głowy i zrobi się totalny burdel.
nie ma już też sensu płakać nad rozlanym mlekiem
stane między młotem a kowadłem
zgadzam się zarówno z tezą, że forum to ludzie i bez ludzi nie bedzie istnieć jak i z tezą" JE*AĆ KARAĆ NIE WYRÓŻNIAĆ w wolnych chwilach prześladować"
dlaczego: Piotr pamiętamy wszakże zabawy icid'a i landryssa jak również postepki Szafy (chyba, że ci przypomnieć)
pamiętam też nie będąc aktywnym uczesnikiem forum jaka sieczka była uprawiana z ciągłym warnowaniem, banowaniem i kasowaniem postów i wówwczas forum chulało, chyba na zasadzie że każda reakcja tworzy kontrreakcję.
rozwijając myśl - inaczej wejdą nam nam głowy i zrobi się totalny burdel.
nie ma już też sensu płakać nad rozlanym mlekiem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
niemniej jednak trzeba jakoś tłum uspokoić, dać im odrobinę satysfakcji i utwierdzić ich w przekonaniu że nie są w reżimie a dobro jednostki coś dla nas znaczy. Wg. mnie dobrym rozwiązaniem byłoby zdegradowanie senka do rangi VIPa wg podpisu, ale niech ma dostęp do tego działu, sprawa trochę przycichnie to senkowi da sie rangę MODERATOR a po czasie znów ADMINISTRATOR, niech myślą że chociaż torchę się z nimi liczymy. (oczywiście to tylko moja propozycja) a swoją drogą senek powinien wystosować jakieś PW do poszkodowanego z wyjaśnieniem i przeprosinami, to nie głupi chłopak więc pewnie go to uspokoi a co za dym idzie na forum też będzie ciszej.
Senek to nic osobistego, dla mnie byłoby spoko gdybyś nadal miał ADMINA bo sprawdzasz się w tej roli, ale niestety trochę przegiąłeś z tą akcją i teraz trzeba to jakoś zatuszować.
Senek to nic osobistego, dla mnie byłoby spoko gdybyś nadal miał ADMINA bo sprawdzasz się w tej roli, ale niestety trochę przegiąłeś z tą akcją i teraz trzeba to jakoś zatuszować.
-
melvin - PierwszyOkrutny
Melv tak chcieli mi to zaproponować ale moja skromność im na to nie pozwoliła
Krzychu obiecał że da mi pojeździć zestawem jak będę dobrym modem
Ale jeszcze sienie doczekałem
Chyba ma nie po drodze do NL.

-
• Strona 1 z 2 • 1, 2