Zobacz wątek - Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
NAS Analytics TAG

Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez nabudi » 10/3/2013, 20:36

i wtedy stworzymy nowÄ… kaplice
nabudi
Bywalec

Postprzez suhy-19 » 10/3/2013, 20:39

Mialem tylko nadzieje ze ulatwicie mi przegladanie forum :)
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez power_bit » 10/3/2013, 20:39

... i zatrudnimy dziewice
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 10/3/2013, 20:39

Odpisal bym cos pogrubionymi ale nie wiem co wy piszecie hahahhaha ;D

Suchy, Ty jako komandos powinienes byc na misji, a nie czytac forum zwyklych obywateli :D :D
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez nabudi » 10/3/2013, 20:41

i wsadzimy jÄ… w kaplice
nabudi
Bywalec

Postprzez Walenty » 10/3/2013, 20:42

...wykwalifikowane pracownice
Walenty
Moderator

Postprzez suhy-19 » 10/3/2013, 20:46

Ale Ja jestem na misji pod kryptonimem ,,gdzie by tu sie przespac aby dowodca zmiany nie widzial ":)
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez Boshi » 10/3/2013, 20:48

To bardzo niebezpieczna misja ! :D
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krmtzzz » 10/3/2013, 20:52

Dowodca zmiany pewnie sam spi :D
Krmtzzz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez power_bit » 10/3/2013, 20:52

które będą miały chcice :lol: :twisted:
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez nabudi » 10/3/2013, 20:55

co do zmian to ja juz pol roku sie wymiguje w pracy zeby robic na dwie zmiany ... jakos sie juz przyzwyczailem do jednej zmiany tylko powoli przestaje sam ogarniac robote :D
nabudi
Bywalec

Postprzez amahay » 10/3/2013, 21:04

nabudii napisał(a):senek jak chcesz rozwiazac problem to rozwiaz go publicznie a nie banujac mnie bo ty masz cos do mnie widocznie a nie ja do ciebie:)

btw ostatnio po paru latach myslenia zdecydowalem sie na tatuowanie calych plecow :D ale dopiero pod koniec roku mam terminy sesji ;/ - a co pochwale sie :)

Rozumiem że to twój pierwszy tatuaż ?
Podziwiam odwagę , jednak jako że jestem w temacie (nie chwaląc się) polecam Ci najpierw zrobić jakiś mały , lub zacząć tak że jak się okaże że nie przeżyjesz całych pleców to będzie można skończyć w 1/8 i udawać że taki miał być :D .
Nie zniechęcam broń boże , a nawet polecam . Jednych boli innych nie . Ja bym to porównał do strzelania z gumki z bliskiej odległości w skórę parę razy na sekundę . W środę kończę drugą dziarę . I wiem że to ostatnia nie będzie ;) . A o co chodzi z tym terminem ? może we Wrocławiu byś miał lepsze terminy ?

nabudii napisał(a):a ja akurat zawsze regulaminu przestrzegam i nigdy nie używam wulgaryzmów ani nikogo nie obrażam ! ba wręcz napisałem że senek to moj ulubiony administrator i ma buziaki ode mnie po czym zagroził mi że skasuje moje konto jak sam tego nie zrobie po czym skasował... a na to konto już raz dał bana za nic po czym ktos go zdjął.... wiec o co chodzi ?

Jak siÄ™ kasuje samemu konto ?

... i dadzą zerwać gwint za słodycze :twisted:
amahay
Stały bywalec

Postprzez Hyde » 10/3/2013, 21:09

amahay napisał(a):Jak się kasuje samemu konto ?

... i dadzą zerwać gwint za słodycze :twisted:

Na forach phpBB takich jak to, z reguły wchodzisz w profil i masz do zaznaczenia ptaszka "Usuń konto", ale tutaj nie widzę takiej możliwości.

... i żaden emeryt nie dostąpi przed oblicze
Hyde
Bywalec

Postprzez nabudi » 10/3/2013, 21:11

amahay z tego co sie orientowalem to i tak wyjdzie przynajmniej 5 sesji po 4-5h wiec i tak bede chodził z niedokończonym :) ja akurat w krakowie u agrypy sobie termin zaklepałem pierwszy na pazdziernik i mysle ze nie bede żałował :) zwlaszcza ze skoro cos chcialem od kilku lat wlasnie w tym miejscu i zawsze mi sie tatuaze podobaly to czemu nie skoro teraz mam mozliwosc : ) wiekszosc artystów ktorzy mi sie podobali mialo terminy na pierwszą sesje przynajmniej pol roku hehe... co do bólu.. odciąłem sobie ponad rok temu 2 opuszki w dłoni i zyje a mysle ze juz wiekszy ból niz odciete unerwione kawałki palcy to to nie bedzie : ) )

tutaj jedna praca przykladowa tej pani :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2901_n.jpg

a wracajac do tego ze pierwszy to w planach w przyszlosci bym chcial jeszcze z przodu na klatce i na 2 przedramieniach : ) mega jestem tym od dawna zafascynowany
Ostatnio edytowano 10/3/2013, 21:16 przez nabudi, łącznie edytowano 1 raz
nabudi
Bywalec

Postprzez Walenty » 10/3/2013, 21:15

Obrazek
Walenty
Moderator

Postprzez amahay » 10/3/2013, 21:23

nabudii napisał(a):amahay z tego co sie orientowalem to i tak wyjdzie przynajmniej 5 sesji po 4-5h wiec i tak bede chodził z niedokończonym :) ja akurat w krakowie u agrypy sobie termin zaklepałem pierwszy na pazdziernik i mysle ze nie bede żałował :) zwlaszcza ze skoro cos chcialem od kilku lat wlasnie w tym miejscu i zawsze mi sie tatuaze podobaly to czemu nie skoro teraz mam mozliwosc : ) wiekszosc artystów ktorzy mi sie podobali mialo terminy na pierwszą sesje przynajmniej pol roku hehe... co do bólu.. odciąłem sobie ponad rok temu 2 opuszki w dłoni i zyje a mysle ze juz wiekszy ból niz odciete unerwione kawałki palcy to to nie bedzie : ) )

tutaj jedna praca przykladowa tej pani :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2901_n.jpg

a wracajac do tego ze pierwszy to w planach w przyszlosci bym chcial jeszcze z przodu na klatce i na 2 przedramieniach : ) mega jestem tym od dawna zafascynowany

Broń Cię panie boże , nie podważałem tego że nie będziesz żałował .
Ja miałem ten problem że po 3 godzinach skóra mi spuchła i była konsystencji gąbki . Tatuatorce było to łatwiej rozłożyć na 2 razy . Ból jest do wytrzymania oczywiście ale ponoć też zależy to od osoby . a z czym ty jedziesz na plecach jak można wiedzieć ? :D
amahay
Stały bywalec

Postprzez nabudi » 10/3/2013, 21:32

wlasciwie to ma byc moze oklepany ale dla mnie fajny motyw smoka (ale nie takiego chinskiego bardziej takigo europejskiego) z motywem kobiety/aniola np, mam juz pare fajnych materiałów z których mysle ze zrobi mi fajny autorski projekt :) z tego co rozmawialem z tatuatorką to mowi ze wlasnie po 4h to juz skóra jest bardzo zmęczona i ona nie tatuuje wiecej niz 6h na sesje ... ale podobno wiekszosc 4h tak wytrzymuje ... zalezalo mi zeby poza tym ze muszą mi sie kogos prace spodobac to zeby osoba tatuująca mi odpowiadała... rozmawiałem z kilkoma co mają super prace i robią w dobrych studio i u wiekszosci mialem wrazenie "daj kase,ustalamy termin i robimy" a ona akurat podeszła super do tematu .. sama wszystko wyjasnila , odpowiedziała mi na kazde nawet najgłupsze pytanie... no i w polsce ma dobrą renome... chyba nawet została kobietą polskiego tatuażu czy jakos tak ;P no tyle ze trzeba poczekac pare miesiecy ale akurat nie mam pospiechu bo teraz jak sezon to bym musial mało jezdzic zeby na sesje kase miec : P a tak sobie na spokojnie w zime zaczne

mysle ze nie bede załowal... bo powiem szczerze ze bardziej od bolu obawiam sie zeby to super wyszlo, dlatego najpierw czytałem a nastepnie dzwonilem duzo po roznych studio
nabudi
Bywalec

Postprzez amahay » 10/3/2013, 21:45

nabudii napisał(a):wlasciwie to ma byc moze oklepany ale dla mnie fajny motyw smoka (ale nie takiego chinskiego bardziej takigo europejskiego) z motywem kobiety/aniola np, mam juz pare fajnych materiałów z których mysle ze zrobi mi fajny autorski projekt :) z tego co rozmawialem z tatuatorką to mowi ze wlasnie po 4h to juz skóra jest bardzo zmęczona i ona nie tatuuje wiecej niz 6h na sesje ... ale podobno wiekszosc 4h tak wytrzymuje ... zalezalo mi zeby poza tym ze muszą mi sie kogos prace spodobac to zeby osoba tatuująca mi odpowiadała... rozmawiałem z kilkoma co mają super prace i robią w dobrych studio i u wiekszosci mialem wrazenie "daj kase,ustalamy termin i robimy" a ona akurat podeszła super do tematu .. sama wszystko wyjasnila , odpowiedziała mi na kazde nawet najgłupsze pytanie... no i w polsce ma dobrą renome... chyba nawet została kobietą polskiego tatuażu czy jakos tak ;P no tyle ze trzeba poczekac pare miesiecy ale akurat nie mam pospiechu bo teraz jak sezon to bym musial mało jezdzic zeby na sesje kase miec : P a tak sobie na spokojnie w zime zaczne

mysle ze nie bede załowal... bo powiem szczerze ze bardziej od bolu obawiam sie zeby to super wyszlo, dlatego najpierw czytałem a nastepnie dzwonilem duzo po roznych studio

Na takie rzeczy warto czekać ;) .
powodzenia .
amahay
Stały bywalec

Postprzez nabudi » 10/3/2013, 21:47

tez mysle ze warto czekac :) dzieki! : ) najgorsze ze nie moge sie juz doczekac :D
nabudi
Bywalec

Postprzez Black-Ghost » 10/3/2013, 22:38

Na forum zawsze się coś dzieje :) "Boshi" bóg ci zapłać i w dzieciach wynagrodzi 8) ;) Ja i tak zostanę zdegradowany. Przegrałem walkę z innym modem.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê