Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
-
nabudi - Bywalec
Bo pewni administratorzy sa starymi dziadkami. Moze porozmawiajmy o wojnie chlopaki, co wy na to ? Oczywiscie zachowujac full kulture, jak w kosciele, no i full zasady jezyka polskiego, coby nikogo nie obrazic !
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
ale chociaz mamy fajne avki no nie : ) ? no i na kolanie! :> co do wojny to krmtzz czyż nie sądzisz że 2 wojna swiatowa była niepotrzebna i ginęły wtedy niepotrzebnie piękne białogłowe. Ja osobiscię drogą dedukcji doszedłem do bardzo ciekawej konkluzji dotyczącej wojny lecz boje się publicznie wypowiedziec bo dostane bana
-
nabudi - Bywalec
-
nabudi - Bywalec
Eeee no zarzuc ta konkluzje, tutaj bana i tak dostaja ludzie za nic, wiec przynajmniej bedziesz tym, ktory dostal za przekroczenie regulaminu teoretycznie powinienes dostac warna, no ale...
Cycu, nie uwazasz, ze bardziej zalosne bylo usuniecie konta nabudiego bez jakichkolwiek podstaw ?
Cycu, nie uwazasz, ze bardziej zalosne bylo usuniecie konta nabudiego bez jakichkolwiek podstaw ?
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Dlaczego mamy zmieniać fajne forum tylko dlatego, że jeden administrator ma za duże wymagania co do hydepraku? .. Swoją droga pisałem ostatnio do madcapa by zainterweniował w sprawie pewnego moda (nie ważne którego publicznie), podobno owy mod dostał instrukcję, a tak na prawdę nic nie zmieniło się postępowanie tego moderatora? Nie nie chodzi o BG jak pewnie zaraz połowa pomyśli, bo mi on tam nie przeszkadza.
Więc może warto zainteresować się ważniejszymi sprawami a nie czepialstwem o słówko?
Więc może warto zainteresować się ważniejszymi sprawami a nie czepialstwem o słówko?
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
a ja akurat zawsze regulaminu przestrzegam i nigdy nie używam wulgaryzmów ani nikogo nie obrażam ! ba wręcz napisałem że senek to moj ulubiony administrator i ma buziaki ode mnie po czym zagroził mi że skasuje moje konto jak sam tego nie zrobie po czym skasował... a na to konto już raz dał bana za nic po czym ktos go zdjął.... wiec o co chodzi ?
-
nabudi - Bywalec
jak mam to załatwic przez pw skoro kasują mi konta i banują ? to moze publiczne zalatwienie sprawy pomoze... jak lekarze nie dostają podwyżki to idą osobiscie do prezydenta czy robią strajk który każdy widzi ?
-
nabudi - Bywalec
-
nabudi - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości