Skuter 2suw Gaśnie jak Dodaje Gazu
• Strona 1 z 1
Skuter 2suw Gaśnie jak Dodaje Gazu
Witam,Witam mam Pewien Mały aa czy kolwiek duży. Skuter jest 2suw Odpala za pierwszym Razem Wszystko jest Elegancko, jak Daje bardzo malo gazu to jedzie po woli, Wiadomo bo daje mało Gazu, Alee jak Dodam już Więcej to Skuter po prostu gaśnie ale jak puszcze manetkę to nie gasnie i nie wiem co jest
. Bardzo bym Prosił oo pomoc. Dzięki i Pozdrawiam

- Ness1994
- Świeżak
sprawdz filtr powietrza, wyczysc i ustaw gaznik, sprawdz czy nie lapie lewego powietrza za filtrem bo jesli tak moze dostawac go za durzo i temu sie dusi, sprawdz jak leci paliwo odpal go i zdejmij przewod ze zbiornika nachwile powinno dosc energicznie plynac jesli tylko kapie to pompka podcisnieniowa padla, ja mialem to w swojej DNA i przyczyna byla podobna chodzil tylko na wolnych
- miluszczk
- Świeżak
- michalplock1993
- Świeżak
zobacz czy nie masz zatkany filtr powietrza
jak by nie był czasami zatkany to weź odpal skuterka i przytkaj mu filtr ręką tylko nie całkiem i dawaj ful gazu jak będzie wchodził na obroty i nie będzie się dusić to znaczy że gdzieś łapie lewe powietrze

jak by nie był czasami zatkany to weź odpal skuterka i przytkaj mu filtr ręką tylko nie całkiem i dawaj ful gazu jak będzie wchodził na obroty i nie będzie się dusić to znaczy że gdzieś łapie lewe powietrze

-
maro1989 - Świeżak
-
kris514 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm