Aprilia RS 125
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 125
Witam!:)
Za 1.5 roku bd miał 16 lat i powoli zaczynam myśleć o przygodzie z motocyklami, jak i o odkładaniu pieniędzy. Tak jak w temacie myślę o Aprilii RS 125. Dobra będzie na początek? Jakie prawo jazdy na nią, kat. A czy A1? jak z odblokowaniem? bo coś czytałem na internecie o prawku na motocykle o poj. 125 i piszą, że ma mieć 11kW. A jak odblokuję będzie więcej. I dlatego pytam. Ile pójdzie taka Aprilia, będzie około 160km/h? nie wiem czy rok ma znaczenie, jeśli tak to będę patrzył za modelami od 2006.
dziękuje z góry za odpowiedź!
Za 1.5 roku bd miał 16 lat i powoli zaczynam myśleć o przygodzie z motocyklami, jak i o odkładaniu pieniędzy. Tak jak w temacie myślę o Aprilii RS 125. Dobra będzie na początek? Jakie prawo jazdy na nią, kat. A czy A1? jak z odblokowaniem? bo coś czytałem na internecie o prawku na motocykle o poj. 125 i piszą, że ma mieć 11kW. A jak odblokuję będzie więcej. I dlatego pytam. Ile pójdzie taka Aprilia, będzie około 160km/h? nie wiem czy rok ma znaczenie, jeśli tak to będę patrzył za modelami od 2006.
dziękuje z góry za odpowiedź!

- dawid12
- Świeżak
po odblokowaniu rs nie mieści się na kat. a1, jeśli nigdy nie miałeś motocykla nie będzie najlepszym wyborem - chyba, że zablokowana... odblokowana rs (w zależności od kondycji silnika oczywiście) powinna rozwijać conamjniej te 150/160 km/h.
- michau_ek
- Świeżak
przeciez hondy nsr 125 są tez w wersji 4taktowej (4t) i nie pala wcale tak duzo, tyle za je jej bym nie kupil ze wzgledu na strasznie smukly krztalt i te opony ciut nie rowerowe, pozycja za kierownica mi nie odpowiadala osobiscie ale to moje zdanie
a co powiesz o yzf R125? ma ona silnik 4t vmax to okolo 130km/h bardzo wygodna, agresywny i dosc masywny wyglad i wzorowana na serii yamahy R wiec wyglad jak dla mnie ma zajebisty:)
a co powiesz o yzf R125? ma ona silnik 4t vmax to okolo 130km/h bardzo wygodna, agresywny i dosc masywny wyglad i wzorowana na serii yamahy R wiec wyglad jak dla mnie ma zajebisty:)
- miluszczk
- Świeżak
Używaj tematów podwieszonych.
Ostrzeżenie.
Ostrzeżenie.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm