111
Amahahy motocykl mam w PL jeśli bardzo ci na tym zależy mogę zadzwonić do ojca żeby zmierzył o ile ma suwmiarkę
Spoko zadzwoniłem. Jeszcze dziś będę wiedział
Dobra mam: 52mm pod górną półką i 55 dolna...

Spoko zadzwoniłem. Jeszcze dziś będę wiedział

Dobra mam: 52mm pod górną półką i 55 dolna...
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
-
froeverfree - Świeżak
Suhy-19 Szczerze? Wykręciła nam takiego wałka że aż nie mam ochoty z nią gadać w sobotę. Idź precz od nas zołzo!!!!!
-
Black-Ghost (teraz zwracam siÄ™ do ciebie)
spieszę z wyjaśnieniami na temat czarnych duchów. pominę fakt, że mam czarne moto, czarne kombi, czarny kask, czarne buty, czarne rękawice, i koleżanka powiedziała kiedyś do mnie 'wyglądasz jak jakiś czarny duch' (i nie! nie chodzi o ciebie, dziwne co?:O!)
o co chodziło z czarnymi duchami? w opolu jest sporo osób na r1, stunt maszynach etc etc, którzy mają kompletny ubiór czarny + czarne moto, do tego akrapy, yoshimury czy inne wydechy, które robią spooooro huku. efekt?
już kilka osób poweidziało mi tak: 'hałas, sekunda mija i już ich nie widać. wyglądają jak duchy, jak czarne duchy'
tyle.
spieszę z wyjaśnieniami na temat czarnych duchów. pominę fakt, że mam czarne moto, czarne kombi, czarny kask, czarne buty, czarne rękawice, i koleżanka powiedziała kiedyś do mnie 'wyglądasz jak jakiś czarny duch' (i nie! nie chodzi o ciebie, dziwne co?:O!)
o co chodziło z czarnymi duchami? w opolu jest sporo osób na r1, stunt maszynach etc etc, którzy mają kompletny ubiór czarny + czarne moto, do tego akrapy, yoshimury czy inne wydechy, które robią spooooro huku. efekt?
już kilka osób poweidziało mi tak: 'hałas, sekunda mija i już ich nie widać. wyglądają jak duchy, jak czarne duchy'
tyle.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Czyżby pogawędka z kimś z administracji nie pomogła??

-
Black-Ghost napisał(a):Suhy-19 Szczerze? Wykręciła nam takiego wałka że aż nie mam ochoty z nią gadać w sobotę. Idź precz od nas zołzo!!!!!
Oj no zapomniałam.

Zołzo? Odbieram to jako komplement, dziękuję

-
froeverfree - Świeżak
Black-Ghost napisał(a):Czyżby pogawędka z kimś z administracji nie pomogła??![]()
niedawno wysłałem. i nie oczekuję odpowiedzi za 3 sekundy. nie wszyscy siedzą 24/7 na forum, inni mają pracę/szkołę/własne sprawy/życie. każdy jest indywidualny i dysponuje określoną ilością czasu, którym zarządza w sposób indywidualny, nieokreślony w żadnych zasadach/zapiskach.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
suhy-19 - Moderator
Suhy-19 dawaj granat odłamkowy. Jak już szaleć z zemstą to na całego

-
ASR1927 napisał(a): Pieprzycie że forum jest głupie, że niski poziom, że wulgarne.
Przywyknij do tego

Od czterech lat tu zaglądam i ciągle ta sama gadka że poziom spada, jedynie płaczki się zmieniają: przychodzą, odchodzą, wylatują znowu przychodzą inni - krąg życia czy coś w tym stylu.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Weźcie nie dawajcie im nowych pomysłów!
BG, Suhy, zgłaszam sprzeciw wobec waszych metod zemsty. Chyba, że chcecie mnie nauczyć strzelać

BG, Suhy, zgłaszam sprzeciw wobec waszych metod zemsty. Chyba, że chcecie mnie nauczyć strzelać

-
froeverfree - Świeżak
Glenroy odrzut AK jeszcze ramienia nie urywa, gorszy był w np. M14 zasilanym nabojem 7,62 NATO (cywilny odpowiednik to .308 win). A zabawa nieziemska jest, jak się strzela z Mosina wz.44. Kaliber ten sam co w SWD, ale lufa krótsza, więc efekty specjalne (spalający się poza lufą proch, huk) są lepsze, ale za to kopie ciut mocniej.
Na chwilę obecną nie posiadam nawet broni pneumatycznej, jednak jeśli Bóg pozwoli, to będę na jesieni szykował arsenał.
froeverfree napisał(a):Weźcie nie dawajcie im nowych pomysłów!![]()
Na chwilę obecną nie posiadam nawet broni pneumatycznej, jednak jeśli Bóg pozwoli, to będę na jesieni szykował arsenał.
-
Angler - Bywalec
Wydaje mi się, że nie ma aż tak dużego odrzutu, jak ekspress kalibru .700 NitroExpress. Używany przez "wielkich białych myśliwych" do powalania szarżujących słoni. Strzał z jednej lufy potrafi nieźle rzucić niedoświadczonym strzelcem. Jednak ekspresy takie były często kurkowe i przed strzałem odciągało się oba kurki, z racji wielkiej siły pierwszy strzał czasami wyzwalał drugi, kończyło się to na ogół przewróceniem delikwenta na plecy, który to dalej celował przed siebie (tzn. prosto w niebo).
-
Angler - Bywalec
Jasiu123 napisał(a):AK-47 odrzut? Co to za odrzut?
Właśnie, co to za odrzut? Wojsko niektórych ominęło widzę

kolej strzela jak pistoletu na kapiszony.
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=51 ... ature=fvwp
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Może faktyczne fake, ale nie zmienia to faktu, że z kałacha nastrzelałem się wystarczająco i wiem jaki jest odrzut, zwyczajnie przeciętny.
Pomijając odrzuty i inne anomalie, przyznać się kto w weekend wyjeżdża motocyklem?
Pomijając odrzuty i inne anomalie, przyznać się kto w weekend wyjeżdża motocyklem?
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości