111
Swoją drogą to jest wpis pochwała a opcji do udzielania nie ma
a jednak myślę, że to ma dobrą stronę, bo za chwilę gimbaza zaczeła by jak na DW- "jak pomogłem daj plusika"
Bany mają tą swoją wadę, że jak ktoś ma zmienne ip lub potrafi zmienić/ukryć np (hide ip) czy proxy to można go ładnie tylko banować co chwila na nowym koncie:P

Bany mają tą swoją wadę, że jak ktoś ma zmienne ip lub potrafi zmienić/ukryć np (hide ip) czy proxy to można go ładnie tylko banować co chwila na nowym koncie:P
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz nie ma co przezywac, ktos napisal, nie lubie zielonego, ktos niepodoba mi sie ten avatar. Czy to naprawde powod zeby sie tak napinac? Chyba, czas nabrac dystansu bo faktycznie ostatnio wszyscy siedza na forum jak by byli kawalerami bez dziewczyn.
Jak chcecie zeby bylo fajnie bo uwazacie, ze nie jest to zrobcie cos w tym kierunku zamiast narzekac. Podpowiem, ze to forum motocyklowe i pewnie wszyscy by byli zadowoleni gdyby zaczely sie spokojne rozmowy o prawdziwych motocyklach a nie narzeniach, duchach i zazdrosci. (mowiac duchach mialem na mysli nieistniejace motocykle , nie BG)
Ide spac, mam nadzieje, ze jutro przeczytam na forum cos ciekawego o motocyklach, moze bedzie wymiana pogladow dwoch ludzi ktorzy jezdzili tym samym modelem. W chce kupic mozna zalozyc temat o dowolnym motocyklu i zawsze znajda sie znawcy, chociaz na palcach mozna policzyc tych ktorzy lataja nowymi sprzetami a w wielu tematach sa opinie wszystkich poza tymi ktorzy na tych motocyklach siedzieli.
A warny i banowanie zostawcie modom i adminom, to ich dzialka.
Jak chcecie zeby bylo fajnie bo uwazacie, ze nie jest to zrobcie cos w tym kierunku zamiast narzekac. Podpowiem, ze to forum motocyklowe i pewnie wszyscy by byli zadowoleni gdyby zaczely sie spokojne rozmowy o prawdziwych motocyklach a nie narzeniach, duchach i zazdrosci. (mowiac duchach mialem na mysli nieistniejace motocykle , nie BG)
Ide spac, mam nadzieje, ze jutro przeczytam na forum cos ciekawego o motocyklach, moze bedzie wymiana pogladow dwoch ludzi ktorzy jezdzili tym samym modelem. W chce kupic mozna zalozyc temat o dowolnym motocyklu i zawsze znajda sie znawcy, chociaz na palcach mozna policzyc tych ktorzy lataja nowymi sprzetami a w wielu tematach sa opinie wszystkich poza tymi ktorzy na tych motocyklach siedzieli.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Dziwna tendencja w internecie jest taka, że ludzie młodzi próbują z siebie robić dorosłych, tych dojrzałych, rozważnych, najmądrzejszych i w ogóle naj, naj, naj, za to Ci starsi podchodzą do wszystkiego z większym dystansem i mają wszelkie konwenanse bardzo głęboko. Są oczywiście wyjątki - spięci przez całe życie, ą,ę, przez bibułkę. A jeżeli już chodzi o bycie spiętym, to czekam co nasza forumowa gwiazda Rosiboj nam zaprezentuje - nerwowo odliczam dni do marca skreślając kolejne dni na moim kalendarzu z Kubusiem Puchatkiem.
-
Hyde - Bywalec
Przyjdzie wiosna to się zluzuje atmosfera ja wam to mówię
Każdy motocyklista przeżywa miesiączkę raz w roku

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black-Ghost napisał(a):Forum tworzą ludzie. Jeśli spada poziom forum to znaczy że spada poziom forumowiczów. Na żadnym forum nie wolno obrażać innych userów a już tym bardziej kobiet
Majowie cały czas żyją (nie weim ilu z nich, ale istnieją), więc jeśli mam wyginąć, jak ci co nie wyginęli, proszę bardzo

Rosiboj napisał(a):Krmtzzz nie ma co przezywac, ktos napisal, nie lubie zielonego, ktos niepodoba mi sie ten avatar. Czy to naprawde powod zeby sie tak napinac? Chyba, czas nabrac dystansu bo faktycznie ostatnio wszyscy siedza na forum jak by byli kawalerami bez dziewczyn.
Rosi, akurat w tym dziale nie powinieneś oczekiwać rozmowy na temat motocykli, bo tutaj ich po prostu nie ma,jest zwykły spam/syf o wszytkim, prócz motocykli. a jeśli komuś tak strasznie przeszkadza, że w tym temacie (nie mówię już ogólnie o HP ale o konkretnym topicu) nie mówi się o moto, to po co ktoś czyta/wypowiada się. proste.
//wiceie czemu na kwejku nie ma nic o barcelonie? bo przegrali!

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Akurat nie mowilem o tym dziale a tym bardziej temacie tylko tak ogolnie. Hyde, tez cie lubie i rowniez, nie moge sie doczekac. Niestety nie jest to zalezne odemnie ale data jest umowiona.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
podnoszenie poziomu?
http://www.youtube.com/watch?v=p_vMMJ5DOz4
http://www.youtube.com/watch?v=p_vMMJ5DOz4
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
froeverfree - Świeżak
Suchy_19 ty brutalu
Tak na szeksa? grupowo? 

-
-
froeverfree - Świeżak
-
Jaka wazelina? ;| Może i jesteś przystojny ale nic z tobą nie zrobię

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości