zimowe pogawędki
mirekm71 napisał(a):Zaproponuj mu malzenstwo.
Hahahaha vabank

A jak siÄ™ zgodzi?
Po porostu bądź oschła i zero seksu, nie ma siły po dłuższym czasie odpuści.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Ten Mirka czarny humor...
Pokaż mu zdjęcie brata i powiedz, że to Ty przed trzema laty
Normalnie sami zdrajcy... Nie szkoda Ci chłopa? Właśnie powinniśmy jej doradzać wręcz przeciwnie, żeby nasz towarzysz broni w tej odwiecznej walce mógł sobie... no wiecie... za cycka chociaż złapać

dominik528 napisał(a):
Po porostu bądź oschła i zero seksu, nie ma siły po dłuższym czasie odpuści.
Normalnie sami zdrajcy... Nie szkoda Ci chłopa? Właśnie powinniśmy jej doradzać wręcz przeciwnie, żeby nasz towarzysz broni w tej odwiecznej walce mógł sobie... no wiecie... za cycka chociaż złapać

Ostatnio edytowano 22/2/2013, 21:10 przez ASR1927, łącznie edytowano 1 raz
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):W szpitalu byłem, mam notkę z komisariatu, także działam z ubezpieczalnią
Dzialaj dzialaj, pamietaj tylko zeby wyciagnac jak najwiecej, udawaj , najlepiej ze uszkodzenie tkanki miekkiej szyi, nie do wykrycia a placa jak za zborze. A jak juz dostaniesz o odszkodowanie to przyjdz i sie pochwal jak to zrobiles nas wszystkich w wala i nasze skladki ubezpieczeniowe poszly na twoja wymyslona kontuzje
froeverfree : Znajdz sobie innego, to zawsze dziala.
Ostatnio edytowano 22/2/2013, 21:14 przez rosiboj, łącznie edytowano 2 razy
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Chyba na ciężki okaz trafiłam, bo nic nie działa. Ja się chcę go pozbyć, a ten mi z małżeństwem i dziećmi wyskakuje. Oschłość, zero seksu, nagadanie mu, nawet w pysk dostał, a ten dalej swoje. I tak od pół roku
Powiedzmy, że próbował łapać inne cycki będąc ze mną.
ASR1927 napisał(a):Normalnie sami zdrajcy... Nie szkoda Ci chłopa? Właśnie powinniśmy jej doradzać wręcz przeciwnie, żeby nasz towarzysz broni w tej odwiecznej walce mógł sobie... no wiecie... za cycka chociaż złapać
Powiedzmy, że próbował łapać inne cycki będąc ze mną.

-
froeverfree - Świeżak
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):ASR1927 napisał(a):W szpitalu byłem, mam notkę z komisariatu, także działam z ubezpieczalnią
Dzialaj dzialaj, pamietaj tylko zeby wyciagnac jak najwiecej, udawaj , najlepiej ze uszkodzenie tkanki miekkiej szyi, nie do wykrycia a placa jak za zborze. A jak juz dostaniesz o odszkodowanie to przyjdz i sie pochwal jak to zrobiles nas wszystkich w wala i nasze skladki ubezpieczeniowe poszly na twoja wymyslona kontuzje. Nienawidze oszustow
Ciągnij chłopie. W czym ja oszukuję? Lekarz dyżurny SOR stwierdził, że nie jestem zdrowy. Wrzucić Ci skan wypisu? Dziewięć zdjęć RTG? Skierowanie do ortopedy? Zalecenie noszenia kołnierza? Czy może nagrać Ci filmik jak kuleję na jedną nogę? Pierdolnij się w czoło zanim rzucisz taką nieśmieszną ironią. A najlepiej zrób to tak, żebyś już więcej nie wstał. Wtedy Twoja rodzina odzyska Twoje ciężko zarobione pieniądze, które zmarnowałeś na składki.
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Rosiboj napisał(a):A jak juz dostaniesz o odszkodowanie to przyjdz i sie pochwal jak to zrobiles nas wszystkich w wala i nasze skladki ubezpieczeniowe poszly na twoja wymyslona kontuzje. Nienawidze oszustow
Tak bo nasze składki idą na wyższe cele, góra bierze premie a my i tak czekamy lata w kolejkach na jakąś operacje która i tak się nigdy nie pojawi bez łapówki.
ASR1927 napisał(a):Normalnie sami zdrajcy... Nie szkoda Ci chłopa? Właśnie powinniśmy jej doradzać wręcz przeciwnie, żeby nasz towarzysz broni w tej odwiecznej walce mógł sobie... no wiecie... za cycka chociaż złapać
W sumie jak tak to przedstawiłeś to zmieniam zdanie:
Nie zostawiaj go na pastwÄ™ losu daj mu przynajmniej ostatniÄ… szansÄ™

Ostatnio edytowano 22/2/2013, 21:19 przez dominik528, łącznie edytowano 1 raz
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
@ASR1927 Ty sie chlopie ogarnij albo masz problem z kulasem i szyja i nie mozesz jezdzic/pracowac albo masz problem z glowa i latasz do pracy i operujesz pojazdem mechanicznym bez problemu.
K : Sprzedam ci iphona 4 za 800, stan idealny
K : Sprzedam ci iphona 4 za 800, stan idealny
Ostatnio edytowano 22/2/2013, 21:36 przez rosiboj, łącznie edytowano 2 razy
-
rosiboj - Moderator
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
dominik528 napisał(a):W sumie jak tak to przedstawiłeś to zmieniam zdanie:
Nie zostawiaj go na pastwÄ™ losu daj mu przynajmniej ostatniÄ… szansÄ™
Do niedawna miał jeszcze szansę, gdyby nie to, że dowiedziałam się o kolejnej, z którą kręcił, jak jeszcze był ze mną.

Trzeba było go zostawić jak sprzedał motocykl!

-
froeverfree - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
froeverfree napisał(a):Powiedzmy, że próbował łapać inne cycki będąc ze mną.
Wszystko zle. Zdradzaja potajemnie zle, zlapal za cycka przy tobie tez zle. A moze przypadkiem tylko czyjas piers wpadla mu w dlon? A moze to nie byla Jego reka? A moze Ci sie przywidzialo? A moze to ONa- ta zla wlozyla mu w dlon cycek? Zreszta zero seksu a Ty sie dziwisz.
Po pysku go nie bij bo niektorych to kreci. Teraz skad wiesz, moze to jest przyczyna, ze nie chce sie odczepic?
Sprzedal motocykl? Nie nadaje sie na meza.
-
froeverfree napisał(a):Trzeba było go zostawić jak sprzedał motocykl!
Normalnie wiedziałem:)
Wszystkie lecicie na nasze motungi.
Wiedziałem

Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Seba_ER5 napisał(a):Rosji to w pierwszym lepszym komisie za tyle opylisz.
Chcialem ziomkowi zrobic przysluge, w koncu jak by nie bylo kolega z forum, mnie 100 w te czy w tamte nie robi roznicy
-
rosiboj - Moderator
Z cyckami chodziło mi o to, że mnie zdradzał. Wtedy na seks narzekać nie mógł
Niestety o kilku osobach dowiedziałam się o wiele później bo "byłam z nim szczęśliwa i dlatego nie chcieli mi mówić".
Dobra, przyznaję się! Ale jak można sprzedać coś tak cudownego żeby kupić beznadziejne auto?

dominik528 napisał(a):
Normalnie wiedziałem:)
Wszystkie lecicie na nasze motungi.
Wiedziałem
Dobra, przyznaję się! Ale jak można sprzedać coś tak cudownego żeby kupić beznadziejne auto?
-
froeverfree - Świeżak
froeverfree napisał(a):Dobra, przyznaję się! Ale jak można sprzedać coś tak cudownego żeby kupić beznadziejne auto?
Ale zrozum dziewczyno, ze nie ma na swiecie idealow. Sa bliscy idealu tak jak ja ale juz zajeci

-
mirekm71 napisał(a):Sa bliscy idealu tak jak ja ale juz zajeci.
100% się zgadzam zobacz jakie sexi rurki sobie kupił stronę wcześniej

Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości