zimowe pogawędki
Uznałem, że skoro mam 191cm wzrostu to wersja standardowa rozm. M będzie dobra
short jest krótsza bodaj o 8cm, byłyby zdecydowanie za krótkie

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
2 cale, czyli ok. 5 cm.
Rozmiarówka Motto jest specyficzna. Najlepiej wziąć codzienne spodnie, zmierzyć długości i odnieść do tabelki Mottowear. Nie ma opcji żeby nie dobrać rozmiaru.
pzdr
Rozmiarówka Motto jest specyficzna. Najlepiej wziąć codzienne spodnie, zmierzyć długości i odnieść do tabelki Mottowear. Nie ma opcji żeby nie dobrać rozmiaru.

pzdr
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Invi napisał(a):Duszek jest agresywny i nadużywa uprawnień do między innymi do kasowania postów w których wyszedł (nie raz) na idiotę.
To pamiętam. Kompromitacja godna naszych polityków i ich wyborczych obietnic

Skończyłem dziś robotę o 11:30 ale musiałem stać pod firmą w której robię odbiory do 13:30

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Miczab: tak właśnie zrobiłem, zmierzyłem zwykle spodnie i tak kupilem
w pasie, po wpięciu protektorów, są okej, niestety, okazało się, że CityX ma baaaardzo szerokie nogawki i się zawijają pod buty, bo jako takie z długości siedząc na moto są dobre
na codzień preferuje raczej węższe spodnie
myślę, że zwykła krawcowa mi to zwęzi, bo skracać ich nie trzeba. Ten niby kevlar chyba nie będzie problemem przy szyciu, jak myślicie?

-
suchy558 - Bywalec
Rozmawiałem z chłopakami o takich przeróbkach jakiś czas temu. Jeśli znajdziesz dobrego krawca, który Ci to zszyje równie mocnymi nićmi jak oni, to nie będzie problemu. Tylko nie pamiętam już z czego te ich nitki są.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Dzięki Miczab, spróbuje się czegoś więcej dowiedzieć i jakby co dam znać dla potomności 

-
suchy558 - Bywalec
zjawisko solwatacji powoduje, że micela składa się z kłębka cząsteczek substancji rozpuszczonej i cienkiej otoczki cząsteczek rozpuszczalnika na stałe związanej z micelą
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Pojeździłem dzisiaj jednym z moich prywatnych dream cars. Opel Frontera A 2.2 16V long
Prezes przywiózł za psie pieniądze z Rajchu i gdybym mieszkał z rodzicami to już byłby mój. No i gdyby nie te uszkodzone lewe drzwi. Oba 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
tez mialem fronterke A tylko ta mala sport fajny klimatyczny samochod sprzedalem 2 lata temu i zaluje do tej pory...ASR1927 napisał(a):Pojeździłem dzisiaj jednym z moich prywatnych dream cars. Opel Frontera A 2.2 16V longPrezes przywiózł za psie pieniądze z Rajchu i gdybym mieszkał z rodzicami to już byłby mój. No i gdyby nie te uszkodzone lewe drzwi. Oba
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
power_bit napisał(a):zjawisko solwatacji powoduje, że micela składa się z kłębka cząsteczek substancji rozpuszczonej i cienkiej otoczki cząsteczek rozpuszczalnika na stałe związanej z micelą
w następstwie czego dochodzi do konglomeracji
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Patrzcie. Serwer nie padł
Kaai jest słabym hakerem 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości