zimowe pogawędki
Zdanie na dany temat każdy ma swoje i moim zdaniem to ostrzeżenie jest wręczone na wyrost. Gdyby prześledzić wstecz tylko ten temat, w poszukiwaniu tego typu "wulgaryzmów", to posypałoby się kilkadziesiąt warnów.
-
Hyde - Bywalec
Hyde proszę cie, nie bądź drugi "Kaai" i nie rób niepotrzebnie zamieszania
Dostał warna i już! Gdyby był nie słusznie ktoś z administracji by go cofnął a skoro tak się nie stało nie ma sensu dalej polemizować 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Hyde napisał(a):Podsumowanie ostatnich kilku stron - Melvin zachowuje się jak typowy użytkownik BMW.
Hyde, Wypraszam sobie. A gdybys sledzil styl pisania to zauwazylbys , ze uzywane zbednych ozdobnikow to jest czesta sprawa. Wogole jak czasami czytam te wypowiedzi, typu ale sie wczoraj upilem (oczywiscie pisane "sie naje balem"), lub ten motocykl ma sporo mocy (czytaj ciagnie wy kur wiscie) itd. to nie moge sie oprzec pewnej ocenie. Kiedy mnie mama wychowywala jako malego chlopca krazyla wtedy pewna opinia o ludziach ktorzy nie potrafia uzywac jezyka polskiego, i zamiast znalesc jakies wyszukane slowo ida na latwizne i rzucaja miesnymi ozdobnikami. I tak bylo, ludzie po studiach nie przeklinali, pijaczki pod piwiarniami i w bramach na piotrkowskiej lub cwaniaki z gorniaka tak. Naprawde 90% tych watliwej reputacji slowek mozna by uniknac na tym forum, ale ,ze tutaj istnieje przekonanie, ze ja sie na to forum zapisalem i duzo pisze to ja tu rzadze ... niektorym sie w tylkach przewraca i zamiast zachowywac sie jak w gosciach zachowuja sie jak u siebie w stodole w noc wigilijna. Mysle, ze etap proszenie , i tlumaczenia byl juz dawno temu i jak widac efekty sa marne.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
I tak z przyjemnych zimowych pogawędek zrobił się temat który wygląda jak porównywanie sobie pisiorków przez internet. Kto jest wiekszym kozakiem. Smutne.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Co do przeklinania i studentow. Nie mogles sie bardziej pomylic. Nawet te studenciki po prawie jada miesem, ze o hoho. 1 na milion studentow nei rzuca miesem. Oczywiscie jeszcze tego jednego nie spotkalem.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
W marchewce to mam. Rzucam czasami mięsem tak mam. Jedni przeklinają inni palą fajki, różni ludzie różne nawyki mają.
I teraz powinieneś dostać 6'go i bana. Szczególnie po aferach z poprzedniego dnia. Jesteś upominany raz po raz i nic sobie z tego nie robisz. Albo to się zmieni albo wylecisz. Z hukiem czy bez. Ode mnie masz ostrzeżenie pisemne. Od czasu do czasu sobie rzucić czymś można ale tutaj jest to z zamiarem zagrania komuś na nosie. Wymoderowałem. Kravec
I teraz powinieneś dostać 6'go i bana. Szczególnie po aferach z poprzedniego dnia. Jesteś upominany raz po raz i nic sobie z tego nie robisz. Albo to się zmieni albo wylecisz. Z hukiem czy bez. Ode mnie masz ostrzeżenie pisemne. Od czasu do czasu sobie rzucić czymś można ale tutaj jest to z zamiarem zagrania komuś na nosie. Wymoderowałem. Kravec
Ostatnio edytowano 18/2/2013, 11:16 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
- Kaai
- Mieszkaniec forum
SkoQ napisał(a):I tak z przyjemnych zimowych pogawędek zrobił się temat który wygląda jak porównywanie sobie pisiorków przez internet. Kto jest wiekszym kozakiem. Smutne.
+1 od kilku stron, przepychanki na temat jednego głupie warna.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Ja jestem studentem i przeklinam tak samo jak inni ludzie, bo jestem człowiekiem jak każdy inny. Przeklinam kiedy chce coś naprawdę podkreślić dobitnie albo jak się zdenerwuję, myślę, że dalsze rozmowy na ten temat nie mają zbyt dużego sensu. Tylko trzeba wyczuć kiedy się przesadza i nadużywa mięcha.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Boshi napisał(a):SkoQ napisał(a):I tak z przyjemnych zimowych pogawędek zrobił się temat który wygląda jak porównywanie sobie pisiorków przez internet. Kto jest wiekszym kozakiem. Smutne.
Te przepychanki majÄ… uzasadnienie.
-
Walenty - Moderator
Ja mam pewien pomysl, aby stworzyc odpowiedni temat lub dzial ktory bylby pozbawiony totalnie moderowania.
Wprowadzic dostep tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow i na haslo, ktore mozna by otrzymac bezposrednio od kogos z zarzadu po uprzednim wniosku. Do tego dorzucic jakis staz uzytkownikow 1 miesiac czy cus, ktorzy mogliby sie starac o wczesniej wspomniany dostep.
Mysle, ze taki temat, badz dzial rozluznilby ogolna atmosfere na forum i wszyscy byliby szczesliwi
Wprowadzic dostep tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow i na haslo, ktore mozna by otrzymac bezposrednio od kogos z zarzadu po uprzednim wniosku. Do tego dorzucic jakis staz uzytkownikow 1 miesiac czy cus, ktorzy mogliby sie starac o wczesniej wspomniany dostep.
Mysle, ze taki temat, badz dzial rozluznilby ogolna atmosfere na forum i wszyscy byliby szczesliwi

Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Na forum istnieje funkcja administratora, którą ma w tej chwili Madcap, Senek i ja. Jeśli macie jakieś uwagi do funkcjonowania moderatorów, wysyłajcie je do nas albo załatwiajcie na PW z odpowiednim modem. Hydepark jest od luźnych gadek a nie komentowania funkcjonowania forum. Rozumiem, że jest zima i nie ma co robić, ale wyszukiwanie gdzie na forum ktoś dostał, nie dostał a powinien ostrzeżenia jest trochę bez sensu. Jeżeli chcielibyście sprawować funkcję moda, to wystarczy to pokazać w swoim istnieniu na forum, na pewno Was zauważymy i jeśli będzie potrzeba - zaproponujemy. Żaden z modów nie dostaje wynagrodzenia za to co robi, więc to tylko dodatkowe zajęcie z własnej, nieprzymuszonej woli. Niektórzy podchodzą do tego na luzie, niektórzy robią z tego wysoki priorytet w swojej codzienności - niemniej należy to uszanować, bo poza dawaniem niektórym prztyczków w nos odwalają kawał dobrej roboty z botami, trollami i innym syfem, na który jest narażone forum. Proszę o zakończenie dyskusji na ten temat.
Nie jest to jakaś dyrektywa z mojej strony "bo mogę". Jako redakcja cieszymy się, że jesteście z nami i tworzycie naszą bazę wiedzy i klimat jaki tu panuje. Zostańcie i bawcie się dobrze. Wszelkie sugestie w ramach zdrowego rozsądku rozważymy, ale nikt nie będzie ingerował w prywatne lubię/nie lubię użytkowników. Chyba, że faktycznie przyjdzie leff i zbanuje amahay za to, że nosi rurki.
Życzę przyjemnej dyskusji.
Czytała Krystyna Czubówna.
Nie jest to jakaś dyrektywa z mojej strony "bo mogę". Jako redakcja cieszymy się, że jesteście z nami i tworzycie naszą bazę wiedzy i klimat jaki tu panuje. Zostańcie i bawcie się dobrze. Wszelkie sugestie w ramach zdrowego rozsądku rozważymy, ale nikt nie będzie ingerował w prywatne lubię/nie lubię użytkowników. Chyba, że faktycznie przyjdzie leff i zbanuje amahay za to, że nosi rurki.

Życzę przyjemnej dyskusji.
Czytała Krystyna Czubówna.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Walenty napisał(a):Boshi napisał(a):SkoQ napisał(a):I tak z przyjemnych zimowych pogawędek zrobił się temat który wygląda jak porównywanie sobie pisiorków przez internet. Kto jest wiekszym kozakiem. Smutne.
Te przepychanki majÄ… uzasadnienie.
Mają czy nie mają nie ważne. Miczab wyjaśnił wszystko co trzeba i skończmy ten temat już.
Kaai - a co planujesz DDoS zrobić na serwer

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Panowie, wam też się Mottoweary zawijają pod buty? :/ przyszły mi CityX-y i porażka, chyba muszę zwęzić, miał ktoś taki problem?
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości