Jaki gaźnik wybrać
• Strona 1 z 1
Jaki gaźnik wybrać
Witam.
Zwracam się z prośbą aby ktoś doradził mi jaki kupić gaźnik. Pojemność mojego motoroweru to 90cm3 i nie wiem zabardzo jaki wybrać gaźnik(obecny jest pod 50cm3), kupić 21mm czy 19mm. Zamierzam kupić gaźnik Dellorto Malossi 21 ale nie jestem pewny bo może wystarczyć 19 :/
Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam
Ps.
Silnik to am6
Zwracam się z prośbą aby ktoś doradził mi jaki kupić gaźnik. Pojemność mojego motoroweru to 90cm3 i nie wiem zabardzo jaki wybrać gaźnik(obecny jest pod 50cm3), kupić 21mm czy 19mm. Zamierzam kupić gaźnik Dellorto Malossi 21 ale nie jestem pewny bo może wystarczyć 19 :/
Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam
Ps.
Silnik to am6
- dawidcio333
- Świeżak
Yyyy. Nie chce wyjść na jakiegoś przemądrzałego ale poszperałem w necie i nie znalazłem żadnego gaźnika 23mm do am6
Też ten gaźnik pod 50ccm nie jest zły do póki nie zabraknie mu paliwa to spokojnie rozpędzam się do 100-110 km/h O_o I też licze się z tym, że wzrośnie spalanie. Chce kupić większy gaźnik tylko ze względu na to, że wkońcu zabraknie mu paliwa i zaczyna zdychać, tylko tego chce się pozbyć
Co prawda chce tam czasami na prostej bujnÄ…c siÄ™ z v-maxe
ale raczej będe jeździł spokojnie bo już w tamte wakcje ręke złamałem xD

- dawidcio333
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 293 gości