zimowe pogawędki
Mirek z całym szacunkiem:
1. Nie napisałem że ktoś musi się bronić, napisałem że normalnym jest fakt że w razie jakiegoś sporu popierani są ludzie których darzy się szacunkiem,
2. Nie zawarłem w poście żadnego nicku, więc post jest ogólny a nie o danym użytkowniku,
3. Co do tego że czyjś profil wygląda jak analfabety, odsyłam do regulaminu (pkt.6),
4. Odnośnie czy jestem nadgorliwy, popatrz na warny które wystawiam i na konta które blokuję a przekonasz się że nie jestem.
5. Co do warna wystawionego użytkownikowi Kaai, wg. mojego zdania słowo którego użył jest wulgaryzmem i narusza regulamin, więc miałem prawo dać mu warna, zauważ że dałem mu szansę by tego uniknął i powiadomiłem go jak może się odwołać od mojej decyzji.
Jeśli ty uznajesz słowo "rozpie***onej" za takie które wulgaryzmem nie jest to mam rozumieć że np. dzieci powinny go używać w trakcie zabawy?
6. Co do ironicznych odpowiedzi to w sprawach "forumowych" nie wypowiadam się w ten sposób i zawsze spieszę z wyjaśnieniem.
7.Nie wydaje mi się abym był moderatorem, który ponad wszystko stawia sobie gnębienie użytkowników,
9.Zakładając konto użytkownik akceptuje regulamin forum i zobowiązuje się do przestrzegania go,
8.Zażalenia proszę kierować do administracji.
1. Nie napisałem że ktoś musi się bronić, napisałem że normalnym jest fakt że w razie jakiegoś sporu popierani są ludzie których darzy się szacunkiem,
2. Nie zawarłem w poście żadnego nicku, więc post jest ogólny a nie o danym użytkowniku,
3. Co do tego że czyjś profil wygląda jak analfabety, odsyłam do regulaminu (pkt.6),
4. Odnośnie czy jestem nadgorliwy, popatrz na warny które wystawiam i na konta które blokuję a przekonasz się że nie jestem.
5. Co do warna wystawionego użytkownikowi Kaai, wg. mojego zdania słowo którego użył jest wulgaryzmem i narusza regulamin, więc miałem prawo dać mu warna, zauważ że dałem mu szansę by tego uniknął i powiadomiłem go jak może się odwołać od mojej decyzji.
Jeśli ty uznajesz słowo "rozpie***onej" za takie które wulgaryzmem nie jest to mam rozumieć że np. dzieci powinny go używać w trakcie zabawy?
6. Co do ironicznych odpowiedzi to w sprawach "forumowych" nie wypowiadam się w ten sposób i zawsze spieszę z wyjaśnieniem.
7.Nie wydaje mi się abym był moderatorem, który ponad wszystko stawia sobie gnębienie użytkowników,
9.Zakładając konto użytkownik akceptuje regulamin forum i zobowiązuje się do przestrzegania go,
8.Zażalenia proszę kierować do administracji.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
mirekm71 napisał(a):Jesli ktos pyta publicznie za co dostal warna to chyba powaznie podchodzi do tematu i kpienie z niego nie swiadczy dobrze o moderatorze? Moze porozmawiajcie wspolnie w "Swoim dziale moderatorow" i ustalcie czy jestescie profesjonalistami czy pajacami?
madcap napisał(a):Kaai napisał(a):proszę cię, to jest forum nie urząd państwowy. tutaj nawet jak byś kogoś zbanował za nic, ktoś zrobi odwołania to i tak wszyscy to mają w części ciała do której nie dociera światlo.
yyyy.....
pod pachami?
O! Widze, ze juz po usteleniach

Melvin My-biedni, krzywdzeni userzy traktujemy Was moderatorow jako ogol. To nie sa jakies personalne wycieczki. Po prostu bywam na wielu forach i w glowie sie nie miesci jak sie tu traktuje uzytkownikow. Przewaznie wladze forum szanuja uzytkownikow i sa darzeni szacunkiem. Jak My mamy Was szanowac? Wiem, ze tutaj jest sporo uzytkownikow a Was nie ma duzo i nie sposob kazdego pilnowac niczym male dziecko ale nie podoba mi sie tez robienie z niektorych chlopcow do bicia.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Zażalenia odnośnie pracy poszczególnych moderatorów należy kierować do administratora, ten po skonfrontowaniu argumentów obu stron podejmie decyzję w sprawie i albo np, cofnie warna, albo go podtrzyma albo usunie moda ze stanowiska, albo zablokuje konto użytkownika...
proste jak smyranie... więc nie wiem po co bijecie pianę i prowadzicie wojny podjazdowe, chyba dla własnej satysfakcji.
jak dostajecie mandat a sądzicie że bezpodstawnie to kłócicie się z policjantem do końca służby i ryzykujecie postawienie wam zarzutu utrudniania czynności służbowych, czy korzystacie z prawa do odmowy przyjęcia mandatu i wyjaśniacie sprawę w sądzie?
Pozdro.
proste jak smyranie... więc nie wiem po co bijecie pianę i prowadzicie wojny podjazdowe, chyba dla własnej satysfakcji.
jak dostajecie mandat a sądzicie że bezpodstawnie to kłócicie się z policjantem do końca służby i ryzykujecie postawienie wam zarzutu utrudniania czynności służbowych, czy korzystacie z prawa do odmowy przyjęcia mandatu i wyjaśniacie sprawę w sądzie?
Pozdro.

-
melvin - PierwszyOkrutny
Troszke monotematyczny sie zrobiles ale jesli forum moderuja policjanci to czas zakonczyc "niepotrzebne bicie piany".
-
mnie też irytuje że muszę w kółko pisać to samo skoro podsunąłem rozwiązanie już 2 czy 3 posty po przyznaniu warna a mimo to niektórzy musieli się i tak wykrzyczeć...
co do sytuacji i podejścia na innych forach, każde ma swoją specyfikę, ale zauważ że te bardziej elitarne, np. forum techniczne o nazwie na E, forum motocyklowe o nazwie na S, czy forum samochodowe również o nazwie na S mają bardzo radykalnych moderatorów. Oczywiście wszyscy jesteśmy świadomi, że w każdej sytuacji należy zachować zdrowy rozsądek, prawda?
co do sytuacji i podejścia na innych forach, każde ma swoją specyfikę, ale zauważ że te bardziej elitarne, np. forum techniczne o nazwie na E, forum motocyklowe o nazwie na S, czy forum samochodowe również o nazwie na S mają bardzo radykalnych moderatorów. Oczywiście wszyscy jesteśmy świadomi, że w każdej sytuacji należy zachować zdrowy rozsądek, prawda?
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
melvin napisał(a):5. Co do warna wystawionego użytkownikowi Kaai, wg. mojego zdania słowo którego użył jest wulgaryzmem i narusza regulamin, więc miałem prawo dać mu warna, zauważ że dałem mu szansę by tego uniknął i powiadomiłem go jak może się odwołać od mojej decyzji.
Żeby te dzieci tylko takich słów używały, mój boże...

-
Walenty - Moderator
nabudi napisał(a):ja pare dni temu odebrałem nowe prawko100zl i 50 gr >.< ale fajniejsze to nowe prawko
wyglada jak karta kredytowa
tylko różowa ;/
Ale oczywiście ta karta kredytowa musiała podrożeć

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):też w to trochę grałem, fajna zabawatyle że dla cierpliwych
A mnie tam wciąga, ale fakt - trzeba być cierpliwym. Z wad to na pewno to, że nie można zatrudnionym kierowcom ustalać trasy a jedynie sami sobie znajdują... Z plusów to to, że można słuchać polskich stacji radiowych

melvin napisał(a):podobno niedługo ma się zmienić wzór dokumentu prawa jazdy.
Chyba już się zmienił, parę stron wcześniej mówiłem, że koleżanka ma już nowe i z automatu wbili jej AM.
BTW. ta sama koleżanka, pytała mnie ostatnio jaki może być problem z Golfem IV jej kolegi bo silnik chodzi tak jakoś brrrrum brrm brrruuum

I na doczepkę to chciałem dorzucić, że nie rozumiem tej nagonki na moderatorów. Najpierw było na BG, potem było małe zawieszenie broni, teraz Melvin... Ja nigdy nie zostałem skrzywdzony przez moderatora, mimo, że czasem rzucę mięsem. Nie prowokuję i dlatego nie ponoszę zasłużonych konsekwencji i w konsekwencji nie muszę opluwać moderatorów... Poziom forum ustalany jest przez Was, nas, użytkowników a więc to od was zależy czy będzie się chciało tu wchodzić
Ostatnio edytowano 17/2/2013, 20:42 przez ASR1927, łącznie edytowano 1 raz
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Najpierw było na BG, potem było małe zawieszenie broni, teraz Melvin...
Eeee tam, Melvin jest grzeczny jak nigdy. Duszek jest agresywny i nadużywa uprawnień do między innymi do kasowania postów w których wyszedł (nie raz) na idiotę. Więc ja bym tego do jednego worka nie wrzucał.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
przynajmniej ktoś jeszcze pamięta jak potrafiliśmy narozrabiać...
piękne czasy, jeden dmuchał siostrę, inny chwalił się filmikami na których lata r6 bez koszulki, kolejny głosił aryjskie teorie, był taki co zaginął po tym jak w Czechach zalegalizowali dragi...
kupa czasu spędzona na forum i towarzystwo troszkę bardziej pojechane patologią
piękne czasy, jeden dmuchał siostrę, inny chwalił się filmikami na których lata r6 bez koszulki, kolejny głosił aryjskie teorie, był taki co zaginął po tym jak w Czechach zalegalizowali dragi...
kupa czasu spędzona na forum i towarzystwo troszkę bardziej pojechane patologią

-
melvin - PierwszyOkrutny