zimowe pogawędki
tak, niektórzy wybrani dostają też bana za założenie konta na tym portalu jeszcze zanim napiszą pierwszy post.
niektórzy dostają też warny za prowokowanie awantur na forum...
niektórzy dostają też warny za prowokowanie awantur na forum...

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
w ogóle nie wiem o co bijecie pianę, dostał ostrzeżenie że grozi mu warn, po 47minutach dostał warna i informację że może się od niego odwołać do tego na PW wysłałem mu linki do profili administratorów żeby wiedział z kim ma sprawę wyjaśnić jeśli się nie zgadza z moją decyzją. Ja swojego zdania nie zmienię, ale jeśli administrator zdecyduje że warn się nie należał to poenie mu go zdejmie a ja dostanę stosowne PW z wyjaśnieniem dlaczego moja decyzja była błędna. koniec.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
proszę cię, to jest forum nie urząd państwowy. tutaj nawet jak byś kogoś zbanował za nic, ktoś zrobi odwołania to i tak wszyscy to mają w części ciała do której nie dociera światlo.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
melvin napisał(a):w ogóle nie wiem o co bijecie pianę, dostał ostrzeżenie że grozi mu warn, po 47minutach dostał warna i informację że może się od niego odwołać do tego na PW wysłałem mu linki do profili administratorów żeby wiedział z kim ma sprawę wyjaśnić jeśli się nie zgadza z moją decyzją. Ja swojego zdania nie zmienię, ale jeśli administrator zdecyduje że warn się nie należał to poenie mu go zdejmie a ja dostanę stosowne PW z wyjaśnieniem dlaczego moja decyzja była błędna. koniec.
Nie o to, ze dostal tylko, ze dostal za bzdure. Kompletna bzdure...
W razie jakby ktos potrzebowal porady to znalazlem wartosciowy post opisujacy wyjscie korby przez blok silnika.
Invi napisał(a):Eee tam, ładny sradzior.Nie mam pojęcia co zrobic?
ŁUŁUŁUŁUŁUŁUŁU BBBOOOOMMMMMMi szukaj silnika.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
oj żebyś się nie zdziwił...
jeśli ktoś jest wartościowy dla forum to prawdopodobnie większa liczba użytkowników i moderatorów będzie go broniła a nawet ewentualne ataki ze strony jakiegoś moderatora będą odpierane przez innych administrujących....
jeśli ktoś jest wartościowy dla forum to prawdopodobnie większa liczba użytkowników i moderatorów będzie go broniła a nawet ewentualne ataki ze strony jakiegoś moderatora będą odpierane przez innych administrujących....
Ostatnio edytowano 17/2/2013, 15:24 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):oj żebyś się nie zdziwił...
Co znaczy "wartosciowy"? Bardziej jak "wszyscy"? Bronic? Nikt tu nie przychodzi sie bronic. Przychodzimy sobie pisac o wszystkim i o niczym i milo spedzac czas.
Chlopak jest mlody i ma Swoj styl bycia, bardziej akceptowalny dla jedenych i mniej dla drugich. Na poczatku troche wojowal ale sie uspokoil. Jest mlodym, inteligentnym czlowiekiem a jego profil wyglada jakby byl psycholem analfabeta. I za co? Bo uwaza, ze pieniadze w zyciu latwo przychodza? I chwala mu za to, niech mu przychodza, czy moze za to, ze ma dobre wyniki w nauce? Kazdy z Nas rozni sie od drugiego. Mi sie uczyc nie chcialo- jemu sie chce i jakos mu nie zazdroszcze. Ja zarobilem w wakacje kilka tys On kilkanascie i co? Mam mu dokuczac?
Dosc juz mam krytykowania pracy moderatorow. Macie ciezka i niewdzieczna robote ale wydaje mi sie, ze jestescie troche nadgorliwi. Podoba mi sie, ze nie pozwalacie na jakies meczace wojny i potyczki ale wazny jest tez poziom jaki prezentujecie. Jesli bedziecie zamykac tematy bez slowa wyjasnienia dawac ostrzezenia za jakies bzdury to poziom forum zamiast rosnac spadnie. Wiekszosc ludzi ma warny. W szkole jak nauczyciel wszystkim wystawi paly to chodzi opinia, ze nauczyciel jest do d...y a nie klasa. Ironiczne odpowiedzi niektorych moderatorow na zadawane pytania i publiczne zazalenia tez pachna przedszkolem. Jesli ktos pyta publicznie za co dostal warna to chyba powaznie podchodzi do tematu i kpienie z niego nie swiadczy dobrze o moderatorze? Moze porozmawiajcie wspolnie w "Swoim dziale moderatorow" i ustalcie czy jestescie profesjonalistami czy pajacami?
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Kaai napisał(a):proszę cię, to jest forum nie urząd państwowy. tutaj nawet jak byś kogoś zbanował za nic, ktoś zrobi odwołania to i tak wszyscy to mają w części ciała do której nie dociera światlo.
yyyy.....
pod pachami?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
nie bardzo rozumiem na czym ten cały płacz. Serious ta wypowiedz byla name poziomie a uzyte slowa niezbedne? ja myśle że tutaj zbytniego było zbyt dobrze I niektorym się poprzewracało od tej wolności. Sam bym wlepil parę waranów które nigdy nie były wlepione ale tez zdaje sobie sprawę z tego , ze jestem bardziej radykalny, niektórzy jak widać mniej wiec średnio wychodzi na to ,ze jest OK.
I nie wszyscy tutaj maja warna ....
I nie wszyscy tutaj maja warna ....
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator