zimowe pogawędki
Zrobilem najlepszy mod karty kredytowej. Byla okazja dostac autograf 19 krotnego zwyciezcy w TT Isle of man , szkoda mi bylo koszulki, nic sensownego nie mialem przy sobie ... tylko karte no wiec dalej mu zeby sie podpisal. Spojrzal dziwnie, pyta sie czy jestem pewien, a ja, ze tak. I mam vise podpisana przez John McGuinness'a
Porobilem pare fajnych zdjec, nakrecilem dwa filmiki. Ogolnie jak dla mnie to lipa byla ale , zawsze trzeba znajdowac jakies pozytywne strony.
Z innych ciekawostek mialem na glowie ten kask z lusterkami ze widac co sie ma za soba. Takie orientacyjne, ale do widocznosci w normalnych lusterkach nawet sie nie umywa mimo, ze to prawie ta sama zasada, moim zdaniem pryzmaty i lustra oraz sam fakt , ze to w ktore sie patrzy jest takie male sprawia, ze ilosc swiatla a przez to wyrazistosc jest watpliwa.

Porobilem pare fajnych zdjec, nakrecilem dwa filmiki. Ogolnie jak dla mnie to lipa byla ale , zawsze trzeba znajdowac jakies pozytywne strony.
Z innych ciekawostek mialem na glowie ten kask z lusterkami ze widac co sie ma za soba. Takie orientacyjne, ale do widocznosci w normalnych lusterkach nawet sie nie umywa mimo, ze to prawie ta sama zasada, moim zdaniem pryzmaty i lustra oraz sam fakt , ze to w ktore sie patrzy jest takie male sprawia, ze ilosc swiatla a przez to wyrazistosc jest watpliwa.
Ostatnio edytowano 16/2/2013, 18:16 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
mirekm71 napisał(a):ASR1927 napisał(a):amahay napisał(a):Zauważyłem pewną zależność . Jak mirek nie piszę przez ponad 3 strony to znaczy że pier*olicie głupoty za przeproszeniem.
Prawda![]()
Rece opadaja chlopaki. Na gierkach, FPSach i innych PGRach sie nie znam, trzepac sie na temat prawa jazdy kat A tez nie zamierzam bo w zyciu jest duzo, duzo wiecej powaznych spraw. Idzie sie, zdaje i zapomina i ot temat tysiecy postow. Jakosc forum nie co jakby spadla poczawszy od postow na temat fotografowania odchodow na moderatorach zachowujacych sie jak rozkapryszone dziewczynki konczac. Smutny to fakt kiedy poziom uzytkownikow mocno przewyzsza poziom moderatorow.
Dopadla mnie chyba depresja zimowa i zdjecia Olka mi w tym nie pomagaja.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 2021_n.jpg
Jakis taki respekt mi pozostal do tego motocykla i swiadomosc, ze wszystkie japonczyki sa solidne ale paneuropean to jest na prawde fantastyczny kawal zelaza. W sumie mial Olek zrobic zdjecia do ogloszenia a zrobil fotografie, ktorych nawet moj marny zmysl estetyczny i znikome poczucie piekna nie pozwalaja sie pozbyc. Mam wrazenie, ze za jakis czas zacznie sie domagac praw autorskich...
Nie no zdjęcia były dla Ciebie .
Cieszy mnie to że się podobają i dzięki temu jestem z nich dumny bo zrobiłem je totalnie dla fazy a nie jako "je*bana robota" .
-
amahay - Stały bywalec
Ostatnio jakos przegladalem na Orlenie Swiat Motocykli chyba i tam byl opis Pan Europeana. Jak zobaczylem zdjecie jakie tam umiescili to niemalze poczulem sie urazony jak mozna takie kiepskie zdjecie w gazecie umiescic. Pokazywalem znajomym na stacji, ze lepsze zdjecie mam w telefonie niz oni w gazecie.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
SkoQ napisał(a):Rosiboj wrzuć fotki z TT
To nie bylo TT tylko show na ktorym byli:
- byly World Superbike champion Neil Hodgson
- ex-racer (rowniez scigal sie w TT) James Whitham
- 19 zwyciezca Isle of Man TT legendarny John McGuinness ( wielki rispekt )
- BSB 2011 champion Tommy Hill
- 21 krotny mistrz w trialu Dougie Lampkin
- BSB start Chris Walker "Stalker" (w zeszlym roku bylem w jego szkole rejsingowej w ktorej teorie wykladal James Whitham a moim instruktorem byl David Johnson z BSB (otwórz link))
I to plus kilka perelek to by bylo na tyle. Ludzi kupa, ogolnie niepodobalo mi sie. Poskladam zdjecia bo troszke robilem aparatem, troszke telefonem, cos powybieram i wrzuce.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
amahay napisał(a):no jest takie jedno . we Wrocławskim zoo musisz wejść do klatki z lwami . Tam jest mega wypas .
Marsjanin skąd się wziąłeś ? z marsa ?
Chyba za dużo się naoglądałem "Marsjanie atakują!"

A tak poważnie - to tak, z Marsa. Czego chciałbyś Ziemianinie się dowiedzieć?
-
Marsjanin - Bywalec
co sądzicie o moim montażu CB radia w e46?
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=39&t=126457
-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):co sądzicie o moim montażu CB radia w e46?
Full profeska. Miałem tego johnny'ego i nie byłem zadowolony. Ten "wyświetlacz zasięgu" pokazywał bardzo często czerwoną diodę i radio nie hulało...
Dopiero zobaczyłem antenę. Trochę fuszerę z tym uchwytem odstawiłeś... Nie dobrze to wygląda
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ja mam go już jakiś czas, i w sumie używam go w trzecim aucie bo najpierw jeździłem z nim w służbowym golfie, później kupiłem to cb z firmy i jeździło w mojej marei a teraz jest w e46 i wg mnie jest ok, dałem za nie całe 100zł więc jestem bardzo zadowolony 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
co do anteny i uchwytu, żadne wiercenie nie wchodzi w grę a ten uchwyt jest jedynym dostępnym uchwytem relingowym w czarnym kolorze, więc tak musi być bo alternatywy nie ma a szczerze to też nie podoba mi się on w 100%
uchwyt na klapę montowany na krawędzi też nie wchodzi w grę bo "e46 ma zbyt ciasne szpary" i uchwyt się nie mieści

uchwyt na klapę montowany na krawędzi też nie wchodzi w grę bo "e46 ma zbyt ciasne szpary" i uchwyt się nie mieści

-
melvin - PierwszyOkrutny
No wlasnie na sharkowej rozmiarowce S jest srednio na mnie, gosc powiedzial ze raczej XS powinienem nosic... Chociaz zamowilem sobie S bo nie sciska mnie tak bardzo bardzo. Obwod glowy mam 54,5 a sharkowe XS konczy sie na 54.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl