[K] KUPIĘ - CBR F3/F4, Thundercat - łódzkie
			 • Strona 1 z 1

[K] KUPIĘ - CBR F3/F4, Thundercat - łódzkie
Witam serdecznie.
Tak jak w temacie, poszukuję pięknego Kociaka z łódzkiego lub okolic. Nie interesują mnie składaki o czarnej przeszłości.
Zależy mi na dobrym stanie technicznym (wiadomo, że nie są to nowe maszyny, więc jakieś naprawy są normalne).
Zakup planuję już od listopada i tak szukam i szukam... Chciałbym na wiosnę już być dumnym właścicielem Yamahy .
.
Budżet jakim dysponuję to 6.000 - 8.000 PLN... Jeśli maszyna będzie warta to mogę jeszcze coś dorzucić 
Będę bardzo wdzięczny za każde konkretne info o sprawdzonym sprzęcie.
Kontakt:
gg 7565685
email ap5sh@wp.pl
PW
Dla pomocnika dzięki któremu znajdę swoją maszynę - zaproszenie na "oblewanie" zakupionego Kociaka 
Pozdrawiam serdecznie
Fred89

Tak jak w temacie, poszukuję pięknego Kociaka z łódzkiego lub okolic. Nie interesują mnie składaki o czarnej przeszłości.
Zależy mi na dobrym stanie technicznym (wiadomo, że nie są to nowe maszyny, więc jakieś naprawy są normalne).
Zakup planuję już od listopada i tak szukam i szukam... Chciałbym na wiosnę już być dumnym właścicielem Yamahy
 .
.
Budżet jakim dysponuję to 6.000 - 8.000 PLN... Jeśli maszyna będzie warta to mogę jeszcze coś dorzucić

Będę bardzo wdzięczny za każde konkretne info o sprawdzonym sprzęcie.
Kontakt:
gg 7565685
email ap5sh@wp.pl
PW
Dla pomocnika dzięki któremu znajdę swoją maszynę - zaproszenie na "oblewanie" zakupionego Kociaka

Pozdrawiam serdecznie
Fred89
Ostatnio edytowano 3/3/2013, 12:29 przez fred89, łącznie edytowano 1 raz

- fred89
- Świeżak
UP!
Poszukuję już od dłuższego czasu swojej drugiej połówki ...
...
Po doświadczeniu zdobytym na innych mniejszych pojemnościach, nadeszła pora na 600 cm3 .
.
Mam 187cm więc potrzebuję większy motocykl, tym bardziej z właściwościami turystycznymi jak i sportowymi. Podczas kilku miesięcy poszukiwań faworytki, tok myślenia się zmieniał... Teraz wiem, czego chcę.
Poszukuję:
Honda CBR F3 (ewentualnie F4)
Yamaha YZF 600 R tzw. Thundercat
lub inna 600 która jest warta uwagi (Fazer, zx6r, gsxr)

Kwota jaką na dzień dzisiejszy chcę przeznaczyć to 6.000 - 7.000 zł (z ewentualną dopłatą +1000zł)
Wiem, że za tą cenę ideału nie trafię, dlatego w grę wchodzą modele do pewnych napraw i do dopieszczenia 
Chcę KUPIĆ, więc jeśli chcesz sprzedać za tyle ile jest wart, to z pewnością się dogadamy, aby obie strony były zadowolone 
Bardzo ważnym elementem decydującym jest również sam właściciel, jego uczciwość, rzetelność i słowność...
------
Będę wdzięczny za wszelkie info o motocyklu swoim/kolegi/znajomego który śmiało można polecić.
:cheers: po kupnie z pewnością się odwdzięczę

Poszukuję już od dłuższego czasu swojej drugiej połówki
 ...
...
Po doświadczeniu zdobytym na innych mniejszych pojemnościach, nadeszła pora na 600 cm3
 .
.
Mam 187cm więc potrzebuję większy motocykl, tym bardziej z właściwościami turystycznymi jak i sportowymi. Podczas kilku miesięcy poszukiwań faworytki, tok myślenia się zmieniał... Teraz wiem, czego chcę.
Poszukuję:
Honda CBR F3 (ewentualnie F4)
Yamaha YZF 600 R tzw. Thundercat
lub inna 600 która jest warta uwagi (Fazer, zx6r, gsxr)
Kwota jaką na dzień dzisiejszy chcę przeznaczyć to 6.000 - 7.000 zł (z ewentualną dopłatą +1000zł)
Wiem, że za tą cenę ideału nie trafię, dlatego w grę wchodzą modele do pewnych napraw i do dopieszczenia

Chcę KUPIĆ, więc jeśli chcesz sprzedać za tyle ile jest wart, to z pewnością się dogadamy, aby obie strony były zadowolone

Bardzo ważnym elementem decydującym jest również sam właściciel, jego uczciwość, rzetelność i słowność...
------
Będę wdzięczny za wszelkie info o motocyklu swoim/kolegi/znajomego który śmiało można polecić.
:cheers: po kupnie z pewnością się odwdzięczę

- fred89
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl