zimowe pogawędki
Nie no, o pylkach to nie wspominam. Pare razy sobie oplulem wizjer jak pomiedzy polami jechalem ;d
A testy robilem z krwi, wiec full wypas. Rok temu mialem skorne to mi moze ze 25% tego co teraz wyszlo. W sumie to teraz nawet pisze z przychodni gdzie mnie na trawy/zboza odczulaja. Z tym ze wydaje mi sie ze te szczepionki to o kant dvpy mozna
Dobre tabsy w lato i zero objawow alergii
A testy robilem z krwi, wiec full wypas. Rok temu mialem skorne to mi moze ze 25% tego co teraz wyszlo. W sumie to teraz nawet pisze z przychodni gdzie mnie na trawy/zboza odczulaja. Z tym ze wydaje mi sie ze te szczepionki to o kant dvpy mozna

-
Arturo925 - Stały bywalec
Dyz!o91 napisał(a):Nie wiem o co Ci chodzi.. a co do allegro no jak widac zmienili;pamahay napisał(a):Ja pier*ole zapomniałem się odczulić i teraz będę umierał właśnie w maju ...
poważnie allegro zmieniło logo ?
Chodzi o to że mam alergię głównie w maju i zapomniałem się odczulić , a miałem to zrobić jakiś czas temu .
-
amahay - Stały bywalec
aaa myslalem ze szyderujesz z tego co mowie, bo tez mam w majuamahay napisał(a):Dyz!o91 napisał(a):Nie wiem o co Ci chodzi.. a co do allegro no jak widac zmienili;pamahay napisał(a):Ja pier*ole zapomniałem się odczulić i teraz będę umierał właśnie w maju ...
poważnie allegro zmieniło logo ?
Chodzi o to że mam alergię głównie w maju i zapomniałem się odczulić , a miałem to zrobić jakiś czas temu .
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Testowałem ten kask z pompką w salonie Yamahy, moim zdaniem szału to to rozwiązanie nie robi
Ej, a jak się nazywa takie zapięcie kasku na taki niby na suwak? Nie wiem jak z bezpieczeństwem, ale pod względem wygody jest mega (zapinanie i rozpinanie jedną ręką w rękawicy podczas jazdy na moto, do tego bardzo duża regulacja nie wiążąca się z żadnym dodatkowym wysiłkiem).

Ej, a jak się nazywa takie zapięcie kasku na taki niby na suwak? Nie wiem jak z bezpieczeństwem, ale pod względem wygody jest mega (zapinanie i rozpinanie jedną ręką w rękawicy podczas jazdy na moto, do tego bardzo duża regulacja nie wiążąca się z żadnym dodatkowym wysiłkiem).
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Tyle ze wiatrowka strzalem w glowe nie zabijesz![]()
Ar ju siur?

Z resztą, kto rozsądny ma w wiatrówce standardową sprężynę 17J?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Takie cos jak jest w ls2 ? W sensie ze zabkowany suwaczek ?
Kurde jutro jade sobie poprzymierzac i moze na weekendzie juz zamowie/kupie. Ale zrabalem misje, przyczepilem do ls2 uchwyt z gopro i jestem 30 zeta w dupe ;/
To zalezy czy mowimy o gwintowanej czy gladkolufowej. Bo tam jest chyba znaczna roznica w predkosci wylotowej. No i 2gi czynnik to miejsce w ktore strzelimy
Wiadomo ze w potylice nietrudno byloby zabic ;D
Kurde jutro jade sobie poprzymierzac i moze na weekendzie juz zamowie/kupie. Ale zrabalem misje, przyczepilem do ls2 uchwyt z gopro i jestem 30 zeta w dupe ;/
To zalezy czy mowimy o gwintowanej czy gladkolufowej. Bo tam jest chyba znaczna roznica w predkosci wylotowej. No i 2gi czynnik to miejsce w ktore strzelimy

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
wydaje mi sie ze o to mu chodzi wlasnie;) Fakt mi tez pasuje taka zapinka wygodna jestKrmtzzz napisał(a):Takie cos jak jest w ls2 ? W sensie ze zabkowany suwaczek ?

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość