zimowe pogawędki
nie narzekaj i tak szybciej masz kontakt z wiosnÄ… siedzÄ…c w daczowni
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
"Madcap" ady tu pizga jak w Suwałkach 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Dziury, że ja pierdo** Dziś wpadłem służbowym caddy w taką japę, że felga się przegięła i zeszło powietrze z opony. Oczywiście policja, zdjęcia, świadkowie, list do prezydenta (do papieża już nie zdążyłem) i wymiana koła które w caddym jest pod podwoziem
(nie polecam robić tego w błocie)

-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
hahaha rozlozyles mnie z tym papiezempower_bit napisał(a):Oczywiście policja, zdjęcia, świadkowie, list do prezydenta (do papieża już nie zdążyłem)

Wiecie po czym poznac pijanego kierowce w polsce?
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Dyz!o91 napisał(a):hahaha rozlozyles mnie z tym papiezempower_bit napisał(a):Oczywiście policja, zdjęcia, świadkowie, list do prezydenta (do papieża już nie zdążyłem)ale fakt goraczki dostaje jak widze te drogi, w niemczech na polu maja lepsze;)
Wiecie po czym poznac pijanego kierowce w polsce?
Potrafi omijać wszystkie dziury?

To nie u nas, jak będę miał okazję to nagram Ci ostatni kilometr dojazdu do mojej firmy, tam dziury mają większą powierzchnię niż asfalt, nawet pieszo trzeba uważać, żeby nogi nie skręcić

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
w ubiegłym tygodniu jak byłem w okolicach Neapolu a że na dworze było 10 stopni więc chodziłem w tiszercie.
patrzyli na mnie jak na wariata okutani w swetrzyska i kurtki, część nawet w czapkach.
tak to jest jak siÄ™ wpierdziela makaron zamiast kartoflii... makaroniarskie wymoczki ...
patrzyli na mnie jak na wariata okutani w swetrzyska i kurtki, część nawet w czapkach.
tak to jest jak siÄ™ wpierdziela makaron zamiast kartoflii... makaroniarskie wymoczki ...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości