Jak przekonac MamÄ™ do 125-piÄ…tki
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
a ja chodziłęm normlanie, tylko zagadałem z instruktoewm, że ma mi egzaminy po 18roku życia ustawić i tyle. dzień po 18 miałem teorię, a potem praktykę
u mnie też zgroza była jak miałem kupić.
gadałem długo o moto aż przestali wierzyć, pewnej soboty wlazłem z kumple do auta, przyjechałęm 6godzin później. na moto
u mnie też zgroza była jak miałem kupić.
gadałem długo o moto aż przestali wierzyć, pewnej soboty wlazłem z kumple do auta, przyjechałęm 6godzin później. na moto

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
No ja zdawałem 6 dni po urodzinach
na kategorię A namówił mnie ojciec który za swoich młodych lat był najszybszy na drodze na swojej ETZ. Zresztą to, że zostałem poczęty w dużej mierze zależy od motocykli, bo moi rodzice poznali się na kursie prawa jazdy, kiedy właśnie ojcieć robił sobie kategorię A 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Wczoraj byłem na takim spotkaniu wszystkich co chcą się zapisac na A1 i dowiedziałem się co i jak.Musze z opiekunem prawnym iśc do urzędu.Po powrocie nieśmiało zagadałem do mamy czy pójdzie ze mną do urzędu stworzyc profil kierowcy.Szybko zorientowała się o co chodzi i usłyszałem NIE.Na pytanie dlaczego? BO NIE.I chuj . Ojciec mówi że mam się z matką dogadywac (nie udawało mi się to od 17 lat ,Karte motorowerową ojciec podpisywał a matka była przeciwna).W ostateczności chyba kupie TZR 50 Aczkolwiek wolałbym w koncu coś co nie PIerdzi
.

- iTzChudy
- Świeżak
To po cholere Ci prawko na A1 jak i tak nie będziesz mógł jeździć ? Zostaw sobie kase, i za rok zrób sobie A2, jak równocześnie będziesz robić kategorię B to napewno będą jakieś zniżki, i wtedy już nikt Ci nie będzie mógł nic powiedzieć.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Ale dlaczego? - Bo nie! boooze jak ta odpowiedz dziala mi na nerwy ;p najgorsze wytlumaczenie jakie mozna uslyszec ;p jak juz nic nie wymyslisz to jak mowia jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;p ale nadal zycze wygranej 

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Co myślicie o takiej TZR-ce
http://tablica.pl/oferta/yamaha-tzr-50- ... r:11;s:260
http://tablica.pl/oferta/yamaha-tzr-50- ... r:11;s:260
- iTzChudy
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Na to samo co przy 4t
2t zewnetrznie nie różni się niczym:D sprawdź łańcuch, opony, klocki, tarcze, lagi, rame, jednym słowem wszystko co może wpłynąc na jazde. Jeżeli ma zepsuty dozownik oleju to sie nie martw:D będziesz lał ręcznie a więcej w 2t to nie wiem co może być innego ...

Kobiety sÄ… jak motocykle, chwila nieuwagi i lÄ…dujesz w rowie
-
Skun18 - Świeżak
PANOWIE CUD!!!!! Bylem oblukac tzr i cos bylo nie tak z widelcami wiec w mine pakowac sie nie chcialem. Gdy wrocilem do domu mama zagadała i spytała się ile jedzie i ile ma koni 125.No to ja mówię że tak 120 (specjalnie mniej) się bujnie i ze 3 razy wiecej niz mialem w skuterze. No to ona mówi że moge prawko zrobic
Ja tako zonk (przez chwile myslalem ze 1 kwietnia jest
)
.Mam do was pytanie.Czy badanie które potrwierdzi że mogę przystapic do nauki na prawko i wg jest płatne czy można za friko isc gdzieś? Bo mi w szkole powiedzieli że 40 zl badanie ;/

.Mam do was pytanie.Czy badanie które potrwierdzi że mogę przystapic do nauki na prawko i wg jest płatne czy można za friko isc gdzieś? Bo mi w szkole powiedzieli że 40 zl badanie ;/
- iTzChudy
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości