CBR 600 RR
• Strona 1 z 1
CBR 600 RR
Witam wszystkich na forum, jestem Jakub, jeżdżę cbr 600 rr, chciałbym wymienić się z Wami doświadczeniem na temet tego modelu Hondy i nie tylko. Jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem, sam mam kilka, np. ... tylko proszę się nie śmiać, jak się ściąga to pier.... siedzenie pasażera
Czy jest ktoś kto chce sprzedać serwisówkę do tego modelu (2004) polską lub angielską? Pozdrawiam wszystkich.

- Kirk_Van_Verth
- Świeżak
Siedzenie pasażera otwiera się kluczykiem od stacyjki, a zamek jest z lewej strony motoru(lewej, gdy siedzisz na moto), mniej więcej pod siedzeniem kierowcy; gdy kucniesz, bez problemu zobaczysz. ServiceManual'a znajdziesz przy pomocy chociażby Emule.
- cinx
- Świeżak
http://www.gofastvideo.com/gallery/item ... anual.html
czy tego szukałeś?
czy tego szukałeś?
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
hej! dzieki za to z siedzeniem i za linka do pdf-a, mam jeszcze pytanie odnośnie ustawienia zegara - jak się to robi, są tylko dwa przyciski i żadna kombinacja nic nie zmienia. odnośnie twojej prośby mezdej, to tak od razu wszystko powiedzieć to się nie da. Dziś powiem tyle. Jechałem niedawno we Francji autostradą A10 z Paryża do Le Mans (nie na tor, niestety, a chciałbym) na pewnym odcinku w dosyć niewielkiej odległości od jezdni przebiegają tory kolejowe (TGV). zostałem tam pierwszy raz w życiu "wyprzedzony" przez pociąg
wrażenie zajebiste. Jadę, ok. 230km/h (Francja ma zajebiste drogi, jak Niemcy, nawet lepsze bo przeważnie puste) i nagle widzę, jak coś mnie bezczelnie "bierze" z boku, coś długiego i błyszczącego. Nawet nie próbowałem odkręcać bardziej, nie ma szans
Humor popsuty do końca dnia. Przejechałem przez całe południowe Niemcy i pół Francji i nikt się nawet nie zbliżył, nie mówiąc już o wyprzedzeniu mnie, a tu? taka porażka. zaczynam zbierać na Hayabusę
pozdro

- Kirk_Van_Verth
- Świeżak
Zegar ustawiasz wciskając jednocześnie te dwa przyciski(a kluczyk w stacyjce w pozycji ON), gdy cyferki zaczną migać, wtedy jednym guzikiem ustawiasz wartość, drugim przełączasz pozycję "kursora";) oraz wychodzisz z trybu ustawiania. Hehe, nieźle tak być objechanym przez pociąg:D Pozdro!
- cinx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości