Zobacz wÄ…tek - CBR 600 RR
NAS Analytics TAG

CBR 600 RR

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

CBR 600 RR

Postprzez Kirk_Van_Verth » 3/6/2006, 00:41

Witam wszystkich na forum, jestem Jakub, jeżdżę cbr 600 rr, chciałbym wymienić się z Wami doświadczeniem na temet tego modelu Hondy i nie tylko. Jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem, sam mam kilka, np. ... tylko proszę się nie śmiać, jak się ściąga to pier.... siedzenie pasażera ;) Czy jest ktoś kto chce sprzedać serwisówkę do tego modelu (2004) polską lub angielską? Pozdrawiam wszystkich.
Kirk_Van_Verth
Świeżak

Postprzez cinx » 3/6/2006, 20:10

Siedzenie pasażera otwiera się kluczykiem od stacyjki, a zamek jest z lewej strony motoru(lewej, gdy siedzisz na moto), mniej więcej pod siedzeniem kierowcy; gdy kucniesz, bez problemu zobaczysz. ServiceManual'a znajdziesz przy pomocy chociażby Emule.
cinx
Świeżak

Postprzez mezdej » 3/6/2006, 21:01

a jak dla mnie mozesz opisac wszystko co mozesz na temat tego moto :) bo takie cus mi sie marzy jak narazie :)

tylko obszernie prosze :)
mezdej
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez PajÄ…k » 3/6/2006, 21:29

PajÄ…k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kirk_Van_Verth » 6/6/2006, 22:39

hej! dzieki za to z siedzeniem i za linka do pdf-a, mam jeszcze pytanie odnośnie ustawienia zegara - jak się to robi, są tylko dwa przyciski i żadna kombinacja nic nie zmienia. odnośnie twojej prośby mezdej, to tak od razu wszystko powiedzieć to się nie da. Dziś powiem tyle. Jechałem niedawno we Francji autostradą A10 z Paryża do Le Mans (nie na tor, niestety, a chciałbym) na pewnym odcinku w dosyć niewielkiej odległości od jezdni przebiegają tory kolejowe (TGV). zostałem tam pierwszy raz w życiu "wyprzedzony" przez pociąg :) wrażenie zajebiste. Jadę, ok. 230km/h (Francja ma zajebiste drogi, jak Niemcy, nawet lepsze bo przeważnie puste) i nagle widzę, jak coś mnie bezczelnie "bierze" z boku, coś długiego i błyszczącego. Nawet nie próbowałem odkręcać bardziej, nie ma szans :( Humor popsuty do końca dnia. Przejechałem przez całe południowe Niemcy i pół Francji i nikt się nawet nie zbliżył, nie mówiąc już o wyprzedzeniu mnie, a tu? taka porażka. zaczynam zbierać na Hayabusę ;) pozdro
Kirk_Van_Verth
Świeżak

Postprzez cinx » 7/6/2006, 09:41

Zegar ustawiasz wciskając jednocześnie te dwa przyciski(a kluczyk w stacyjce w pozycji ON), gdy cyferki zaczną migać, wtedy jednym guzikiem ustawiasz wartość, drugim przełączasz pozycję "kursora";) oraz wychodzisz z trybu ustawiania. Hehe, nieźle tak być objechanym przez pociąg:D Pozdro!
cinx
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości

na górê