[Triumph Trophy 1200] 2013 Triumph Trophy - luksusowe..
• Strona 1 z 1
[Triumph Trophy 1200] 2013 Triumph Trophy - luksuso
Dyskusja na temat: 2013 Triumph Trophy - luksusowe podróżowanie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2013 Triumph Trophy - luksusowe podróżowanie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2013 Triumph Trophy - luksusowe podróżowanie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ostrze się na niego,mam nadzieje że w Poznaniu pojawi się trophy i konkurencja ,i cena ..narazie importer nie zdradza jej<br><hr>robbud9858
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie przypomina do złudzenia BMW 1200RT a nie Hondę. Dla reszty świata też, tylko nie dla piszącego:)<br><hr>Tylko BMW, BMW!!!!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie lubie pojęcia "luksusowe podróżowanie" motocyklem. Mi sie wydaje ze w motocyklach chodzi wlasnie o to zeby nie bylo luksusowo.
Jak dla mnie to cala przyjemnosc z jazdy motocyklem a nie zadne luksusy. Dlatego nienawidze takich motocykli choc to wspaniale maszyny. Jak chce podrozowaac luksusowo to wsiadam do limuzyny z klimatyzacja i jade...<br><hr>materna
Jak dla mnie to cala przyjemnosc z jazdy motocyklem a nie zadne luksusy. Dlatego nienawidze takich motocykli choc to wspaniale maszyny. Jak chce podrozowaac luksusowo to wsiadam do limuzyny z klimatyzacja i jade...<br><hr>materna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę, że nie ma żadnej sprzeczności w jeździe wygodnym "luksusowym" motocyklem i czerpaniu z tego przyjemności. Oczywiście można R1 pojechać na Sycylię. Myślę jednak, że wtedy nie możemy już mówić o czerpaniu radości, tylko o masochiźmie. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):nie lubie pojęcia "luksusowe podróżowanie" motocyklem. Mi sie wydaje ze w motocyklach chodzi wlasnie o to zeby nie bylo luksusowo.
Jak dla mnie to cala przyjemnosc z jazdy motocyklem a nie zadne luksusy. Dlatego nienawidze takich motocykli choc to wspaniale maszyny. Jak chce podrozowaac luksusowo to wsiadam do limuzyny z klimatyzacja i jade...<br><hr>materna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myśle,że masz rację.Można czerpać przyjemność z jazdy i takim motocyklem. Ja mówiłem bardziej o sobie.Dla każdego to kwestia indywidualna. Najważniejsze żebyśmy my, motocykliści się razem trzymali:)<br><hr>maternaKomentatorzy napisał(a):nie lubie pojęcia "luksusowe podróżowanie" motocyklem. Mi sie wydaje ze w motocyklach chodzi wlasnie o to zeby nie bylo luksusowo.
Jak dla mnie to cala przyjemnosc z jazdy motocyklem a nie zadne luksusy. Dlatego nienawidze takich motocykli choc to wspaniale maszyny. Jak chce podrozowaac luksusowo to wsiadam do limuzyny z klimatyzacja i jade...<br><hr>materna<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę, że nie ma żadnej sprzeczności w jeździe wygodnym "luksusowym" motocyklem i czerpaniu z tego przyjemności. Oczywiście można R1 pojechać na Sycylię. Myślę jednak, że wtedy nie możemy już mówić o czerpaniu radości, tylko o masochiźmie. <br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Strasznie mnie drażni takie dogmatyzowanie. Znam kilka osób, które uważają, że motocykl powinien być dokładnie taki jak ich maszyna, a wszystko inne to produkty motocyklopodobne. Oczywiście ich motocykle są różne (cruiser, ścigacz i naked), więc i koncepcje jedynego, prawdziwego motocykla się wykluczają. Motocykl to dwukołowy pojazd z silnikiem. Cała reszta jest kwestią upodobań. <br><hr>VKomentatorzy napisał(a):nie lubie pojęcia "luksusowe podróżowanie" motocyklem. Mi sie wydaje ze w motocyklach chodzi wlasnie o to zeby nie bylo luksusowo.
Jak dla mnie to cala przyjemnosc z jazdy motocyklem a nie zadne luksusy. Dlatego nienawidze takich motocykli choc to wspaniale maszyny. Jak chce podrozowaac luksusowo to wsiadam do limuzyny z klimatyzacja i jade...<br><hr>materna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przeciez to Trijumf. Wygląda jak kupa, a zaraz to sie zatrze albo przestanie odpalać.<br><hr>RealistaKomentatorzy napisał(a):piękna maszyna<br><hr>samonek4<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cena już znana, zapraszamy do salonów w Bielsku i Krakowie do obejrzenia motocyklem i na jazdy testoweKomentatorzy napisał(a):ostrze się na niego,mam nadzieje że w Poznaniu pojawi się trophy i konkurencja ,i cena ..narazie importer nie zdradza jej<br><hr>robbud9858<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kraków w kwietniu myśle że zalicze już na owym moto choć i na dotychczasowym cruiserze 3 razy ten rejon zaliczyłem ( 650 km ode mnie) w kwietniu zaplanowaliśmy lans Stargard via Kraków.pozdrawiam Krakusów <br><hr>robbud9858
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości