CBF 500 ?
• Strona 1 z 1
CBF 500 ?
http://otomoto.pl/honda-cbf-500-M3369780.html co sÄ…dzicie?
Już ją widziałam, ale mam i tak parę wątpliwości. Jeździ, brzmi całkiem dziarsko itd.
Licznik raczej "poprawiony". Przy rzekomo niskim bo 18tyś przebiegu zmieniona tylna tarcza hamulcowa? Reklamowana jak bezwypadkowa, ale znamiona małego ślizgu po jednej stronie, a po drugiej gleba ( zarysowania ) Malowana. Nieoryginalny reflektor. Rudawe kolektory i wydech. Opony, klocki i tarcze hamulcowe ok. Nie chce pochopnie podejmować decyzji... Przyznam, że mi się spodobała. Cena oczywiście powinna iść w dół. Zatem krótkie pytanie ->Warto negocjować cenę czy szukać dalej?
Już ją widziałam, ale mam i tak parę wątpliwości. Jeździ, brzmi całkiem dziarsko itd.
Licznik raczej "poprawiony". Przy rzekomo niskim bo 18tyś przebiegu zmieniona tylna tarcza hamulcowa? Reklamowana jak bezwypadkowa, ale znamiona małego ślizgu po jednej stronie, a po drugiej gleba ( zarysowania ) Malowana. Nieoryginalny reflektor. Rudawe kolektory i wydech. Opony, klocki i tarcze hamulcowe ok. Nie chce pochopnie podejmować decyzji... Przyznam, że mi się spodobała. Cena oczywiście powinna iść w dół. Zatem krótkie pytanie ->Warto negocjować cenę czy szukać dalej?
- BeataBeata
- Świeżak
Re: CBF 500 ?
BeataBeata napisał(a):Zatem krótkie pytanie ->Warto negocjować cenę czy szukać dalej?
Krótka odpowiedz --> Szukać dalej!
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
- BeataBeata
- Świeżak
a co sądzicie o tej hondzie?? warta ceny? i na co patrzeć jak moto brane z angli ??
http://otomoto.pl/honda-cbf-500-M3509075.html
http://otomoto.pl/honda-cbf-500-M3509075.html
- metti94
- Świeżak
Witam, ta z 2 linku widać że ma przebieg spory, to co wskazuje na to to tarcze - zauważam spory rant - ale moze to tylko zdjęcie. Wiek też wskazuje na większy przebieg - min 4 tys rocznie to około 40 min.
Angole mają to do siebie że nie są cenione wśród "oceniających" a co za tym idzie trudniej się sprzedają. Może dlatego warto potargować się i uzyskać niższą cenę. Sam śmigam angolem. Dwie róznice to lampy z oznaczeniami -warto sprawdzić jakie ma - a jeśli się zdecydujesz to i na to jest sposób - przynajmniej w fazerze
- oraz licznik mile - można zmienić cyferblat a w niektórych modelach można zmieniać liczbe km przejechanych z mil na km. To tyle. Kierownica przeważnie z tej samej strony
. Większość sprowadzonych od Angoli ma też alarmy fabryczne
Pozdrawiam
Angole mają to do siebie że nie są cenione wśród "oceniających" a co za tym idzie trudniej się sprzedają. Może dlatego warto potargować się i uzyskać niższą cenę. Sam śmigam angolem. Dwie róznice to lampy z oznaczeniami -warto sprawdzić jakie ma - a jeśli się zdecydujesz to i na to jest sposób - przynajmniej w fazerze

Pozdrawiam
-
krzall - Świeżak
http://otomoto.pl/honda-cbf-500-M3507916.html a co myślicie o tej? Jedyny problem to lokalizacja.
W Warszawie trudno znaleźć CBF 500 godne uwagi, w granicach 10 tyś.
Po oględzinach motocykla z pierwszego linku mechanik stwierdził, ze jest ok. Ja jakoś nie jestem przekonana. może zasugerowałam się opiniami z forum (nie tylko tego)...
W Warszawie trudno znaleźć CBF 500 godne uwagi, w granicach 10 tyś.
Po oględzinach motocykla z pierwszego linku mechanik stwierdził, ze jest ok. Ja jakoś nie jestem przekonana. może zasugerowałam się opiniami z forum (nie tylko tego)...
- BeataBeata
- Świeżak
Przeczekaj co ci po maszynie jak i tak nie bedziesz jeździła. Jak nie jest się przekonanym to trzeba dać sobie na luz. Nic na siłe. Nei wierz w to ze nagle ceny pójdą w górę na wiosnę.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
Skoro mechanik twierdzi, że jest Ok to powinno być Ok. Nie sugeruj się opiniami forum ponieważ my oceniamy motocykl tylko i wyłącznie przez zdjęcia, co jest niemiarodajne. Moto z drugiego linku wygląda dobrze, trudno się do czegoś doczepić. Znalazłem jeszcze coś takiego: http://otomoto.pl/honda-cbf-500-b-ladna ... 17465.html fakt, moto sprzedaje handlarza, ale może być również godne uwagi.
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Rzeszowska CBF sprzedana :/ , ale jest szansa, że w nast. tygodniu trafi się następna.
Cóż szukam dalej.
Jeśli macie informacje o tym, że ktoś nosi się z zamiarem sprzedania CBF 500, najlepiej mazowieckie, proszę o info. Może ktoś z forumowiczów?
Cóż szukam dalej.
Jeśli macie informacje o tym, że ktoś nosi się z zamiarem sprzedania CBF 500, najlepiej mazowieckie, proszę o info. Może ktoś z forumowiczów?
- BeataBeata
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości