zimowe pogawędki
mirekm71 napisał(a):@Glenroy to moze moj ojciec jest tam za krotko. Ja dwa lata jezdzilem do Szwecji i fakt kasa byla, zero stresu ale jak ja strasznie tesknilem do tego tutaj syfu!
@Suchy gratuluje
Właśnie najgorsze jest w tym wszystkim, że nie ważne jak było by tam dobrze, to i tak zawsze ciągnie do domu

@Suchy, przyłączam się do gratulacji!
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
-
suchy558 - Bywalec
ja chciałem
narazie się rozglądam, szukam, porównuję, zbieram opinie, do wiosny mam czas
może faktycznie poszukam człowieka
niemniej jednak wciąż jestem ciekaw czy ktoś miał styczność z LSL
edit: napisałem już do użytkownika Boguc

Ostatnio edytowano 4/2/2013, 19:03 przez suchy558, łącznie edytowano 1 raz
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Czemu w kraju gestapo? Mam podwójne obywatelstwo, jak mam czas to jeżdżę na weekendy/wakacje etc do Niemiec, i czemu kraj gestapo?
A to, że Niemcy są też zadłużeni to swoją drogą. Chyba każdy kraj na świecie teraz jest zadłużony (nie mówię o prywatnych wyspach-krajach).
A to, że Niemcy są też zadłużeni to swoją drogą. Chyba każdy kraj na świecie teraz jest zadłużony (nie mówię o prywatnych wyspach-krajach).
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
suchy558 napisał(a):ja chciałemnarazie się rozglądam, szukam, porównuję, zbieram opinie, do wiosny mam czas
może faktycznie poszukam człowieka
wchodzisz w swoją skrzynkę , potem napisz wiadomość , potem klikasz na znajdź użytkownika i wpisujesz Boguc i wyskakuje Ci w trymiga !

-
amahay - Stały bywalec
Kaai napisał(a):Czemu w kraju gestapo? Mam podwójne obywatelstwo, jak mam czas to jeżdżę na weekendy/wakacje etc do Niemiec, i czemu kraj gestapo?
Nope. Norwegia jest bodajże jedynym europejskim krajem, który ma więcej przychodów niż wydatków i długu nie posiada

Ja też nie wiem skąd wzięło się "kraj gestapo", jeżdżę często do ojca i granica PL-DE to zderzenie dwóch różnych światów, mi osobiście bardziej podoba się "tam", tyle że tęskni się "tu"

BTW. Gdzie śmigasz? Ja mam do przebycia drogę do Rennerod, okolice Siegen i Limburga, w sumie do Koln czy Frankfurtu też jakoś strasznie daleko nie jest. W wakacje pewnie będę leciał moto w tamte okolice

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
a ja mam jutro 2 kolosy do napisania, a jak je uwalę to będę bulił za warunek, jakie to żałosne, ale pewnie się nauczę, że jednak na ćwiczenia warto chodzić.
gość zaliczał za obecności, a ja nigdy nie chodziłem, poszedłem raz, jak dawał wpisy, i się okazało, że mam mu napisać 2 kolokwia o ch*j wie czym, czarna magia dla mnie, jak i każdego innego
ale na rok 120 osób~ z 60 ma taką sytuację, więc jak to uwalimy to pewnie będą musieli ze 2 ćwiczeniowe zrobić dla nas za rok ;O
//Teraz w robocie jak byłem to byłem niedaleko Koln. Do Aachen miałem 20km~ więc tamte kierunki. A gdzie najczęściej? No wiadomo, Munchen, 600km mam, 7h i jesteś na miejscu. Koło mnie kupa ludzi jeździ do roboty do BMW i właśnie każdy weekend w domu,a tam zarabiają te 2.2k ojro będąc po zawodówce a nawet samym gimnazjum.
a gdzie jeszcze? Friedrichshafen am Bodensee, a także do Immenstaadu (rodzinę to mam), wujek do Bodensee ma jakieś 300m więc na wakacje jest też cacy
Czasami Wurzburg ale to rzadko.
gość zaliczał za obecności, a ja nigdy nie chodziłem, poszedłem raz, jak dawał wpisy, i się okazało, że mam mu napisać 2 kolokwia o ch*j wie czym, czarna magia dla mnie, jak i każdego innego

ale na rok 120 osób~ z 60 ma taką sytuację, więc jak to uwalimy to pewnie będą musieli ze 2 ćwiczeniowe zrobić dla nas za rok ;O
//Teraz w robocie jak byłem to byłem niedaleko Koln. Do Aachen miałem 20km~ więc tamte kierunki. A gdzie najczęściej? No wiadomo, Munchen, 600km mam, 7h i jesteś na miejscu. Koło mnie kupa ludzi jeździ do roboty do BMW i właśnie każdy weekend w domu,a tam zarabiają te 2.2k ojro będąc po zawodówce a nawet samym gimnazjum.
a gdzie jeszcze? Friedrichshafen am Bodensee, a także do Immenstaadu (rodzinę to mam), wujek do Bodensee ma jakieś 300m więc na wakacje jest też cacy

Czasami Wurzburg ale to rzadko.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja mam z majcy stosowanej warunek, bo mi na laborkach kazali napisać w matlabie algorytmy Metody Róźnic Skończonych i Interpolacja Hermite'a w 1,5h
no nie dałem rady 

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
u mnie to wygląda na tyle zabawnie, że jak mam namalować deterministyczny automat zupełny skończony przykładowo.
to nikt z tych co mają 5.0 wpisane, nie ma pojęcia czym różni się automat zupełny skończony od niezupełnego na przykład:D
tak więc, na kolejny semestr na ćwiczenia, laborki i projekty będę chodził. teraz z programowaniem mi się udało, bo nie byłem na żadnych laborkach ani projekcie ale trzeba było napisać tylko kółko i krzyżyk (user + user, user + AI, AI + AI) z jakimiś tam trybami defensywny, ofensywny etc etc, na planszach 3x3 do 10x10 więc to napisałem i mam 5, ale niestety z TPI się nie udało
to nikt z tych co mają 5.0 wpisane, nie ma pojęcia czym różni się automat zupełny skończony od niezupełnego na przykład:D
tak więc, na kolejny semestr na ćwiczenia, laborki i projekty będę chodził. teraz z programowaniem mi się udało, bo nie byłem na żadnych laborkach ani projekcie ale trzeba było napisać tylko kółko i krzyżyk (user + user, user + AI, AI + AI) z jakimiś tam trybami defensywny, ofensywny etc etc, na planszach 3x3 do 10x10 więc to napisałem i mam 5, ale niestety z TPI się nie udało

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
No ja panowie też się pochwale jak narazie sesja cała do przodu na pierwszych terminach
czekam jeszcze na dwa wyniki. I jutro egzamin śmierci, z którego jadę na warnukowym od tamtego roku, czwarty raz to będę pisać... Finanse Publiczne.
Moje postanowienia na następny semestr, założyć zeszyt...

Moje postanowienia na następny semestr, założyć zeszyt...
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
to ja kiedyś śpiewałem na jakichś singstarach etc, bo mi się wydawało że mam kozak głos, no włąśnie, dopóki sam siebie nie słyszałem
mam 3 gotowce zrobione, zobaczymy co to będzie.

mam 3 gotowce zrobione, zobaczymy co to będzie.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości