Prośba o ocenę oferty - Hornet 900
• Strona 1 z 1
Prośba o ocenę oferty - Hornet 900
Witam,
rozglądam się za jakimś hornecikiem 900 i ten wpadł mi w oko
http://otomoto.pl/honda-hornet-900-M3507088.html
Czy możecie coś więcej powiedzieć ze zdjęć? Czy kolor był dostępny w tym roczniku? czy widać jakieś inne ingerencje... Kawałek drogi mam dlatego chciał bym możliwie dużo się dowiedzieć przed wyjazdem...
Z góry dzięki
rozglądam się za jakimś hornecikiem 900 i ten wpadł mi w oko
http://otomoto.pl/honda-hornet-900-M3507088.html
Czy możecie coś więcej powiedzieć ze zdjęć? Czy kolor był dostępny w tym roczniku? czy widać jakieś inne ingerencje... Kawałek drogi mam dlatego chciał bym możliwie dużo się dowiedzieć przed wyjazdem...
Z góry dzięki
-
fran_as - Świeżak
WyglÄ…da ok
Przebieg normalny, chociaż z tego, co tam jest napisane, to moto pierwszą rejestrację miał w 2008. Przez 5 lat nikt go nie kupił i stał w salonie? (chyba, że jest to data rejestracji w Polsce, tego nie wiem).

NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
Swojego czasu rozglądałem się za hornetem i musze powiedzieć że zrezygnowałem bo większość to były padła , ta z ogłoszenia nie wygląda źle , podjedź i zobacz jak to w realu wygląda.
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
Umówiłem się za tydzień na sobote. Facet mówi ze jeździł nim od święta. Moto stoi kilka km od jego mieszkania w bloku i do tego jest kierowcą tira wiec miał czas tylko w weekendy. Twierdzi ze silnik i rama jest na 100% idealna... Generalnie z rozmowy wynika ze raczej starszy typ. Po za tym co widać na zdjęciach jest jeszcze przytarty zegar i lusterko wszystko po tej samej stronie. Mam nadzieje ze będzie warto jechać 250km w jedną strone jeszcze i płacic za wynajęcie przyczepy...
PS: jeszcze mi się przypomniało... Mówił tez ze nie widział potrzeby grzebania przy napędzie bo jeździł spokojnie i nie stawiał go nigdy na gumę... Więc pewnie napęd do wymiany odrazu
PS: jeszcze mi się przypomniało... Mówił tez ze nie widział potrzeby grzebania przy napędzie bo jeździł spokojnie i nie stawiał go nigdy na gumę... Więc pewnie napęd do wymiany odrazu
-
fran_as - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości