Może tym razem bluzy?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Może tym razem bluzy?
Siemka,
Są koszulki z logiem scigacz.pl to może warto by było zrobić też bluzy? Tak samo jak koszulki w czarnym i białym kolorze, wydaje mi się, że byłby na nie spory popyt.
Wiem, że Lovtza już pisałeś, że pracujecie nad gagetami z logiem scigacz.pl i sznuję wasz wysiłek, ale niemożna określić jakiejś bliższej daty? Zdaję sobie sprawę, że to niejest takie ''chop, siup'' ale ile jeszcze trzeba będzie czekać około na wejście tego planu? Sam był bym zainteresowany taką bluzą. Tak samo z koszulkami. W sklepie już niema, żadnej białej
Czekam z niecierpliwością na jakieś nowości i uzupełnienia w sklepie
Pozdrawiam
Są koszulki z logiem scigacz.pl to może warto by było zrobić też bluzy? Tak samo jak koszulki w czarnym i białym kolorze, wydaje mi się, że byłby na nie spory popyt.
Wiem, że Lovtza już pisałeś, że pracujecie nad gagetami z logiem scigacz.pl i sznuję wasz wysiłek, ale niemożna określić jakiejś bliższej daty? Zdaję sobie sprawę, że to niejest takie ''chop, siup'' ale ile jeszcze trzeba będzie czekać około na wejście tego planu? Sam był bym zainteresowany taką bluzą. Tak samo z koszulkami. W sklepie już niema, żadnej białej

Pozdrawiam
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
-
Coyot - Świeżak
-
SensitivE91 - Świeżak
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
"4. Wysyłka i dostawa towaru oraz warunki płatności.
Sklep sklep.ścigacz.pl wysyła zamówiony towar Pocztą Polską lub kurierem i nalicza <b>opłaty wg cennika firmy realizującej przesyłkę.</B> Koszt wysyłki ponosi Zamawiający, dotyczy to także zwrotu towaru. "
Zalezy od wagi, ale za koszulkÄ™, to max. jakieÅ› 8 zeta
Sklep sklep.ścigacz.pl wysyła zamówiony towar Pocztą Polską lub kurierem i nalicza <b>opłaty wg cennika firmy realizującej przesyłkę.</B> Koszt wysyłki ponosi Zamawiający, dotyczy to także zwrotu towaru. "
Zalezy od wagi, ale za koszulkÄ™, to max. jakieÅ› 8 zeta

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
co do tej bluzy z kapturem to mogłaby być nawet rozpinana, bluzki już mam i całkiem nieźle sie je nosi, nie są najgorszej jakości 

-
dawid 89 - Moderator
Co do bluz, to postaram się zapodać komuś ważniejszemu temat. Może wypali.
Moja uwaga jest taka, że jakby już były to raczej trzeba by robić je lepszą techniką niż koszulki, moja po 3 praniach prawie cały tył ma sprany
Moja uwaga jest taka, że jakby już były to raczej trzeba by robić je lepszą techniką niż koszulki, moja po 3 praniach prawie cały tył ma sprany

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
pierzesz w za dużej temperaturze
ale przydałaby sie lepsza technika, niech zrobią wyszywane... niech ta bluza kosztuje z bańke ale przynajmniej troche potrzyma, pozdr

-
dawid 89 - Moderator
Jak dla mnie to z nickiem byłoby fajniej
Taka osobista ale nie do końca
Jestem chętny na czarną, ale z dobrego materiału bluza i dobrze zrobiony napis. Moge dac te 150 zł, ale bluza musi być z materiału z jakiego robione są bluza MASSa, Clinica, Errora itd. W tych bluzach chopdze o kilku lat i narazie nic sie nie stało.... Więc panowie przmyślcie sprawe dogłebnie i dajcie znać jak coś będzie wiadomo 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
kravec napisał(a):cos ala koszulki tylko moze bez napisu (z samym logiem) na plecach... bylo by fajne tylko nie wiadomo kto by to kupil.... znaczy sie ile ludzi
z samym logiem ciulowo by wyglÄ…dalo, juz lepiej z napisem. jesli ktos nie slyszal o tym serwisie, to moglby miec podejrzenia, ze jest to jakas wiejska bluza kupiona u ruskich na targu

kravec napisał(a):nie... scigacz.pl to scigacz.pl i juz.... ewentualnie nick z forum ale to tez bez sensu bo kazdemu inna trzebaby bylo robic
wydaje mi sie, czy widzialem na fotach koszulki "scigacz.pl" z umieszczonymi nizej nickami wlascicieli? hmm...
-
harry89 - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Zawartość sklepu i serwisu Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości