Nowy motor
• Strona 1 z 1
Nowy motor
Jak zarobić na motor 3000 mam 15 lat i chce cos sobie kupić .Zaczynam mieć dość swojego chinola ale mam problem bo nie mam na zmiane pieniędzy.Podajcie jakieś propozycje na czym najszybciej zarobić . Np co? kupować i sprzedawać drożej .
- zahrad
- Świeżak
Zły dział.
PrzenoszÄ™.
PrzenoszÄ™.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
W polsce da się zarobic 3 klocki. Widzę inny problem masz 15 lat więc nie możesz pracować nigdzie legalnie ani w polsce ani za granicą. W polsce pozostają ci fuchy na budowach , sprzątanie garaży koszenie trawy malowanie płotów. Idz do swoich somsiadów oraz osób które cię znają i pytaj czy nie trzeba im pomóc w czymś. Np posprzątasz piwnicę ale wszelkie butelki i metal zabierasz ze sobą + jakaś kaska. i wszelkie zbiory jeśli jesteś pracowity uparty i oszczędny to spokojnie na np wiśniach zarobisz 100 zł dziennie. W zbiorach najpierw zaczynają się truskawki później wiśnie, śliwki , jabłka marchewki . Po ukończeniu 16 lat możesz zaczać legalną pracę wtedy idz popytać w sklepach, hurtowniach czy nie szukają kogoś do zatwarowate, wystawienia towaru na pułkach posprzątania na godziny dziennie.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Szybko i łatwo - narkotyki, tylko ryzyko duże. Powoli i trudno ale dużo - chleb. Ewentualnie traf jakiegoś dobrego dostawcę szpierytusu z Ukrainy. Przypomniało mi się jak w zeszłym roku handlowałem proszkiem do prania. Wierzcie lub nie ale miałem 100% przebitki
Niemiecki proszek do prania z... Dzierżoniowa 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Szybko to w agencji, ale Tobie to nie grozi. Haha żarcik, przepraszam. Mój kolega sprzedaje na allegro używane damskie gacie, sam je nosi i ponoć na to jest popyt spory...
PS: Tak serio to odśnieżanie, koszenie trawników, zbieranie owoców, rozdawanie ulotek.
PS: Tak serio to odśnieżanie, koszenie trawników, zbieranie owoców, rozdawanie ulotek.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Może praca chałupnicza taka jak np. skręcanie długopisów, naklejanie naklejek na coś tam. Dużo jest takich ogłoszeń w internecie i słyszałem że dobrą kase można na tym trzepać, może znajdziesz coś dla siebie 

-
FireBlade954 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości