Offtop dla Vip'ów
http://www.joemonster.org/filmy/50194/Wiejska_sielanka
btw. w piotrkowie word jeszcze wczoraj był zamknięty bo wprowadzaj zmiany...
btw. w piotrkowie word jeszcze wczoraj był zamknięty bo wprowadzaj zmiany...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
ja i tak obstawiam że zbyt długo to się nie nacieszą tymi przepisami, jak zdawalność na pierwszym teście będzie wynosiła 15% to w końcu ktoś się za to weźmie... btw ile u was kurs na E kosztuje?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Pany może mi ktoś doradzi bo będę niedługo wracał z UK na stałe do Polski i chce wydać z 10-15tys na jakieś szkolenia żeby podnieść swoje kwalifikacje. Co się teraz opłaca robić? Nie myśle o jednej rzeczy ale o paru bo u nas z jednej roboty to ja mogę dalej ze starymi mieszkać :/ Myślałem o jakiś uprawnieniach na koparki, dźwigi, może do tego kurs na instruktora jazdy.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Ciezko powiedziec. Najlepiej zorientuj sie z ryniem pracy. Developerka i budownictwo w PL chyba wqrtce wyczerpie swoj potencja. Zbadaj pierwszo zdrowie. Sluch to bardzo wazna sprawa a wrecz kluczowa.
Ja osobiscie od 3 prawie lat cisne grafike komputerowa ale to po parenscie godzin dziennie i tez szukam pracy i mysle nad wyjazdem ale w drugą mańkę. Nie wiem czy bym wracał na Twoim miejscu chyba bym wolał zostać chyba ze powrót na kurs na busa i powrót do UK.
Poprosze teraz o motywacyjny aplaus.
Limak to dla Ciebie wirtualny bolid jak zostaniesz modem to dorobie kogucik PRLowski na dachu.
Ja osobiscie od 3 prawie lat cisne grafike komputerowa ale to po parenscie godzin dziennie i tez szukam pracy i mysle nad wyjazdem ale w drugą mańkę. Nie wiem czy bym wracał na Twoim miejscu chyba bym wolał zostać chyba ze powrót na kurs na busa i powrót do UK.
Poprosze teraz o motywacyjny aplaus.
Limak to dla Ciebie wirtualny bolid jak zostaniesz modem to dorobie kogucik PRLowski na dachu.
-
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Jak nie masz koparki własnej to ciężko bd operatorow duzo jest z kwalifikajcami ale bez doswiadczenia i sprzetu
Instruktor dawno oklepane i z roku na rok coraz gorzej przynajmnije u nas w miescie
spawacz zawsze spoko tylko zdrowie psuje strasznie
PS. tłumaczenie poprzedniego posta, w skrócie to przepierdolilem hajs na motor nastepny i teraz placze
Instruktor dawno oklepane i z roku na rok coraz gorzej przynajmnije u nas w miescie
spawacz zawsze spoko tylko zdrowie psuje strasznie
PS. tłumaczenie poprzedniego posta, w skrócie to przepierdolilem hajs na motor nastepny i teraz placze
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Ogolnie trudno jest bez doswiadczenia nawet jak juz posiadasz umiejetnosci. Mowie kurs na busa i na kierowce do londynu. Dobre pieniadze mozna wyrwac. Korzystac poki nie sp... z unii.
-
Ja tu mogę dalej siedzieć ale zaczynam tęsknić za krajem (tak da się tęsknić za polską) no i za przyjaciółmi. Nie pojechałem też z ekipą za granicę tylko z dziewczyną a aktualnie ex, a trudno tu poznać kogoś o podobnych zainteresowaniach. Po prostu nie widzę sensu siedzieć tu dłużej, tym bardziej teraz jak mam ostatnie lata mojej pięknej młodości:). Plan mam taki jak napisałem, zainwestować kasę w siebie, muszę też wrócić na uczelnie i dokończyć parę zaległych spraw. Może też wyjdzie mi z własnym biznesem ale to dużo zależy od kogoś innego :/
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-