Start na starych warunkach.
• Strona 1 z 1
Start na starych warunkach.
Witam. Mam pytanie. A mianowicie, chodzi o to iż zacząłem robić prawo jazdy na starych warunkach, testy zdałem już dawno, chodzi o egzamin praktyczny, już dwa razy miałem planowany termin ale za każdym razem spadał śnieg i Wrocław odwoływał egzaminy.. czy jeśli startowałem na starych zasadach będę też na nich kończył tak jak to było kiedyś czy muszę już zdawać na nowych, chodzi mi głownie o wiek, bo ta nowa jazda nie jest taka zła, mam 23 lata i nie ma sensu robić A2, a za rok płacić drugi raz za A
Prosiłbym o odpowiedź jak ktoś oczywiście wie jak to jest
Z góry dziękuję.

- kisielek23
- Świeżak
-
specificman - Świeżak
Słusznie. Moja odpowiedź podyktowana była tym, że nie rozumiem po co rejestrować się na forum i zadawać pytanie (pierwszy post) w sprawach, o których najszybciej i najpewniej można zostać poinformowanym u źródła. No ale może stary już jestemleff napisał(a):a po co ma dzwonic? robi A2

ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
-
leff - ZlyCzlowiek
to jest kosmetyczna zmiana
większym problemem jest zakup przez WORD-y motocykli do egzaminowania - wiadomo - przetarg.
sorry za OT
większym problemem jest zakup przez WORD-y motocykli do egzaminowania - wiadomo - przetarg.
sorry za OT
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości