huska wre 125 :)
• Strona 1 z 1
huska wre 125 :)
czyli tak ... Jestem początkujący. Mam 170 cm wzrostu . Zainteresowała mnie husqvarna wre 125 . Czy to dobry wybór ? Czy dam na niej radę ?
co sądzicie o niej . Chciałbym wiedzieć ile pali, czy części są w miarę dostępne i czy nadaje się do trudniejszego terenu
z góry dzięki 

- karate96
- Świeżak
huska WRE to soft enduro cos pokroju yamahy DT 125.
sprzet jak sprzet dobry jak uzytkowany zgodnie z przeznaczeniem. pali 5-7 litrów średnio, częsci są dostepne ale oryginalne zazwyczaj tylko z ASO ktorych w pl za wiele nie ma. zalezy jaki rocznik cię interesuje. do starszych bywają problemy z uzywkami, nowsze są popularniejsze i wiecej tego jest np na allegro. średnio sie nadaje bo jest to sprzet w zasadzie na asfalt. aczkolwiek bez doswiadczenia to i WSKa fajnie by ci sie jeździło w terenie ;D a co dopiero huską ;D najlepiej jakbys sie do takiej przysiadł i sam ocenił jak ci leży
sprzet jak sprzet dobry jak uzytkowany zgodnie z przeznaczeniem. pali 5-7 litrów średnio, częsci są dostepne ale oryginalne zazwyczaj tylko z ASO ktorych w pl za wiele nie ma. zalezy jaki rocznik cię interesuje. do starszych bywają problemy z uzywkami, nowsze są popularniejsze i wiecej tego jest np na allegro. średnio sie nadaje bo jest to sprzet w zasadzie na asfalt. aczkolwiek bez doswiadczenia to i WSKa fajnie by ci sie jeździło w terenie ;D a co dopiero huską ;D najlepiej jakbys sie do takiej przysiadł i sam ocenił jak ci leży
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości