Jaki kask Honda CBR 600 f4 ?
• Strona 1 z 1
Jaki kask Honda CBR 600 f4 ?
Witam, jaki byście polecili kask do jazdy na CBR 600 f4? Jeżeli jest możliwość prosiłbym o propozycje w trzech cenach: 500, 600, 700zł. Z góry dziękuje za pomoc
-
danonek7 - Świeżak
Pewnie tak, jednak nie pamiętam tego kasku- nie wypowiem się. Popatrzyłem w necie z czego jest skorupa i z tego co wiem (w sensie hierarchii materiałów) FG-15 jest zrobiony z lepszych, poza tym z tego co widziałem s900 ma jeden rozmiar skorupy, a fg-15 2, jeśli nie zmienili na więcej w ostatnich latach.
-
kravec - Administrator
sharpowe testy wypadły tak samo, wentylację ma PONOĆ lepszą, shark jest trochę droższy, i ma blendę, więc zależy czego oczekuje od kasku założyciel tematu. jedynie zapięcie. w hjc mamy DD a w sharku nie weim jak się zowie, ale w rękawicach można łatwo zapiąć i rozpiąć dzięki takiemu dzyndzlowi ;D
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
nie wiem jakie w tamtych, ale ja mam coÅ› takiego:
nie wiem czy dobrze widać bo foto z neta, bo mój kask spoczywa w pokrowcu ale mam lenia i nie chce mi się foty robić
tutaj na innym forum jest recenzja ze zdjęciami etc:
http://polishbanditcrew.pl/topic/9199-kask-shark-s900/
nie wiem czy ten link może zostać czy nie, zdecydujcie modzi/modowie/mody (?)
od siebie dodam, że w tym samym malowaniu (czyli standard) dałem niecałe 800.

nie wiem czy dobrze widać bo foto z neta, bo mój kask spoczywa w pokrowcu ale mam lenia i nie chce mi się foty robić
tutaj na innym forum jest recenzja ze zdjęciami etc:
http://polishbanditcrew.pl/topic/9199-kask-shark-s900/
nie wiem czy ten link może zostać czy nie, zdecydujcie modzi/modowie/mody (?)
od siebie dodam, że w tym samym malowaniu (czyli standard) dałem niecałe 800.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
kravec napisał(a):Coś jak w Uvex'ach Boss'ach? Jeśli wentylacja i blenda to może jeszcze is-16?
IS-16 wycofali. Jest teraz nowy TR-1, to samo co IS-16, ale za 550 zł. I to jego polecałbym na nakeda i do turystyki.
Na sporta FG-15 zdecydowanie.
Co do SHARPa, to również temat wałkowany milion razy. Chyba nawet na forum Ścigacza ktoś niedawno wrzucał info, z którego jasno można było wywnioskować, że cała ta instytucja powstała po to, żeby promować tanie brytyjskie marki.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Miczab, czyli sugerujesz, że zawodnicy podczas Isle of Man Tourist Trophy jeżdżą w 'tanich wypromowanych brytyjskich markach'? Chodzi mi tutaj o Sharka.
btw, co z moimi naklejkami?:(
btw, co z moimi naklejkami?:(
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości