13
Popatrz kto jest autorem tematu.
Poczytaj cały temat. Itak potraktowałem cie z przymróżeniem oka.
Hyde Mam możliwość odróźnić motocykliste od zapalonego gimnazjalisty z motocyklem na pulpicie
A tak przy okazji co polecacie z tymi sterownikami na windowsie 7?

Hyde Mam możliwość odróźnić motocykliste od zapalonego gimnazjalisty z motocyklem na pulpicie

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
a co ja mam powiedziec? Poprzezywac swojego moto nie moge bo zaraz sie zaczynaja docinki, smiesznych rymow do bmw nie ma wiec nawet sie posmiac nie moge, zalozyc kacika tez nie bardzo, nawet koncika piagio
ja to mam dopiero lipe.
Fani amerykanow ... w ciagu dwoch tygodni dowiem sie kiedy ale juz teraz przezywam ... jaki woz wybrac? mustanga cabrio (w marcu to moze byc taki sobie pomysl) czy camaro ... a moze cos co ma maske tuz pod zebami? moge miec tylko jedno i sam nie wiem co bym chcial. Podobaja mi sie z zewnatrz mustangi ale mam wrazenie, ze to takie ichniejsze polonezy caro

Fani amerykanow ... w ciagu dwoch tygodni dowiem sie kiedy ale juz teraz przezywam ... jaki woz wybrac? mustanga cabrio (w marcu to moze byc taki sobie pomysl) czy camaro ... a moze cos co ma maske tuz pod zebami? moge miec tylko jedno i sam nie wiem co bym chcial. Podobaja mi sie z zewnatrz mustangi ale mam wrazenie, ze to takie ichniejsze polonezy caro
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj Przecież wszyscy myślą że jestes Eneaszem

-
Black-Ghost napisał(a):Popatrz kto jest autorem tematu.Poczytaj cały temat. Itak potraktowałem cie z przymróżeniem oka.
Hyde Mam możliwość odróźnić motocykliste od zapalonego gimnazjalisty z motocyklem na pulpicie![]()
Dobrze, ja to rozumiem, ale pamiętaj, że na forum zarówno gimnazjalista jak i motocyklista są równi (a przynajmniej powinni). Nie możesz na młodego wjeżdżać, bo wg Twojej oceny jest gimbusem. To trochę niestosowne. Niektórzy zasługują na bycie traktowanym jakby był idiotą, ale nie sądzę, że osobą, która daje im do zrozumienia w tej kwestii powinien być administrator/moderator.
Ostatnio edytowano 7/1/2013, 23:01 przez Hyde, łącznie edytowano 1 raz
-
Hyde - Bywalec
Krmtzzz Tak powiedział pan w sklepie. Że nie wolno mi zmienić oprogramowania. Mogę oddać lapka na gwarancję oni zainstaluja nowego windowsa 7 ale nie daje gwarancji czy problem nie będzie sie powtarzać. I co tu teraz zrobić.
-
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Co jest? Przed chwilą był jeszcze post Rosiboj-a i już nie ma?
Motoluka czy on przypadkiem nie jezdził na CBR 125?

-
motoluka napisał(a):Nie możesz być Eneaszem, on był fanem 125ccm w sporcie i mówił że litry to zło.
No trudno ... to jak ani nie moge poprzezywac, ani posmiac sie, ani miec koncika, ani byc eneaszem to moze chociaz cos o tych autach powiecie jak wiecie. Na amerykanach to ja sie malo znam, jedynie 4x4 ujezdzalem, a mam okazje sprobowac czegos nowego
-
rosiboj - Moderator
Hahaha, no nie ładnie BG nie ładnie... Rosiboj cóż mogę powiedzieć, widziałem je na obrazku jedynie i bardziej mi się podoba Camaro. Pytanie dlaczego akurat amerykańskie?
Ostatnio edytowano 7/1/2013, 23:12 przez motoluka, łącznie edytowano 1 raz
-
TY! Jak pisałem posta to wcześniej był post rosiboj-a. Skąd mogłem wiedzieć co napisać gdybym nie widział jego postu. Nie strasz 

-
Hyde napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Popatrz kto jest autorem tematu.Poczytaj cały temat. Itak potraktowałem cie z przymróżeniem oka.
Hyde Mam możliwość odróźnić motocykliste od zapalonego gimnazjalisty z motocyklem na pulpicie![]()
Dobrze, ja to rozumiem, ale pamiętaj, że na forum zarówno gimnazjalista jak i motocyklista są równi (a przynajmniej powinni). Nie możesz na młodego wjeżdżać, bo wg Twojej oceny jest gimbusem. To trochę niestosowne. Niektórzy zasługują na bycie traktowanym jakby był idiotą, ale nie sądzę, że osobą, która daje im do zrozumienia w tej kwestii powinien być administrator/moderator.
Przychyle sie do zdania kolegi. Na forum jestesmy rowni. Po pierwsze kiedys ja tez bylem mlodszy i tamte priorytety zasadniczo roznily sie od obecnych. Takie prawo mlodosci. wrider, kaai i inni sa takimi samymy userami forum jak cala reszta i nie wolno usuwac ich postow bo ich postrzeganie roznych spraw nie idzie w parze z Twoim. Ja akurat do Waszego kacika Kawasaki nie zagladam bo mnie to nie interesuje ale jesli juz mialbym zagladnac to chcialbym znac ogol pogladow a nie tylko pogladow B-G. To, ze zalozyles temat nie oznacza tez, ze jestes jego wlascicielem bo na forum nie masz nic swojego, wlasnego ani prywatnego. Fajnie by bylo jakby juz nie bylo nieporozumien miedzy Wami.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli ten mustang to z odpowiednim silnikiem (czyt. V8), to...
...ja nie wiem
Obojętnie co weźmiesz, będzie super. Ja chyba wziąłbym mustanga. Albo camaro. Albo nie...
Nie serio, jak mustang cabrio, to bierz camaro
...ja nie wiem

Obojętnie co weźmiesz, będzie super. Ja chyba wziąłbym mustanga. Albo camaro. Albo nie...
Nie serio, jak mustang cabrio, to bierz camaro

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
motoluka napisał(a):Hahaha, no nie ładnie BG nie ładnie... Rosiboj cóż mogę powiedzieć, widziałem je na obrazku jedynie i bardziej mi się podoba Camaro. Pytanie dlaczego akurat amerykańskie?
Bo wyjezdzam do ameryki i mam sobie wybrac auto.
BG- lol

-
rosiboj - Moderator
mirekm71 jak zwykle mądrze jak mędrzec forumowy/forowy, bez wazeliny.
Rosiboj, do jakiego stanu? To ważne jak ciepłego to ja bym brał cabrio, nie ta sztywność ale u diabła, nie będzie miał u Ciebie dożywocia.
Rosiboj, do jakiego stanu? To ważne jak ciepłego to ja bym brał cabrio, nie ta sztywność ale u diabła, nie będzie miał u Ciebie dożywocia.
-
motoluka napisał(a):Rosiboj, do jakiego stanu? To ważne jak ciepłego to ja bym brał cabrio, nie ta sztywność ale u diabła, nie będzie miał u Ciebie dożywocia.
California, a konkretnie to tam gdzie "silikon sie wali"
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj
Tak czytam w twojej głowie.
Co z tym Vergonem

Co z tym Vergonem

-
To w takim razie ja bym brał Mustanga Cabrio i lał na własności jezdne. Trochę "silikonu" z plaży na niego złapiesz 

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość