3 min badanie psychologiczne dla mezczyzn do pracy mgr :)
• Strona 1 z 1
3 min badanie psychologiczne dla mezczyzn do pracy mgr :)
Serdecznie zapraszam wszystkich mężczyzn do udziału w 3-minutowym badaniu.Badanie dotyczy kontaktów z kobietami, więc myślę, że jest bardzo ciekawe
Potrzebuję bardzo dużo wyników.Każdy jest dla mnie na wagę złota,bowiem od tego zależy moja praca magisterska...Z góry dziękuję za udział.
Oto link do badania:
http://moje-ankiety.pl/respond-34503.html

Potrzebuję bardzo dużo wyników.Każdy jest dla mnie na wagę złota,bowiem od tego zależy moja praca magisterska...Z góry dziękuję za udział.
Oto link do badania:
http://moje-ankiety.pl/respond-34503.html
- Tr1SH
- Świeżak
Wyobraź sobie kobietÄ™ o przeciÄ™tnej urodzie… KobietÄ™ tÄ™ udaÅ‚o Ci siÄ™ spotkać kilka razy, ponieważ wprowadziÅ‚a siÄ™ nieopodal miejsca Twojego zamieszkania. Ponadto wiesz też, że jest w szczęśliwym zwiÄ…zku ze swoim partnerem. Postaraj siÄ™ teraz pokrótce opisać wyobrażonÄ… przez siebie kobietÄ™:
Najlepsza odpowiedź jaka mi się nasunęła to: kobieta o przeciętnej urodzie.
-
Hyde - Bywalec
-
specificman - Świeżak
jako, że jestem ścisłowcem to już zazcąlem odpowiadać na 1sze:
"Wyobraź sobie kobietÄ™ o przeciÄ™tnej urodzie… KobietÄ™ tÄ™ udaÅ‚o Ci siÄ™ spotkać kilka razy, ponieważ wprowadziÅ‚a siÄ™ nieopodal miejsca Twojego zamieszkania. Ponadto wiesz też, że jest w szczęśliwym zwiÄ…zku ze swoim partnerem. Postaraj siÄ™ teraz pokrótce opisać wyobrażonÄ… przez siebie kobietÄ™:"
"kobieta o przeciętnej urodzie w szczęśliwym związku, mieszkająca nieopodal mnie"
na zamknięte 0/1 (min/max)
a potem lol. ostatnie pytanie o zarobki. da fuq?
"Wyobraź sobie kobietÄ™ o przeciÄ™tnej urodzie… KobietÄ™ tÄ™ udaÅ‚o Ci siÄ™ spotkać kilka razy, ponieważ wprowadziÅ‚a siÄ™ nieopodal miejsca Twojego zamieszkania. Ponadto wiesz też, że jest w szczęśliwym zwiÄ…zku ze swoim partnerem. Postaraj siÄ™ teraz pokrótce opisać wyobrażonÄ… przez siebie kobietÄ™:"
"kobieta o przeciętnej urodzie w szczęśliwym związku, mieszkająca nieopodal mnie"
na zamknięte 0/1 (min/max)
a potem lol. ostatnie pytanie o zarobki. da fuq?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
No jeśli ktoś zarabia na przykład 800zł miesięcznie, to zaznacza wszystkie odpowiedzi z ostatniego pytania?
No bo niej niż 1k, mniej niż 2k, mniej niż 3k mniej niż 4k, mniej niż 5k i mniej niż 6k
Wszystkie odpowiedzi w takim przypadku sÄ… poprawne
Jeszcze nie widziałem normalnie zrobionej ankiety do pracy magisterskiej. Niezłe jaja jak tacy ludzie dostają mgr.
BTW: Ankiety na studiach robi siÄ™ na oko
Wtedy i wyniki wychodzą dobre i pracy mniej, a tak jeszcze wyjdzie inaczej niż w teorii i co wtedy? 
No bo niej niż 1k, mniej niż 2k, mniej niż 3k mniej niż 4k, mniej niż 5k i mniej niż 6k

Jeszcze nie widziałem normalnie zrobionej ankiety do pracy magisterskiej. Niezłe jaja jak tacy ludzie dostają mgr.
BTW: Ankiety na studiach robi siÄ™ na oko

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości