POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Bondziorno. Mam na imię Janek, lat posiadam 14 i 9 miesięcy. Pochodzę z okolic Piotrkowa Trybunalskiego / Łodzi (tablica rejestracyjna: EPI). Na pierwszym miejscu stoi u mnie oczywiście motoryzacja. Na drugim sztuki walki. Kiedyś były na równym z motoryzacją, lecz odkąd mam kontuzję (od kwietnia) spadło z na drugi plan z powodu braku treningów. Na trzecim nauka, choć wydaje mi się, że nauka powinna być na pierwszym, ale nie jest, bo to jest ode mnie silniejsze. Skromny motorek jaki posiadam to Gilera RCR. Jeśli zarobki pozwolą mi na większą przyjemność z pasji offroad'owej to zakupię na nowy sezon zdrową setę (dla niewtajemniczonych: seta to określenie crossa o pojemności 125ccm).
Tą część którą Ci usunąłem napisz w hydeparku ale osobny temat.
senekkorzenna
Tą część którą Ci usunąłem napisz w hydeparku ale osobny temat.
senekkorzenna
http://www.youtube.com/user/PawlakMX | Zapraszam!
-
Ciastuś <3 - Świeżak
Siema, jestem Paweł, mam 17 lat i prawko A1, śmigam Aprilią Tuareg Wind 125 od roku, wcześniej miałem Simsona, jednak chcę ją sprzedać i na sezon 2013 kupić Hondę Transalp 600 lub jeśli kasa pozwoli to coś hardcorowego ale z rozsądkiem: Huska TE 250 albo Yamaha WR 250. Prawko będę robił jakie się da, nie zależy to ode mnie, ale nie odpuszczę, to na pewno 

-
Krzyżan - Świeżak
Witam !
Mam na imię Dawid
i mam 22 lata, jeżdze Kawasaki ZZr 600 90r po przeróbkach
Ogólnie zajmuje się modelarstwem terrarystyka no i motocyklami
Bardzo lyubie swojego zygzaka i mam marzenie go uturbić ( dość trudne i dla niektórych wydające się niepotrzebne).
Pozdrawiam i sily w oczekiwaniu na Wiosne
Mam na imię Dawid

Ogólnie zajmuje się modelarstwem terrarystyka no i motocyklami

Bardzo lyubie swojego zygzaka i mam marzenie go uturbić ( dość trudne i dla niektórych wydające się niepotrzebne).
Pozdrawiam i sily w oczekiwaniu na Wiosne

Kazdego dnia, zaczynam od nowa !
-
dhybryda - Świeżak
Witam Wszystkich na forum. Bardzo się ciesze,że moge tutaj z Wami być i mam nadzieję,że miło i aktywnie spędze ten czas dowiadując się wielu nowych i ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
- FoxRacingShop_pl
- Świeżak
-
specificman - Świeżak
Witam wszystkich.
Nazywam się Olga, mieszkam we Wrześni. Od kilku lat interesuję się motocyklami. Obecnie zaczynam i uczę się jeździć na Yamaszce TZR 50.
Nazywam się Olga, mieszkam we Wrześni. Od kilku lat interesuję się motocyklami. Obecnie zaczynam i uczę się jeździć na Yamaszce TZR 50.
motocykle - moja pasja, moja miłość, moje życie
-
yamaszkatzr - Świeżak
Witam wszystkim,
Mieszkam w Szczecinie, obecnie nie mam moto, mam 22 lata.
Motongami interesuje sie juz od paru lat, a forum sledze od przeszlo dwoch.
Mozna powiedziec, ze jestem takim psycholem ktory "zna" wiekszosc aktywnych uzytkownikow, a oni nie maja o nim pojecia
No coz, jest sesja, wiec pora pomarnowac troche czasu na pisanie roznych rzeczy.

Mieszkam w Szczecinie, obecnie nie mam moto, mam 22 lata.
Motongami interesuje sie juz od paru lat, a forum sledze od przeszlo dwoch.
Mozna powiedziec, ze jestem takim psycholem ktory "zna" wiekszosc aktywnych uzytkownikow, a oni nie maja o nim pojecia

No coz, jest sesja, wiec pora pomarnowac troche czasu na pisanie roznych rzeczy.

Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Witam wszystkich,mieszkam w Gorzowie Wlkp. mam na imię Marcin i mam 34 lata,jeżdżę Suzuki GSXR 600 z 2000 roku,niestety śmigam sam lecz chętnie poznam ludzi którzy też są maniakami dwóch kółek,więc ludziska z Gorzowa pisać na priv 

- jungs
- Świeżak
Witam, mam na imię Mateusz. Pochodzę z okolic Radomia. Obecnie studiuję w SGSP w warszawie.
Do tej pory jeździłem tylko na starym Romecie i kilka razy na GPZ kolegi. Niedawno zdałem prawko i chcę kupić jakąś 5 setkę na początek.
Cześć wszystkim. Pozdrawiam.
Do tej pory jeździłem tylko na starym Romecie i kilka razy na GPZ kolegi. Niedawno zdałem prawko i chcę kupić jakąś 5 setkę na początek.
Cześć wszystkim. Pozdrawiam.
- Maka_91
- Świeżak