Rekawiczki - opinie
• Strona 1 z 1
Rekawiczki - opinie
Nie bijcie ... ale znow rekawiczki ... chcialbym uslyszec Wasze opinie o kilku modelach, kore chodza mi po glowie. Zalezy mi na MAX protekcji i aby byly w miare caloroczne:
- Shima GTec - wyściółka w środku jest nad ręką czy pod dłonią, czyli nad kangurem ?
- Modeka Racing Pro - da się w nich jeżdzić wiosną i jesienią ?? Ten stretch miedzy palcami nie powoduje że są z automatu letnie ?
- Richa Savage - strasznie się obawiam praktycznego braku wentylacji i dość grubej skóry pod dłonią (w porównaniu do kangura..)
- Held Thrux - niby ok, sporo wentylacji ale przy bardzo dużej cenie protektory w porównaniu do Gteca albo Savage to lekka kpina :/
Co możecie o nich powiedzieć ?
- Shima GTec - wyściółka w środku jest nad ręką czy pod dłonią, czyli nad kangurem ?
- Modeka Racing Pro - da się w nich jeżdzić wiosną i jesienią ?? Ten stretch miedzy palcami nie powoduje że są z automatu letnie ?
- Richa Savage - strasznie się obawiam praktycznego braku wentylacji i dość grubej skóry pod dłonią (w porównaniu do kangura..)
- Held Thrux - niby ok, sporo wentylacji ale przy bardzo dużej cenie protektory w porównaniu do Gteca albo Savage to lekka kpina :/
Co możecie o nich powiedzieć ?
- skizr7
- Świeżak
Mam G-tec i wyściółka (taka jakby gąbka, nie wiem jak to powiedzieć) jest od zewnętrznej strony dłoni, czyli jak piszesz "nad dłonią", a "nad kangurem" nie ma tego czegoś, jest od razu skóra.
-
eloelolol123 - Świeżak
Kupiłem je chyba w październiku, trochę pojeździłem i powiem tak: na zimne dni to wiadomo rękawica nie jest, ale i tak daje radę, ręce nie odpadają gdy jest powyżej 5st.
Za taką kasę chyba ciężko o lepsze rękawice i ze swojej strony polecam je.

-
eloelolol123 - Świeżak
Kupilem Racery zajarany bo 3 lata gwarancji. Po niespelna roku material sie porwal i gwarancji nie uznali. 350zl i w d...e Cie maja. Nie polecam
Gdyby bylo komu to bym odpisal co sobie robilem w tych rekawicach.

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
ja na zwykłych tanich probikerach pr5 przejechałem koło 10 tyś km , po tym czasie coś w środku się odpruło i ręki nie mogłem w nie włożyć , w moto-akcesoria od ręki mi na nowe wymienili 

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
mirekm71 napisał(a):Kupilem Racery zajarany bo 3 lata gwarancji. Po niespelna roku material sie porwal i gwarancji nie uznali. 350zl i w d...e Cie maja. Nie polecam
Zadzwoń pod numer do tego pana co rozpatrywal reklamacje i spytaj się co wg niego oznacza używanie rękawic zgodnie z zastosowaniem? chyba to co invi napisał , jeżdzenie raz na 2 tyg do kościoła

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Nie ma chyba sensu dzwonic do tego "pana". Dla porownania jak zaczalem jezdzic trzy lata temu kupilem na bazarze we Wroclawiu rekawiczki skorzane bez palcow chyba malo znanej firmy Adamoto. Uzywam ich przez wieksza czesc sezonu. Mam grzane manetki wiec praktycznie nonstop w nich jezdze. 3 sezony, przeszlo 50tys km przemoczone i suszone niezliczona ilosc razy, rzep juz przestal przypominac rzep, zaden szew nie puscil i material sie nie przetarl. Ostatnie dwa szlify na torze w kisielinie i poprzedni malutki u mnie w miescie rowniez nie daly im rady. Koszt 40zl, jakosc bezcenna...
Racer- wysoka cena i badziewie nieprzecietne. Pal szesc te 350zl ale nie lubie byc traktowany jak frajer. Nigdy wiecej nie wydam zlotowki na rzecz z tej firmy. Mam jeszcze rekawice letnie z modeki wtedy chybe tez 180zl dalem to prawie ich nie uzywam bo te Adamoto tak mi sie dopasowaly do dloni (chyba od tych deszczy), ze nosze je jak wlasna skore
Racer- wysoka cena i badziewie nieprzecietne. Pal szesc te 350zl ale nie lubie byc traktowany jak frajer. Nigdy wiecej nie wydam zlotowki na rzecz z tej firmy. Mam jeszcze rekawice letnie z modeki wtedy chybe tez 180zl dalem to prawie ich nie uzywam bo te Adamoto tak mi sie dopasowaly do dloni (chyba od tych deszczy), ze nosze je jak wlasna skore

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości