KÄ…cik Kawasaki "Dla posiadaczy"
Dawno nie zaglądałem, wchodzę a tu proszę, Kawowy temat założył Black-Ghost. Wprawdzie moje Kawasaki mniejsze trochę ale się "dopinam" do działu. A przy okazji, do śmigania po mieście to nie wiem czy bym zamienił na coś innego. Myślę czasem (jak pewnie każdy) o czymś większym ale z drugiej strony, z każdym kilometrem bardziej kocham swoją Er6 

ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
A kto by inny mógł założyć tutaj taki temat!! Ja to do miasta chciał bym Z1000
Witaj w temacie specifman...

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
zx6r 99' . Jak dla mnie wygodny sprzęt co jest dużym plusem z racji latania w trasie. Nie żebym był maniakiem kawasaki i gustował tylko w tej marce, trafił się ładny egzemplarz stąd wybór kawasaki, nie żałuje póki co i mam nadzieje ze nie bede
. Nie mam przekonanie do zx9r ale "dziesiÄ…tkÄ…" bym nie pogardzil, oj nie.

- Mentos1111
- Świeżak
Tak, to "słuszny" motocykl. Może za dwa, trzy lata się przesiądę. Czarny Z1000 z AkrapamiBlack-Ghost napisał(a):A kto by inny mógł założyć tutaj taki temat!! Ja to do miasta chciał bym Z1000Witaj w temacie specifman...

ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Z1000 troche bardziej napakowany jest.. Ale Z800 też niczego sobie! Fajną ma morde jak Robert de niro
Dotarlem dzisiaj do PL, musze wygłaskać kawe i przygotować ją do sezonu.

-
A ja wczoraj jeździłem w moim podziemnym garażu
. Ludzie z choinkami i prezentami przyglądali mi się dziwnie. Jednak przed smarowaniem łańcucha trochę go rozgrzać wypadało 

ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Ja tam mam moto postawione na 2 stojakach. Co by sie opony nie odkształciły.
Proste i praktyczne. Moto zawsze jest w prostej pozycji co ułatwia serwis
PS: Jako że byłem oglądać te dwa ezgepmlarze napisze recenzje i tu. Może ktoś szuka ZX-10R Ig (2004-2005): http://otomoto.pl/kawasaki-zx-10r-r1-95 ... 59396.html / http://otomoto.pl/kawasaki-zx-10-r-M3372180.html .
Bylem widziałem obydwie o których pisałem. Zielona zdeczka podrutowana: Popękane i klejone plastiki pod siedzeniem widać w niektórych miejscach że malowana, praca silnika również nie należała do najpiękniejszych. Za tą cenę (18.900zł) Zdecydowanie nie warto! Co do Czarnej to mimo totalnie padniętego akumulatora nie miałem się zbyt do czego przyczepić (Lakier i grafika oryginał) jeśli chodzi o stan wizualny i samą prace silnika, no może poza malowanymi felgami na złoto. Pan powiedział że jeśli sie zdecydujemy to dołoży nowy akumulator, oryginalny wydech i daje jakąs gwarancje. Sprzetami nie jezdziłem bo nie bardzo było jak ale pewnie wszystko w porządku i jak za tą cene(17.900zł) sie opłaca z tym że na dzień dobry trzeba wywalić 3tyś zł na amora skrętu bo nie miała i przydało by sie zainwestować w lepsze opony i wymiene oleju wraz w filterm.
PS: gdyby ktoś chciał 636 (03r) z tego komisu to również nie warto bo sprzęt ewidentnie malowany, widać pęknięcia na czaszy i innych elementach. Grafika również nie kompletna. Mieli tam sporo innych motocykli Hondy, Suzuki, Yamahy ale ja oglądałem tylko kawasaki.

PS: Jako że byłem oglądać te dwa ezgepmlarze napisze recenzje i tu. Może ktoś szuka ZX-10R Ig (2004-2005): http://otomoto.pl/kawasaki-zx-10r-r1-95 ... 59396.html / http://otomoto.pl/kawasaki-zx-10-r-M3372180.html .
Bylem widziałem obydwie o których pisałem. Zielona zdeczka podrutowana: Popękane i klejone plastiki pod siedzeniem widać w niektórych miejscach że malowana, praca silnika również nie należała do najpiękniejszych. Za tą cenę (18.900zł) Zdecydowanie nie warto! Co do Czarnej to mimo totalnie padniętego akumulatora nie miałem się zbyt do czego przyczepić (Lakier i grafika oryginał) jeśli chodzi o stan wizualny i samą prace silnika, no może poza malowanymi felgami na złoto. Pan powiedział że jeśli sie zdecydujemy to dołoży nowy akumulator, oryginalny wydech i daje jakąs gwarancje. Sprzetami nie jezdziłem bo nie bardzo było jak ale pewnie wszystko w porządku i jak za tą cene(17.900zł) sie opłaca z tym że na dzień dobry trzeba wywalić 3tyś zł na amora skrętu bo nie miała i przydało by sie zainwestować w lepsze opony i wymiene oleju wraz w filterm.
PS: gdyby ktoś chciał 636 (03r) z tego komisu to również nie warto bo sprzęt ewidentnie malowany, widać pęknięcia na czaszy i innych elementach. Grafika również nie kompletna. Mieli tam sporo innych motocykli Hondy, Suzuki, Yamahy ale ja oglądałem tylko kawasaki.
-
Witam
Panowie (ew. Panie) mam pytanko.
Nosze się z zamiarem kupna ZX-6r 07-08r i przeraża mnie przebieg tych motocykli.
Miałem Trampka (TA 600XL) i bez problemu w jeden sezon 5000 km leciało, a przy ZX średnio wychodzi 2000 - 3000 km rocznie. Ile w tym prawdy?
Bardzo drogi sprzęt więc nie chce utopić, ale nie wierzę w te przebiegi. Mylę się?
Na sportach tak mało się jeździ?
Wykluczam wyjÄ…tki. BiorÄ™ pod uwagÄ™ typowego "Kowalskiego", a na ALLegro i TABlicy chyba same wyjÄ…tki .
Pozdrawiam
Panowie (ew. Panie) mam pytanko.
Nosze się z zamiarem kupna ZX-6r 07-08r i przeraża mnie przebieg tych motocykli.
Miałem Trampka (TA 600XL) i bez problemu w jeden sezon 5000 km leciało, a przy ZX średnio wychodzi 2000 - 3000 km rocznie. Ile w tym prawdy?
Bardzo drogi sprzęt więc nie chce utopić, ale nie wierzę w te przebiegi. Mylę się?
Na sportach tak mało się jeździ?
Wykluczam wyjÄ…tki. BiorÄ™ pod uwagÄ™ typowego "Kowalskiego", a na ALLegro i TABlicy chyba same wyjÄ…tki .
Pozdrawiam
-
Lukarz - Świeżak
Hej
- 05-06 to 636 - fakt chwalą je i sumie mało czarnych perełek jest na necie (a tylko czarny kolor mnie interesuje), nie ma zależności: młodsza = lepsza ????
- powyżej 08 - nie stać mnie, planowałem tak z 17 wydać
- 05-06 to 636 - fakt chwalą je i sumie mało czarnych perełek jest na necie (a tylko czarny kolor mnie interesuje), nie ma zależności: młodsza = lepsza ????
- powyżej 08 - nie stać mnie, planowałem tak z 17 wydać
-
Lukarz - Świeżak
MarekV6 napisał(a):Gorzej nie gorzej ale jak ci pasuje ten model to i tak na pewno będziesz
z niego zadowolony
Może i masz rację w tych rocznikach to chyba rzecz gustu
A co do przebiegów - ile średnio na sportach się nawija???
-
Lukarz - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości