Kask dla okularnika do 700 zł
• Strona 1 z 1
Kask dla okularnika do 700 zł
Witam
Poszukuje swojego pierwszego kasku integralnego/szczekowego do kwoty 700 zł. Problem jest w tym ze nosze.okulary, i chcialbym aby nie bylo problemow z ich zakladaniem pod kask. Zalezy mi tez na bardzo dobrej wentylacji by okulary nie parowaly.
Mozecie doradzic jakis kask z wiekszym luzem w okolicach uszu i dobra.wentylacja ? Zebym wiedzial na co patrzec jak bede przymierzal. Interesuje mnie nowy kask. Dziekuje
Poszukuje swojego pierwszego kasku integralnego/szczekowego do kwoty 700 zł. Problem jest w tym ze nosze.okulary, i chcialbym aby nie bylo problemow z ich zakladaniem pod kask. Zalezy mi tez na bardzo dobrej wentylacji by okulary nie parowaly.
Mozecie doradzic jakis kask z wiekszym luzem w okolicach uszu i dobra.wentylacja ? Zebym wiedzial na co patrzec jak bede przymierzal. Interesuje mnie nowy kask. Dziekuje
- aespeo
- Świeżak
bryk77 napisał(a):Panie, a o sczewkach Pan nie myślał? Za 700 zł wyrwiesz dobry HJC. Soczewki wiele nie kosztują, a naprawdę ułatwiają życie.
co do soczewek na pewno ułatwiają życie, ale nie każdy chce je nosić. też poluję kask na nowy sezon, ale myslałem żeby może dołożyć drugie 700 i kupić jakiegoś shoei. a co do hjc to może jakaś sprawdzona propozycja?
- damien90
- Świeżak
Co do HJC do 7 stówek, mogę zaoferować IS-Max BT http://sklep.scigacz.pl/kask-szczekowy- ... 30455.html
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Dzieki za propozycje, ale niestety kupno przez internet odpada, musze przymierzyc przed.zakupem. Co do soczewek to probowalem ale kompletnie mi to nie odpowiadalo.
A moze jest ktos tu kto nosi okulary i z doswiadczenia powie co i jak ? Jakis konkretny model zapoda
A moze jest ktos tu kto nosi okulary i z doswiadczenia powie co i jak ? Jakis konkretny model zapoda
BMW F650
- aespeo
- Świeżak
Kask CS-14 ma również wsparcie dla okularników, sam noszę okulary i mam ten kask i jest bardzo wygodnie.
- Thomasman255
- Świeżak
aespeo napisał(a):Dzieki za propozycje, ale niestety kupno przez internet odpada, musze przymierzyc przed.zakupem. Co do soczewek to probowalem ale kompletnie mi to nie odpowiadalo.
Zawsze możesz gdzieś przymierzyć a u mnie zaoszczędzić.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
aespero, tez nosze oksy i do tej pory latałem w Airoh sv55. jest to szczękowiec, nie miał wnętrza dostosowanego do oksów, i troche wkurzało zakładanie i ściąganie kasku oraz był troche głośny. Ale ostatecznie w oksach wygodnie mi się w nim jeździło. Niestety na nowy sezon planuję coś innego na głowę.
- damien90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości