1
Tak dlatego to twój ulubiony dział na forum 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black-Ghost i Kaai, zrzędzicie jak baby pod krzyżem, dajcie se po razie albo pokażcie cycki i będzie po sprawie 

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
neuros napisał(a):drug0n napisał(a):neuros napisał(a):Wiecie że do wiosny jeszcze 96 dni?
Ty jesteś naszą wiosną, nawet w te najchłodniejsze i najciemniejsze zimowe wieczory <3
O matko, ale wazelina
Gdybym Ci to powiedział w innych okolicznościach to pewnie już na plebsbuku pisałabyś, że jesteś zaręczona

- drug0n
- Bywalec
Invinciblee napisał(a):(...)Tylko że ja mam słaby żołądek, czasem jak jeszcze nawet nieźle kontaktuje to zdarzy mi się porzygać jak gimnazjaliście
to siÄ™ ciesz.
twój organizm ma jeszcze resztki instynktu samozachowawczego, że odrzuca truciznę

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):Invinciblee napisał(a):(...)Tylko że ja mam słaby żołądek, czasem jak jeszcze nawet nieźle kontaktuje to zdarzy mi się porzygać jak gimnazjaliście
to siÄ™ ciesz.
twój organizm ma jeszcze resztki instynktu samozachowawczego, że odrzuca truciznę
Znaczy, że zdrowy jesteś

Bo ja to już przez ten remont chleje więcej niż Pan Mietek spod budki. Urządzanie mieszkania jest okrutne!
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):madcap napisał(a):Invinciblee napisał(a):(...)Tylko że ja mam słaby żołądek, czasem jak jeszcze nawet nieźle kontaktuje to zdarzy mi się porzygać jak gimnazjaliście
to siÄ™ ciesz.
Znaczy, że zdrowy jesteś![]()
Bo ja to już przez ten remont chleje więcej niż Pan Mietek spod budki. Urządzanie mieszkania jest okrutne!
Nie będę mówił już co działo się przy budowie braciaka chaty

Invi, też mam słaby żołąd, ten sam syndrom co u Ciebie, tylko ja głowy specjalnie mocarnej też nie mam

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
madcap napisał(a):Invinciblee napisał(a):(...)Tylko że ja mam słaby żołądek, czasem jak jeszcze nawet nieźle kontaktuje to zdarzy mi się porzygać jak gimnazjaliście
to siÄ™ ciesz.
Może po prostu jesteś w 1 klasie liceum i organizm tego nie ogarnął Invi?
- drug0n
- Bywalec
Akurat w liceum to rzygałem dopiero po naprawdę ekstremalnych akcjach
Typu - jestem nawalony jak szpadel, ale wypije z kumplem jeszcze po dwa, pełne plastikowe kubki czystej jeden za drugim
Teraz to takie coś by mnie chyba zabiło
Swoją drogą to w liceum było fajnie, mógłbym tam wrócić gdyby nie to że na studiach jest jeszcze lepiej
Przynajmniej można było licealistki na luzie rwać bo teraz to to zaczyna powoli podjeżdżać pod pedofilię 

Swoją drogą to w liceum było fajnie, mógłbym tam wrócić gdyby nie to że na studiach jest jeszcze lepiej

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Akurat w liceum to rzygałem dopiero po naprawdę ekstremalnych akcjachTypu - jestem nawalony jak szpadel, ale wypije z kumplem jeszcze po dwa, pełne plastikowe kubki czystej jeden za drugim
Teraz to takie coś by mnie chyba zabiło
Swoją drogą to w liceum było fajnie, mógłbym tam wrócić gdyby nie to że na studiach jest jeszcze lepiejPrzynajmniej można było licealistki na luzie rwać bo teraz to to zaczyna powoli podjeżdżać pod pedofilię
Ja miło wspominam technikum, przynajmniej wszystkie tzw. wyjazdy zawodowe, typu tydzień łażenia po elektrowniach itp. gdzie każdego wieczoru był pojedynek kto pierwszy odpadnie, uczniowie czy wychowawcy

iro napisał(a):ja myślę że dopiero za rok tam pójdzie i się boi.
No tak, nowe otoczenie...koledzy

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Hahahaha posikałem się po przeczytaniu opisu: http://moto.allegro.pl/kawasaki-zx10-r-i2874183326.html Polecam na rozweselenie!
-
Wesoły Romek z niego, ale te 200km 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Poleciał z fantazją! Dodał sobie 16KM. Pewnie ta czerwona rama i wahacz tyle dodaje.
-
Nawiązując do mocy - nadal V-max kręci najwięcej na kole z seryjnych szpejów? Jestem trochę do tyłu w perspektywie moto ; )
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości