Możecie polecić jakiegoś choppera?
• Strona 1 z 1
Możecie polecić jakiegoś choppera?
Mogli byś Ci polecić jakiegoś choppera 125ccm, tylko żeby sie jakoś łądnie do 100km/h rozpędzał. Mam do dyspozycji 7tys. Mój wzrost to 180cm i 70kg
- tom4207
- Świeżak
Jest Aprilia Red Rose 125 , 2t więc powinna sprawnie do 100km/h się rozpędzić , ale będzie palić więcej i bzyczeć jak skuter
Masz też np. Yamahę Virago , ale 4t , ładniej brzmi , mniej pali , ale wolniej jedzie

Masz też np. Yamahę Virago , ale 4t , ładniej brzmi , mniej pali , ale wolniej jedzie

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
Zdecydowanie yamaha dragstar 125! Wygląda i pracuje na wolnych obrotach (o ile ma puste wydechy) jak rasowy chopper, prawdziwą pojemność zdradza po mocniejszym odkręceniu manetki. Nie oszukujmy się, żeby rozpędzić motocykl tej klasy do 100 km/h zdążysz przejechać 3 wioski
-
r_shop_d - Świeżak
Miałem Dragstara 125, kolega ma Virago 125.
Drag sporo cięższy i większy od virago a zarazem dynamiczniejszy - w co aż ciężko było na uwierzyć.
Spalanie na poziomie 2-3l.
Optymalna prędkość 80-90km/h ( zapinasz 5 bieg, rozsiadasz się wygodnie i delektujesz każdym przejechanym kilometrem. http://i48.tinypic.com/pywjs.jpg
Dragiem zrobiłem ponad 3kkm i każda przejażdżka była wyjątkowa. Gdzie nie podjedziesz to widzisz te zazdrosne spojrzenia ludzi.
Raz nawet policjant chciał mnie skierować na przegląd bo nie wierzył żę to 125 - Drag wygląda jak prawdziwy dojrzały chopper
Jest jeszcze Vt125 Shadow ale z nią nie miałem zbyt dużego doświadczenia.
Drag sporo cięższy i większy od virago a zarazem dynamiczniejszy - w co aż ciężko było na uwierzyć.
Spalanie na poziomie 2-3l.
Optymalna prędkość 80-90km/h ( zapinasz 5 bieg, rozsiadasz się wygodnie i delektujesz każdym przejechanym kilometrem. http://i48.tinypic.com/pywjs.jpg
Dragiem zrobiłem ponad 3kkm i każda przejażdżka była wyjątkowa. Gdzie nie podjedziesz to widzisz te zazdrosne spojrzenia ludzi.
Raz nawet policjant chciał mnie skierować na przegląd bo nie wierzył żę to 125 - Drag wygląda jak prawdziwy dojrzały chopper

Jest jeszcze Vt125 Shadow ale z nią nie miałem zbyt dużego doświadczenia.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości