Kurtka na świeta
• Strona 1 z 1
Kurtka na świeta
Witam, z okazji zbliżających się świat postanowiłem zakupic sobie kutrtke. Z którą warto kupić a którą sobie odpuścic? IXON DRAGON, IXON SIMIC, ADRENALINE DEVIL, OZONE DELTA. Lub jakie kurtki do 500 zł polecacie? Z góry dziękuje 

- kozley
- Świeżak
power_bit napisał(a):Ozone Delta beznadziejna, nie polecam.
Z Twoim budżetem celowałbym w buse.
Ta beznadziejna, znajdź za 200 zł cokolwiek innego

Ale jak masz taki budżet to poszedłbym już w 3 warstwowe kurtki, czasem fajnie wyjąć membranę...
- drug0n
- Bywalec
Ja mam Adrenaline Axel, i muszę powiedzieć że dobrze się sprawuje. Wygodna, z ochraniaczami, możliwość rozpięcia elementów dla wentylacji, podpinka. Jedyne co, to jest dość krótka, więc jeżdżę z pasem nerkowym. No i wg. mnie wygląda fajnie, taki klasyczny look wyróżniający się od tych dzisiejszych czarnych skór.
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
A ja bym proponowała Revit'a. Mają na prawdę świetne kurtki. Na allegro dostaniesz w dobrej cenie. Sama mam Revit Phoenix - jest poza twoim przedziałem cenowym, ale sprawdzałam też inne modele (w tym całe tekstylne) i z czystym sumieniem mogę polecić. Niby mało popularna firma w Polsce, ale coraz więcej osób zaczyna ją odkrywać i doceniać.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
Możesz zobaczyć na stronie http://www.motociclisti.pl/
Wejdź w dział outlet i przewertuj kurtki. Ceny są zeszłoroczne ale pewnie coś zostało. Warto spróbować moim zdaniem. No i fajnie jakbyś miał gdzieś w pobliżu możliwość przymiarki, bo jak mierzyłem kilka kurtek to te same tekstylne ciuchy były jak dla mnie rozmiar większe niż odpowiednik ze skóry
Wejdź w dział outlet i przewertuj kurtki. Ceny są zeszłoroczne ale pewnie coś zostało. Warto spróbować moim zdaniem. No i fajnie jakbyś miał gdzieś w pobliżu możliwość przymiarki, bo jak mierzyłem kilka kurtek to te same tekstylne ciuchy były jak dla mnie rozmiar większe niż odpowiednik ze skóry
- unearth
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości