odświeżenie listy moderatorów
ja na ta chwile nie mam czasu na forum.. zaglada srednio 2 razy w tyg.. jakas tam robotke odwale i spadam.. ale juz niebawem moje zycie sie ustabilizuje i znow dam sie we znaki userom..
wybaczcie mi moja absencje..
pozdro
wybaczcie mi moja absencje..
pozdro
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
też nie mam nic przeciwko BG, choć będzie musiał się dostosować/zresocjalizować
xD
co do komarcca nie widzę przeszkód
ale musisz Seweryn znaleźć sobie kogoś do 50-tek, sam wiesz ile tam jest do roboty.
xD
co do komarcca nie widzę przeszkód
ale musisz Seweryn znaleźć sobie kogoś do 50-tek, sam wiesz ile tam jest do roboty.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
no ładnie... ledwie 2 dni mnie nie było a tu rewolucje i to od zachrystii
xD
Seweryn mogłeś chociaż pro forma wpisać kandydaturę pomagiera do piździkowa
od prawa mi z daleka, bo wygryzę tętnicę
xD
a BG był zgodzony, tylko ostatnio na gg go złapać nie mogę a trzeba by mu kilka rzeczy objaśnić.
już jak widać będę doskakiwał
xD
Seweryn mogłeś chociaż pro forma wpisać kandydaturę pomagiera do piździkowa
od prawa mi z daleka, bo wygryzę tętnicę
xD
a BG był zgodzony, tylko ostatnio na gg go złapać nie mogę a trzeba by mu kilka rzeczy objaśnić.
już jak widać będę doskakiwał
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Panowie postaram się chociaż raz na parę dni jakoś wspomóc. Przepraszam za ponowną absencję- pownownie studia dają mi bardzo mało czasu. Teraz mam dodatkowo bardzo kiepsko ułożony plan- momentami od 8 rano do 8 wieczorem niestety, a trzeba jeszcze dojechać.
Działy których zawsze się podejmowałem w temacie moderowania to akcesoria, hydepark, ogłoszenia, imprezy, czasami motocykle i tematyka co kupić, teraz do małych pojemności już się nie mieszam bo nie mam tam potrzebnego rozeznania.
Działy których zawsze się podejmowałem w temacie moderowania to akcesoria, hydepark, ogłoszenia, imprezy, czasami motocykle i tematyka co kupić, teraz do małych pojemności już się nie mieszam bo nie mam tam potrzebnego rozeznania.
-
kravec - Administrator
W tym roku (w sumie w każdym poprzednim podobnie) to tak nie wygląda. Jestem w trakcie zaliczania przedmiotów mało istotnych, zazwyczaj takich z którymi problemów nie robią. Ogólnie tegoroczna zima jest łaskawa (może w końcu uda się zaliczyć sesję bez żadnej poprawki:) ). Na razie sprawdza się to co zawsze mi powtarzali: im dalej tym łatwiej, tylko więcej zajęć czasowo.
-
kravec - Administrator
Seweryn jak chcesz MJR128 to mu przyznaj, tylko go wprowadź o co kaman.
Ja przynajmniej nie wnoszÄ™ sprzeciwu.
Co do wniosku z żeńską stroną batożących (czyt. moderatorów) na razie nie zauważyłem jakiejkolwiek, która miałaby choć co nieco wiedzy, by móc chłostać.
Wiem, ze wiedza nie jest jedynym i słusznym demarkatorem, poza tym jesteśmy od pilnowania porządku ale imho przydałby się jakiś powód by mieć szacunek na forum na tyle mocny by był jakoś związaby z autorytetem.
Ja przynajmniej nie wnoszÄ™ sprzeciwu.
Co do wniosku z żeńską stroną batożących (czyt. moderatorów) na razie nie zauważyłem jakiejkolwiek, która miałaby choć co nieco wiedzy, by móc chłostać.
Wiem, ze wiedza nie jest jedynym i słusznym demarkatorem, poza tym jesteśmy od pilnowania porządku ale imho przydałby się jakiś powód by mieć szacunek na forum na tyle mocny by był jakoś związaby z autorytetem.
-
madcap - Administrator
i tu właśnie wyszedł brak wprowadzenia.
pospieszyłeś się Seweryn.
pospieszyłeś się Seweryn.
-
madcap - Administrator
No panowie to był mój błąd. Nie przemyślałem tego. Ale nikt wcześniej mnie nie poinstruował i nie miałem dostępu do tego tematu. Więcej się to nie powtórzy. Trzeba się brać do pracy bo trolowania nie brakuje.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
poniewaz zaufalismy BG jako modowi, uwazam, ze z czas pokaze czy dobra to byla decyzja to ja wnioskuje o VIP'a dla Kaai, chlopak jest aktywny a nadanie mu VIP'a nie tylko go do wartosciuje ale i pozwoli stonowac troche jego zadziornosc
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Hmm. Miałem okazje z nim zbyt dużo pogadać na GG i nie jestem pewien czy coś jest w stanie przyhamować jego cięty język. Ja bym dał mu propozycje że jak przestanie tak docinać to awansuje na Vip-a. Może go to zmotywuje.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość