Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Loty superstock i poważny wypadek na...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Loty superstock i poważny wypadek na...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Loty superstock i poważny wypadek na...

Postprzez Åšcigacz » 5/6/2007, 20:09

Dyskusja na temat: Loty superstock i poważny wypadek na Tourist Trophy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Loty superstock i poważny wypadek na Tourist Trophy
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/6/2007, 20:09

O tak tu jest: <a href="http://filmy.scigacz.pl/tourist_trophy_klip" target="blank" class="link">http://filmy.scigacz.pl/tourist_trophy_klip</a> - serio, naprawdę tutaj tak jest. Trudno opisać, jak to jest widzieć to wszystko na żywo. Na początku naprawdę trudno uwierzyć, ze jeżdżą po tych uliczkach aż tak szybko. Ale naprawdę tak jest. Nie widzą trasy, bo zasłaniają ją drzewa, murki, górki i zakręty. Jadą na pamięć. Komos<br><hr>Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Beavis » 5/6/2007, 20:16

Kurde chłopaki zadziwiacie mnie z tymi codziennymi relacjami. Gratulacje!
Beavis
Moderator

Postprzez Komentatorzy » 5/6/2007, 20:19

Ja się nie znam... ale BANNER scigacz.pl na Tourist Trophy? to pewnei efekt pracy grafika komputerowego....<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/6/2007, 20:59

Komentatorzy napisał(a):Ja się nie znam... ale BANNER scigacz.pl na Tourist Trophy? to pewnei efekt pracy grafika komputerowego....<br><hr>Michał<br>
nooo... tasma klejaca dookola tez...<br><hr>jsdk_racer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Lovtza » 5/6/2007, 23:28

Komentatorzy napisał(a):O tak tu jest: <a href="http://filmy.scigacz.pl/tourist_trophy_klip" target="blank" class="link">http://filmy.scigacz.pl/tourist_trophy_klip</a> - serio, naprawdę tutaj tak jest. Trudno opisać, jak to jest widzieć to wszystko na żywo. Na początku naprawdę trudno uwierzyć, ze jeżdżą po tych uliczkach aż tak szybko. Ale naprawdę tak jest. Nie widzą trasy, bo zasłaniają ją drzewa, murki, górki i zakręty. Jadą na pamięć. Komos<br><hr>Alonzo

Ja wierzę, że tam musi być kosmicznie... sądząc po sms-ach przez które przemawiają emocje łatwo się domyślić jakie wrażenie zrobiły na Was wyścigi. A ja biedna siedzę w biurze :( Wieczorami sprawdzam tylko czy aby przypadkiem nie wrzuciliście już czegoś do serwisu. Za błyskawiczne relacje oczywiście bardzo dziękuję :D ciekawe co ten leń Lovtza porabia, skoro Ty piszesz teksty :lol: Żartuję oczywiście, zapewne ma tyle do opisania, że już teraz zaczyna skrobać coś na laptopie.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez Thrillco » 6/6/2007, 07:55

Niesamowicie, wykopane foty, relacja...zaczynam popadać w maniakalne oczekiwanie na kolejny tekst, kolejne foty kolejny przekaz emocji...i zaczynam drapać się po głowie....jak to zrobić by za rok może dwa też tam trafić.....
Pozdro
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez eristof » 6/6/2007, 11:53

Niesamowity wyścig i jedyny w swoim rodzaju. Chyba też dostaje obsesji bo ciągle wyszukuje filmików z TT. ŚREDNIA PRĘDKOŚĆ 205km/h TO TRUDNO SOBIE WYOPBRAZIĆ!!! Ale jak to musi wygladac na żywo..... poezja!!!! Czekam z niecierpliwoscią na kolejne relacje!!!
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!

Yamaha Fazer FZS 600
eristof
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Komentatorzy » 6/6/2007, 19:33

Komentatorzy napisał(a):Ja się nie znam... ale BANNER scigacz.pl na Tourist Trophy? to pewnei efekt pracy grafika komputerowego....<br><hr>Michał<br>
Baner jest efektem grafika a to ze tu jestesmy i puszczamy zajawki z dnia na dzien to sprawka marsian :P <br><hr>RoN
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/6/2007, 20:23

Komentatorzy napisał(a):nooo... tasma klejaca dookola tez...<br><hr>jsdk_racer<br>
Wszystko moze być efektem grafika komputerowego... nie takie rzeczy się robi... wystarczy poprtrzec na Playboya...<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/6/2007, 21:27

to jest prawdziwy wyścig... bez żadnych pompowanych barier... na torze jak ktoś nie poradzi sobie z zakretem troche pokoziołkuje i sie zatrzyma.... czesto wstają o własnych siłach... tutaj jak zakret kogoś przewyższy to po zawodach.... betonowy murek...<br><hr>Brdakus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/6/2007, 10:15

Skoro jest tam ekipa scigacz.pl, to co to za problem wywiesic banner i pstrykac zdjecia z naprzeciwka? Zastanow sie..<br><hr>Bucz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/6/2007, 16:05

Komentatorzy napisał(a):nooo... tasma klejaca dookola tez...<br><hr>jsdk_racer<br>
Komentatorzy napisał(a):Wszystko moze być efektem grafika komputerowego... nie takie rzeczy się robi... wystarczy poprtrzec na Playboya...<br><hr>Michał<br>
tylko po co jak można powiesić? ;-))<br><hr>balth
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/6/2007, 16:08

Komentatorzy napisał(a):O tak tu jest: <a href="http://filmy.scigacz.pl/tourist_trophy_klip" target="blank" class="link">http://filmy.scigacz.pl/tourist_trophy_klip</a> - serio, naprawdę tutaj tak jest. Trudno opisać, jak to jest widzieć to wszystko na żywo. Na początku naprawdę trudno uwierzyć, ze jeżdżą po tych uliczkach aż tak szybko. Ale naprawdę tak jest. Nie widzą trasy, bo zasłaniają ją drzewa, murki, górki i zakręty. Jadą na pamięć. Komos<br><hr>Alonzo<br>
respect alonzo czy może raczej ron? ;-)
anyway bardzo fajny klip.<br><hr>balth
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/6/2007, 07:58

Komentatorzy napisał(a):Skoro jest tam ekipa scigacz.pl, to co to za problem wywiesic banner i pstrykac zdjecia z naprzeciwka? Zastanow sie..<br><hr>Bucz<br>
Tak, tak... jakoś mi się nie chce uwierzyć, że nikt nie pilnowałby toru i miejsca, które w TT jest uważane za jedno z kultowych i pozwliłby komuś obcemu powiesić swój banner. W tym miejscu jest pewnie z 10 osób obsługi, zarówno w dzien jak i w nocy...<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2008, 21:31

bylem tam przez 2 tyg podczas trningow i wyscigow, codziennie, objechalem trase 2 razu,
nigdzie nei zauwazylem zanujaco wygladajacego baneru scigacz.pl,
porazka panowie, zenua<br><hr>h
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê