Przystojniacy z Wawy i okolic, na gwałt!!! :D
Przystojniacy z Wawy i okolic, na gwałt!!! :D
Hej!
Jako, ze wiadomo, iż motocykliści to niezłe ciacha, postanowiłam poszukać na ścigaczu
Do reklam, seriali, szukam fajnych, przystojnych facetów w wieku od 25 do 45 lat.
Warszawa lub okolice. Jak ktoś ma dryg, dobrze wygląda, może zarobić na wahe albo wręcz na nowe moto więc zapraszam
Co trzeba zrobic?
1. Wysłać na mojego maila - ewa.modrak@oreganogroup.pl kilka wyraźnych zdjęć, bez kominiarki czy kasku + Imię, ewentualnie nazwisko i nr kontaktory
2. Odesłać wysłaną przeze mnie w odpowiedzi na zdjęcia ankietę, wypełnioną.
Jakiekolwiek pytania - zapraszam na PW, można mnie dręczyć tutaj, na fb także
Ewa
P.S. Jeśli Ciacha posiadają w znajomych, w rodzinie inne ciacha lub ładne i zdolne dzieci, nastolatki, żony, babcie, kochanki - też poproszę
Jako, ze wiadomo, iż motocykliści to niezłe ciacha, postanowiłam poszukać na ścigaczu
Do reklam, seriali, szukam fajnych, przystojnych facetów w wieku od 25 do 45 lat.
Warszawa lub okolice. Jak ktoś ma dryg, dobrze wygląda, może zarobić na wahe albo wręcz na nowe moto więc zapraszam
Co trzeba zrobic?
1. Wysłać na mojego maila - ewa.modrak@oreganogroup.pl kilka wyraźnych zdjęć, bez kominiarki czy kasku + Imię, ewentualnie nazwisko i nr kontaktory
2. Odesłać wysłaną przeze mnie w odpowiedzi na zdjęcia ankietę, wypełnioną.
Jakiekolwiek pytania - zapraszam na PW, można mnie dręczyć tutaj, na fb także
Ewa
P.S. Jeśli Ciacha posiadają w znajomych, w rodzinie inne ciacha lub ładne i zdolne dzieci, nastolatki, żony, babcie, kochanki - też poproszę
-
Hoteve - Świeżak
Kurde prawie bym pasowal. Tzn troche mi brakuje. Ani nie jestem ladny ani z okolic Warszawy tylko w wiek sie wpasuje :-):-)
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Kurde prawie bym pasowal. Tzn troche mi brakuje. Ani nie jestem ladny ani z okolic Warszawy tylko w wiek sie wpasuje :-):-)
Hm, nie wiem, co w ogóle skłoniło Cię do zajrzenia w ten temat. Ani przystojny, ani z Wawy, ani do gwałtu...
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):mirekm71 napisał(a):Kurde prawie bym pasowal. Tzn troche mi brakuje. Ani nie jestem ladny ani z okolic Warszawy tylko w wiek sie wpasuje :-):-)
Hm, nie wiem, co w ogóle skłoniło Cię do zajrzenia w ten temat. Ani przystojny, ani z Wawy, ani do gwałtu...
Dwie sprawy.
1. Chcialem zobaczyc kogo trzeba zgwalcic,
2. Chcialem sprawdzic cz Ty juz sie tutaj lansisz
edit:
3. W innych tematach panowala cisza.
Ostatnio edytowano 4/12/2012, 19:10 przez mirekm71, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
drug0n napisał(a):Jak na gwałt to ja mogę, tylko jak ma wyglądać to osoba, którą poznam powiedzmy to... od tej drugiej strony?
Ponoc jakis przystojny motocyklista. Nie wiem, jakis juz sie tutaj lansi ale jak potocza sie losy Waszego romansu???
-
P.S. Jeśli Ciacha posiadają w znajomych, w rodzinie inne ciacha lub ładne i zdolne dzieci, nastolatki, żony, babcie, kochanki - też poproszę Smile
Może jednak to kobieta będzie, ale najpierw jej foto, później może się zgodzę, ale tanio nie będzie
- drug0n
- Bywalec
Hahhh Chłopaki
Nie marudzić, nie narzekać, wysyłać foty, najwyżej się nie uda
Jak ktoś ciut młodszy ale wyględny to też słać, widełki wiekowe podałam bo największe zapotrzebowanie na takich mam, ale młodszych też mogę gdzieś "sprzedać"
Tudzież charakterystycznych ( dready, rudzi, siwi, wydziarani... )
A Wawa bo tu centrum wszechświata Castingowego, reklamowego, filmowego.
No chyba że komuś bedzie chciało się popylać na własny koszt z drugiego końca polski, to zapraszam też Panów z innych części kraju
Ewa
Nie marudzić, nie narzekać, wysyłać foty, najwyżej się nie uda
Jak ktoś ciut młodszy ale wyględny to też słać, widełki wiekowe podałam bo największe zapotrzebowanie na takich mam, ale młodszych też mogę gdzieś "sprzedać"
Tudzież charakterystycznych ( dready, rudzi, siwi, wydziarani... )
A Wawa bo tu centrum wszechświata Castingowego, reklamowego, filmowego.
No chyba że komuś bedzie chciało się popylać na własny koszt z drugiego końca polski, to zapraszam też Panów z innych części kraju
Ewa
-
Hoteve - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości